Gitsin kilocuklar

Burdaymm bnde aksamlari yaziyorm.artik komple
Sabah sucklu yumrtadan cok az
Yarm dlim ekmek
Bir domates
Yarm salatalik

Oglen bir kase puding

Ara yarim greyfurt

Aksam mercimek.corbasi
Taze fasulye salata

Smdi turkkahvesi

Regl oldm busabah tatli diye uyandm valla resmen
sabh kahvltisi iki pankek cikolata surdum ustune smdi turkkahvesi

Bu saatten snra cok dikkat tabi

Kahvaltı
Omlet
1.5 dilim ekmek
Peynir domates
Yeşilçay

Ara nescafe

Öğle
2yk yoğurtlu patlıcan
5 yk piyaz
1 dilim ekmek
Yarım kase tarhana

Ara türk kahvesi

Akşam
6 yk mercimek yemeği
2 köz biber
2 lokma ekmek
Az yoğurt

Kahvaltiyi yazdm sabah

Ara turkkahvesi

Oglen yiyemedim

Aksam kv deydim
Kizarrma patates( toplam yarm patates anca yemismdir)
Dort kofte
Salata
Ekmek yemedim
Yarm bardak kola
Uc sarma

Kek yaptm yemicem sabah yerm artk

Kahvaltı
Omlet
1.5 dilim ekmek
Peynir domates
Yeşilçay

Ara nescafe

Öğle
2yk yoğurtlu patlıcan
5 yk piyaz
1 dilim ekmek
Yarım kase tarhana

Ara türk kahvesi

Akşam
6 yk mercimek yemeği
2 köz biber
2 lokma ekmek
Az yoğurt
Yogurtlu patlican bana cok ekmek yediriyo ya ama cok severim. Buarada bi bizmi kaldik sisko nerde bu millet

Valla benim şişko olduğum kesinde senün için aynı şeyi söyleyemicem
Bu aksam eltim bana dha kilo verme dedi. Ne maksatla dedi anlamadm inadina dha veresim geldi. Valla bn hala yanlarim basenlerm ust bacak kollarmdan sikayetciym. Sporda yapamiyorm oyzden devm yani diyete. Ama herkes fit olmus baksna ozelliklede E eatmeat ;) :))))

Öğle gorumcem gelince yemek yiyemedim gidene kadar zaten saat 4.30 oldu artık direk aksama geçtim. Ama onunla bi Nescafe içtim.
Akşam
Bi tabak kuru fasulye
Bi kase cacık. Altıda yedim.
Şimdi bi Türk Kahvesi icicem

Bu aksam eltim bana dha kilo verme dedi. Ne maksatla dedi anlamadm inadina dha veresim geldi. Valla bn hala yanlarim basenlerm ust bacak kollarmdan sikayetciym. Sporda yapamiyorm oyzden devm yani diyete. Ama herkes fit olmus baksna ozelliklede E eatmeat :KK66: :))))
Yok anacım annemdeyim tatildeyim valla açık büfe burası :D ayrıca regliyim :) şimdi oğlumu uyutup bi koca carte dorea dalıcam :D

Bu aksam eltim bana dha kilo verme dedi. Ne maksatla dedi anlamadm inadina dha veresim geldi. Valla bn hala yanlarim basenlerm ust bacak kollarmdan sikayetciym. Sporda yapamiyorm oyzden devm yani diyete. Ama herkes fit olmus baksna ozelliklede E eatmeat :KK66: :))))
Ayy bende saldım son günlerde çok halsizim bazen yiyiyorum bazen dikkat ediyorum regl olcam tuhaf bir haldeyim:(

Bu saate kdr otrduk esimle flm faln derken dunyalari yedim. Smdi son cikoltami yiyip yatcam :KK23:

Bende dikkat etmeye çalışıyorum dün sabah basküle çıktım iyiydi sonuç bakalım görecez haftasonunuda abartmadan atlatırsam sorun yok demektir

Kahvalti yapamiyorum hc acikmadim :)
Ama uzun zmandr gece aburcbur yemiyodum ozlemism :)
Aksma kdr uc lt su icicm bugun doldrdum siselermi. Misafrde var sabh sabah

Bende bugün 70.200 geldim.ama zaten sabah kalkınca anladım parmaklarim şiş değildi sanki ödem atmisim bi gecede. Bi tartiliyim dedim eksiyi gördüm. 300 gr daha giderse 7 yerine 6yu gorucem inşallah.çarşamba70.900 Düm 700gr ödem atmisim nası bi ödemse bu :)))

Kahvaltı
Yumurta salatası
Peynir zeytin çay
Ha bide diyet instegrami açtım kızlar ben.söylemeyi unutuyorum hep.
İyi oluyo orasida
Diyetteyyyiiimmm

Back
X