- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Çekmeceleri yerinden çıkarın belki arkasına düştü.
Yeni tasindiginiz her evin kilidini degistirmek ilk isiniz olsun
Nasil guveniyorsunuz ki tanimadiginiz birinin sozune?
Sizden onceki kiraci yaptirdi belki de anahtardan
Cok gecmis olsun
Şu an telaş yapıp aradığınızı görseniz dahi algılayamıyor olabilirsiniz. Başıma gelmişliği var. Önce bi sakin olmayı deneyin. Bir de annem biz bir şeyi bulamazsak hemen ayetel kürsi okumaya başlar, öyle arar. Ve hep bulurOkuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.
Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .
Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.
Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.
Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.
Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.
Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/
Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Haha ufaklık almış olmasın :)
Şu an telaş yapıp aradığınızı görseniz dahi algılayamıyor olabilirsiniz. Başıma gelmişliği var. Önce bi sakin olmayı deneyin. Bir de annem biz bir şeyi bulamazsak hemen ayetel kürsi okumaya başlar, öyle arar. Ve hep bulur
Kızım dediniz ya.Ufaklık derken anlayamadım
Annem bana sesleniyor kızım derken hitap anlamında:) kızım ben onu aynı yerde gördüm:)Kızım dediniz ya.
Bravo!
Nasıl değiştirmezsiniz. Şikayetinizi yapın hemen
Aklıma başka bir şey daha geliyor ama söylersem linç yerim. Bulursunuz inşallah.Annem bana sesleniyor kızım derken hitap anlamında:) kızım ben onu aynı yerde gördüm:)
Aklıma başka bir şey daha geliyor ama söylersem linç yerim. Bulursunuz inşallah.
Yapmasına yaparım da başka hiçbir şey alınmamış maddi değeri olan
Hirsizlik oldugu belli olmasin diye sadece bilezikleri almislardirDediğiniz gibi yaptik
Evet neden guveniyorsam. 3 yıl başka şehirde yalnız yaşadım 1 liram bile kaybolmamıştı. Ama bilgisayar tv vs calinmamasina ne diyorsunuz
Hirsizlik oldugu belli olmasin diye sadece bilezikleri almislardir
Bilgisayar da gitse hemen polise giderdiniz
Ama evde baska sey alinmayip 2 bilezik gidince polise gitmez kimse , ben kaybettim diye dusunur
Gecmis olsun.Altinlar kadinlara takiliyor ama bi kadinlara yâr olmuyor.
Insallah yaniliyorumdur bi yerlere dusmustur de cikar ortayaoff gerçekten gitti o zaman
Bence de öyledir.hirsizin girdiği eve bir daha anahtarla birşey olmamis gibi giremezsin zaten mutlaka anlarsın.ayrica annemin kayıp bulma dua si vardır.ibrahim ethem dedem gömleği keten dedem .........(katip eşya adini) bulursam okuyacağım ruhuna 3 kulhuvallah 1elham der 3 kez söyler bunu bulunca okur ruhuna bağışlarKalibimi basarim ki anahtar yaptirmislardir.
Aynısı başıma geldi çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?