- 15 Mart 2008
- 282
- 149
- 628
- Konu Sahibi bahar_kadxixr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34 yaşındayım. 10 yasinda oglum . Var. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Ama gitti kuzularım.Tabiki böyle bir durumda iyi olunmaz...Toparlanmak epey vakit alır...
Allah sabır versin... Başınız sağolsun...
Yaş kaç? Başka çocuklarınız var mı?
Varsa da Allah onlara güzel ömür nasip etsin...
Miyomum vardı. Rahime bası yapmış. Bebekleri asagi itince erken doğdular. Çok erken. YaşıyorlardıBaşınız sağ olsunÇok üzüldüm.. Neden 19.haftada doğdular peki
Sizinde başınız sağolsun. Çok zor. Etrafa iyiyim diyorum. Ama hiç degilim.Başınız sağolsun.Çok üzücü
Benim de bugün iki hafta oldu tam düşük yapalı.
Sizinde başınız sağolsun. Niye kaybetmistiniz. Şimdiki hamileliginizde sağlıkla alırsınız allah in izni ile inşallahBende kaybettim kızımı 18.haftamda şimdi yeniden hamileyim aradan 1.5 yıl geçti. Çok iyi anlıyorum seni başın sağ olsun
Allah sabır versin .kuzuların seni sonsuzlukta bekliyor ..34 yaşındayım. 10 yasinda oglum . Var. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Ama gitti kuzularım.
Aynen bende öyle.hiç böyle olacağımı düşünmüyodum çünkü zaten belliydi başından beri beklenen bişeydi yani.ertesi gün sabahın köründe uyandığımda farkına varınca çok kötü oldum.bigün önce bigün sonra diye düşünüp duruyo insan.şuan atlatmaya çalışıyorum .Sizinde başınız sağolsun. Çok zor. Etrafa iyiyim diyorum. Ama hiç degilim.
Canım benim ya başın sağolsun cennette sana şefaatçi olacaklar InşAllah annesi.geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.
Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
![]()