• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti bebeklerim

bahar_kadxixr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
282
149
628
:KK43: geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.:KK42: Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. :KK42:

Başın sagolsun canim. Onlar sana sefaci olucak inş. Benimde ikizlerim vardi düşük yaptim. Seni cok iyi anlıyorum. Ama cok şükür Allahim tekrar birbebek nasip etti. Mutlaka seninde tekrar yüzün gülücektir.

Çok geçmiş olsun. Başınız sağ olsun. Rabbim oğlunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Rabbim inşallah kendiliğinden sürpriz bir hamilelik nasip etsin, bu sefer inşallah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyide nasip etsin ...

Sizinde başınız sağolsun. Çok zor. Etrafa iyiyim diyorum. Ama hiç degilim.
Aynen bende öyle.hiç böyle olacağımı düşünmüyodum çünkü zaten belliydi başından beri beklenen bişeydi yani.ertesi gün sabahın köründe uyandığımda farkına varınca çok kötü oldum.bigün önce bigün sonra diye düşünüp duruyo insan.şuan atlatmaya çalışıyorum .

Basın sağolsun bende bi kayıp yaşamıştım anlıyorum seni ama suan bi kızım var.allah inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip eder.

:KK43: geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.:KK42: Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. :KK42:
Canım benim ya başın sağolsun cennette sana şefaatçi olacaklar InşAllah annesi.
Rabbim dayanma gücü versin kuzum sana tekrardan hayırlısıyla hamile kalırsın InşAllah.

Back
X