• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti bebeklerim

Başın sağolsun :( ne denir ki melek olup uçmuşlar imtihan dünyası Rabbim sabır versin iyi olmak zorunda değilsin şuan için acın taze zaten :(

Çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor. Ben 8. haftada kaybettim bebeğimin kalbi durdu siz birde hissetmişsiniz o çok daha zordur. Rabbim bi daha yaşatmasın

Cok gecmis olsun basiniz sagolsun ben de 8.haftada kaybettim bebegimi ama tabiki sizin durumunuz daha zor Allah sabirlar versin

:KK43: geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.:KK42: Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. :KK42:
ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. bende daha on gün önce 11 haftalık hamileydim. Bebeğimin kistik higroma nedeniyle kalbi durdu. Çok çok üzüldüm ama elden ne gelir?? Rabbim demek böyle uygun gördü. Demek buydu hakkımızda hayırlı olan. Çok geçmiş olsun hayırla sağlıkla Rabbim yerini doldursun.

Çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor. Ben 8. haftada kaybettim bebeğimin kalbi durdu siz birde hissetmişsiniz o çok daha zordur. Rabbim bi daha yaşatmasın
merhaba turuncu_girl turuncu_girl beni hatırladın mı 2018 ekim annelerinden:110: ne yazık ki benim bebeğimin de kalbi durdu. Hep korkuyordum senin gibi korktuğumuz başımıza geldi. Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla yerini doldursun:anne: Allaha emanet ol..

ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. bende daha on gün önce 11 haftalık hamileydim. Bebeğimin kistik higroma nedeniyle kalbi durdu. Çok çok üzüldüm ama elden ne gelir?? Rabbim demek böyle uygun gördü. Demek buydu hakkımızda hayırlı olan. Çok geçmiş olsun hayırla sağlıkla Rabbim yerini doldursun.

merhaba turuncu_girl turuncu_girl beni hatırladın mı 2018 ekim annelerinden:110: ne yazık ki benim bebeğimin de kalbi durdu. Hep korkuyordum senin gibi korktuğumuz başımıza geldi. Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla yerini doldursun:anne: Allaha emanet ol..

Canım çok üzüldüm ben halen atlatabilmiş değilim. Allah yardımcımız olsun. Bir daha böyle birşey yaşamayız inş. çok zor

Sizi çok iyi anlıyorum miyom yüzünden ben de bebeğimi kaybettim 18+5 günlüktü oğlum erken doğdu ilk hamileligimdi çok zor çok allah sabır versin şimdi kızım var ama ameliyat oldum ondan önce aldırdım milyonları şükür allah evlat verdi bana da allah oteki dünyada kavuşturacak meleklerimizle bizi insallah
Size birşeyler sormak istiyorum. Benim biri 14 cm. Digeri 8 cm. Di. 3 ay sonra dr. Gel dedi .

nezaman ameliyat oldunuz ?
Iyileşme süreci nekadar sürdü ?
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldınız? Kusuruma bakmayın çok oldu ama.

:KK43: geçen hafta bügün . 19 haftalık ikiz hamileydim. Gitti bebeklerim. Normal doğumla doğdular yaşıyorlardı. Ama artık yoklar. Ve ben etrafımdakilere iyiyim demekten bıktım . HAYIR iyi değilim.:KK42: Herşeyim onlardı. Sabah uyanınca. Akşam yatana kadar. Daha geçen pazar bu saatlerde hareketlerini hissediyordum. :KK42:
Başın sağolsun benimde minnacıktı yavrum kaç yıl geçti dün gibi o anı yaşadım.

Rahim ağzı yetmezliğimi

Çok üzüldüm, Allah sabrını versin. 23 mm miyomum var benim de, hamile de kalamıyorum 4 aydır uğraştığım halde, miyomum erken doğuma yol açtığını öğrenmek ayrıca üzdü beni.

Öncelikle başınız sağolsun. Bende ilk bebeğimi kaybettim ve doktora neden diye sordum. Bana bazen bilimin bile açıklıyamadığı şeyler vardır buda onlardan biri demekki hayırlısı buymuş dedi. Bunu söyliyen bir doktor bilim adamı. Yani Allah a sığının. Gönlünüzü ferah tutun.İnşallah rabbim gönlünüze göre verir en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.

