- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arada tartılıyorum ama bu ara yine kabızlık problemim var o yüzden hiç yazasım yok haftaya çarşamba inş :)Tartildinizmi kızlar çarşamba günü. Ben artı 400
70.900
Yogurtlu patlican bana cok ekmek yediriyo ya ama cok severim. Buarada bi bizmi kaldik sisko nerde bu milletKahvaltı
Omlet
1.5 dilim ekmek
Peynir domates
Yeşilçay
Ara nescafe
Öğle
2yk yoğurtlu patlıcan
5 yk piyaz
1 dilim ekmek
Yarım kase tarhana
Ara türk kahvesi
Akşam
6 yk mercimek yemeği
2 köz biber
2 lokma ekmek
Az yoğurt
Bn ptesi tartilmistm adet oldm bugn carsamba tartilcam bidhaTartildinizmi kızlar çarşamba günü. Ben artı 400
70.900
Valla benim şişko olduğum kesinde senün için aynı şeyi söyleyemicemYogurtlu patlican bana cok ekmek yediriyo ya ama cok severim. Buarada bi bizmi kaldik sisko nerde bu millet
Bu aksam eltim bana dha kilo verme dedi. Ne maksatla dedi anlamadm inadina dha veresim geldi. Valla bn hala yanlarim basenlerm ust bacak kollarmdan sikayetciym. Sporda yapamiyorm oyzden devm yani diyete. Ama herkes fit olmus baksna ozelliklede E eatmeatValla benim şişko olduğum kesinde senün için aynı şeyi söyleyemicem
Yok anacım annemdeyim tatildeyim valla açık büfe burası
Ayy bende saldım son günlerde çok halsizim bazen yiyiyorum bazen dikkat ediyorum regl olcam tuhaf bir haldeyim
Canm ismin ne takip ediym.Kahvaltı
Yumurta salatası
Peynir zeytin çay
Ha bide diyet instegrami açtım kızlar ben.söylemeyi unutuyorum hep.
İyi oluyo orasida
Diyetteyyyiiimmm