- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi bahar_kadxixr
Başın sağolsun
ne denir ki melek olup uçmuşlar imtihan dünyası Rabbim sabır versin iyi olmak zorunda değilsin şuan için acın taze zaten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. bende daha on gün önce 11 haftalık hamileydim. Bebeğimin kistik higroma nedeniyle kalbi durdu. Çok çok üzüldüm ama elden ne gelir?? Rabbim demek böyle uygun gördü. Demek buydu hakkımızda hayırlı olan. Çok geçmiş olsun hayırla sağlıkla Rabbim yerini doldursun.geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.
Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
![]()
merhabaÇok üzüldüm Allah sabır versin çok zor. Ben 8. haftada kaybettim bebeğimin kalbi durdu siz birde hissetmişsiniz o çok daha zordur. Rabbim bi daha yaşatmasın
ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. bende daha on gün önce 11 haftalık hamileydim. Bebeğimin kistik higroma nedeniyle kalbi durdu. Çok çok üzüldüm ama elden ne gelir?? Rabbim demek böyle uygun gördü. Demek buydu hakkımızda hayırlı olan. Çok geçmiş olsun hayırla sağlıkla Rabbim yerini doldursun.
merhabaturuncu_girl beni hatırladın mı 2018 ekim annelerinden
ne yazık ki benim bebeğimin de kalbi durdu. Hep korkuyordum senin gibi korktuğumuz başımıza geldi. Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla yerini doldursun
Allaha emanet ol..
Size birşeyler sormak istiyorum. Benim biri 14 cm. Digeri 8 cm. Di. 3 ay sonra dr. Gel dedi .Sizi çok iyi anlıyorum miyom yüzünden ben de bebeğimi kaybettim 18+5 günlüktü oğlum erken doğdu ilk hamileligimdi çok zor çok allah sabır versin şimdi kızım var ama ameliyat oldum ondan önce aldırdım milyonları şükür allah evlat verdi bana da allah oteki dünyada kavuşturacak meleklerimizle bizi insallah
Başın sağolsun benimde minnacıktı yavrum kaç yıl geçti dün gibi o anı yaşadım.geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.
Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum.
![]()
Rahim ağzı yetmezliğimigeçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.
![]()
Aynen bende sürekli aklımda bu var. Pkos da varya bende birdaha hamile kalabilirmiyim diye çok korkyorum. Rabbim büyük. Aminn inşallah bu son olurCanım çok üzüldüm ben halen atlatabilmiş değilim. Allah yardımcımız olsun. Bir daha böyle birşey yaşamayız inş. çok zor
Aynen bende sürekli aklımda bu var. Pkos da varya bende birdaha hamile kalabilirmiyim diye çok korkyorum. Rabbim büyük. Aminn inşallah bu son olur
başınız sağ olsun..öncelikle doktor bu miyomları yok etmeliydi ihmal etmis..rahim iyi hale getirilmeden embriyo neden konuyor.. sonucta dogal gebelik degil bu..tedbir almaliydi hem de 2 transfer yapmiş..Size birşeyler sormak istiyorum. Benim biri 14 cm. Digeri 8 cm. Di. 3 ay sonra dr. Gel dedi .
nezaman ameliyat oldunuz ?
Iyileşme süreci nekadar sürdü ?
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldınız? Kusuruma bakmayın çok oldu ama.
Ben de şubat ayında 20 haftalık kızımı kaybettim. Hatta yarın sabah ilk defa mezarını ziyaret edip çiçek dikeceğim.
Şuanda büyük bir acı yaşıyorsunuz, sanki insanın canından can kopmuş gibi. Ama bu hep böyle devam etmiyor, inanın bana. Acı zamanla yerini üzüntüye bırakıyor. Ve daha dayanılır oluyor. Sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var.
İnsanın bir saniye öncesiyle bir saniye sonrası bambaşka. Gülerek, eğlenerek gitmiştik doktora. Kalp atışı alamıyorum dediğinde 1 saniyede dünya başıma yıkıldı. Çok acı çektim, sanki dalağımı böbreğimi sökmüşler gibi acıdı içim. Hep böyle kalsa insan dayanamaz. Sonra kabullenme ve teslimiyet duygusu oluştu bende. Sonra dedim ki ölen ben de olabilirim, eşim de olabilir, annem babam da olabilir. Ne kadar ağlasam da, kendimi parçalasam da kızımı geri getiremem. Ama bundan sonra yaşadığım her güzelliğin, sevdiklerimle geçirdiğim her güzel anın kıymetini bileceğim diye kendime söz verdim.
2 ay oldu, bazen kızım aklıma düşünce tebessüm ediyorum, bazen ağlıyorum, bazen çok özlüyorum. Hep diyorlar ki ya kucağına alsaydın kokusuna alışsaydın o zaman daha zor olurdu diye.. Ama bilmiyorlar ki bunun acısı da farklı. Bir bebeğin annesine merhabasız elvedası...