Size birşeyler sormak istiyorum. Benim biri 14 cm. Digeri 8 cm. Di. 3 ay sonra dr. Gel dedi .

nezaman ameliyat oldunuz ?
Iyileşme süreci nekadar sürdü ?
Ameliyattan nekadar sonra hamile kaldınız? Kusuruma bakmayın çok oldu ama.
başınız sağ olsun..öncelikle doktor bu miyomları yok etmeliydi ihmal etmis..rahim iyi hale getirilmeden embriyo neden konuyor.. sonucta dogal gebelik degil bu..tedbir almaliydi hem de 2 transfer yapmiş..
ikiz annesiyim ben de 30.hafta dogum yaptim riskten dolayı hep hastanedeydim cok zor geciyor bence bi dahaki denemede tek transfer olun zaten 1 yavrunuz varmış ..ikiz kaybeden cok tanıdığim oldu..ben de cok zorlandım.. bolca dua edin nasip diyelim..

Ben de şubat ayında 20 haftalık kızımı kaybettim. Hatta yarın sabah ilk defa mezarını ziyaret edip çiçek dikeceğim.

Şuanda büyük bir acı yaşıyorsunuz, sanki insanın canından can kopmuş gibi. Ama bu hep böyle devam etmiyor, inanın bana. Acı zamanla yerini üzüntüye bırakıyor. Ve daha dayanılır oluyor. Sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var.

İnsanın bir saniye öncesiyle bir saniye sonrası bambaşka. Gülerek, eğlenerek gitmiştik doktora. Kalp atışı alamıyorum dediğinde 1 saniyede dünya başıma yıkıldı. Çok acı çektim, sanki dalağımı böbreğimi sökmüşler gibi acıdı içim. Hep böyle kalsa insan dayanamaz. Sonra kabullenme ve teslimiyet duygusu oluştu bende. Sonra dedim ki ölen ben de olabilirim, eşim de olabilir, annem babam da olabilir. Ne kadar ağlasam da, kendimi parçalasam da kızımı geri getiremem. Ama bundan sonra yaşadığım her güzelliğin, sevdiklerimle geçirdiğim her güzel anın kıymetini bileceğim diye kendime söz verdim.

2 ay oldu, bazen kızım aklıma düşünce tebessüm ediyorum, bazen ağlıyorum, bazen çok özlüyorum. Hep diyorlar ki ya kucağına alsaydın kokusuna alışsaydın o zaman daha zor olurdu diye.. Ama bilmiyorlar ki bunun acısı da farklı. Bir bebeğin annesine merhabasız elvedası...

Ben de şubat ayında 20 haftalık kızımı kaybettim. Hatta yarın sabah ilk defa mezarını ziyaret edip çiçek dikeceğim.

Şuanda büyük bir acı yaşıyorsunuz, sanki insanın canından can kopmuş gibi. Ama bu hep böyle devam etmiyor, inanın bana. Acı zamanla yerini üzüntüye bırakıyor. Ve daha dayanılır oluyor. Sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var.

İnsanın bir saniye öncesiyle bir saniye sonrası bambaşka. Gülerek, eğlenerek gitmiştik doktora. Kalp atışı alamıyorum dediğinde 1 saniyede dünya başıma yıkıldı. Çok acı çektim, sanki dalağımı böbreğimi sökmüşler gibi acıdı içim. Hep böyle kalsa insan dayanamaz. Sonra kabullenme ve teslimiyet duygusu oluştu bende. Sonra dedim ki ölen ben de olabilirim, eşim de olabilir, annem babam da olabilir. Ne kadar ağlasam da, kendimi parçalasam da kızımı geri getiremem. Ama bundan sonra yaşadığım her güzelliğin, sevdiklerimle geçirdiğim her güzel anın kıymetini bileceğim diye kendime söz verdim.

2 ay oldu, bazen kızım aklıma düşünce tebessüm ediyorum, bazen ağlıyorum, bazen çok özlüyorum. Hep diyorlar ki ya kucağına alsaydın kokusuna alışsaydın o zaman daha zor olurdu diye.. Ama bilmiyorlar ki bunun acısı da farklı. Bir bebeğin annesine merhabasız elvedası...

Konu sahibine ve sana çok ağladım icim bir garip oldu bilmiyorum nasıl ifade edilir.
Rabbim Size yeniden o güzel duygularını sağlıklı bir şekilde yasatsin inşallah.

Hamilelik takviminiz bile duruyor daha lütfen kaldırın onu da daha da cok üzülürsünüz :(

Allah dayanma gücü kuvveti versin, diğer çocuğunuza upuzun sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.
İçim dağlandı okuyunca, çok zor çok.
Evlat acısının tarifi yok ha 50 yaşında ha 19 haftalık, hepsi evlat ayrımı yok...

Back
X