- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Sen sen ol ev istediği kadar sıfır olsun ilk yapacağım iş kapı kilidini değiştirmek olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapının kilidini degistirsen bile anahtarcı 3 tane verir. Herzaman anahtarlar üç tanedir evsahibini bence ara böyle böyle oldu karakola gittim parmak izi almaya gelecekler bilgin olsun de bakalim biyerleri tutusacakmi ses tonu degisecekmi .Gecen ay isyerimizin çelik kapı kilidi değişti anahtarcı 3tane bıraktı abla istersen cogaltiriz ama orjinal 3 adet veriliyor dedi bilgin olsun
Benim dugun takilarimin tamamina yakini gitti evde sifir daginiklik kapida demir olmasa ve onu kirmasalar bizde gunlerce anlamayabilirdik
Kapı demiri derken. onu nasıl kırmışlar![]()
Anneniz başka günü hatırlıyordur belkiAnahtarın diğeri annemde ama Onun da yanındaymış hep.
Isın ilginç tarafı kizim ben onu çarşamba günü yerinde gördüm evi toplarken diyor. Sadece 24 saat sonra bulamiyoruz .
Üçlü olur ki anahtar ya kopya yaptırsa oda varAnahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama![]()
evet ya anahtarcı önceden yedekledıyse 4 5.en iyisi başka semtten alıp anahtarı göbeği kendimizin değiştirmesiÜçlü olur ki anahtar ya kopya yaptırsa oda var
Hatta esyalar yeni diye yollugu toplamis ayakkabıyla basmamis.
Aslinda planı geri serip iz birakmamakmis .Cunku kapilarin bir kismini kilitleyip anahtarlari sakladigimiz yere birakmis .Bir iki kapi acik kalmis .Muhtemelen tedirginlik yasadi hizlica cikti .Ne düşünceli hırsız
![]()
Okuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.
Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .
Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.
Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.
Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.
Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.
Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/
Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Yazan oldu mu bilmiyorum daOkuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.
Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .
Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.
Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.
Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.
Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.
Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/
Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Yazan oldu mu bilmiyorum da
Çalındığı gün aşağı yukarı belli gibi
Kamera yok mu hiç bina da veya civarda?