Gitti bileziklerim

Çekmeceleri yerinden çıkarın belki arkasına düştü.

Dediğiniz gibi yaptik

Yeni tasindiginiz her evin kilidini degistirmek ilk isiniz olsun
Nasil guveniyorsunuz ki tanimadiginiz birinin sozune?
Sizden onceki kiraci yaptirdi belki de anahtardan
Cok gecmis olsun

Evet neden guveniyorsam. 3 yıl başka şehirde yalnız yaşadım 1 liram bile kaybolmamıştı. Ama bilgisayar tv vs calinmamasina ne diyorsunuz

Şu an telaş yapıp aradığınızı görseniz dahi algılayamıyor olabilirsiniz. Başıma gelmişliği var. Önce bi sakin olmayı deneyin. Bir de annem biz bir şeyi bulamazsak hemen ayetel kürsi okumaya başlar, öyle arar. Ve hep bulur

Iyice bakin bazen alakasiz yerlere koyuyoruz... kolunda iken tanidiklarin komsular evsahibi gördümu peki ..yedek anahtar başkasında olabilir artik kimim ne yapacağı hic belli değil

Yapmasına yaparım da başka hiçbir şey alınmamış maddi değeri olan

tamamda hırsız diye bütün herşeyi toplaycak değil ya. o zaman hemen farkedersiniz diye yapmamışlar.

bas baya birinde anahtar var ve o şekilde girmiş. zaten takı fln aramıştır.

geçmiş olsun. bidaha taşındığınızda ilk işiniz kilit değiştirmek olsun.

Dediğiniz gibi yaptik

Evet neden guveniyorsam. 3 yıl başka şehirde yalnız yaşadım 1 liram bile kaybolmamıştı. Ama bilgisayar tv vs calinmamasina ne diyorsunuz
Hirsizlik oldugu belli olmasin diye sadece bilezikleri almislardir
Bilgisayar da gitse hemen polise giderdiniz
Ama evde baska sey alinmayip 2 bilezik gidince polise gitmez kimse , ben kaybettim diye dusunur

Kuzenim yeni evliydi 2-3 tane yuzugunu kaybetmıstı evde( Takıları topludur içinden bi kaç yüzük eksıktı sadece). Evı talan ettık bulamadık bi kaç ay sonra eskı bı cantasını bosaltırken astarın altında bulmuştu. Astarlı kıyafet ve cantaların ıcıne de bakın derim

Bu arada oldugumuz sehırde kadının bırı altınlarını fayansın altına koydugu halde hırsız dedektorle gırıp yerını bulmustu. Sadece fayansı kırıp alıp cıkmıs başka bır seye de dokunmamıstı. Ya da anahtarınız sandıgınız gıbı sadece sız ve annenızde degıl.

Gecmıs olsun kendınızı daha fazla uzmeyın inş bi yerlerden çıkar.

Kalibimi basarim ki anahtar yaptirmislardir.
Aynısı başıma geldi çok geçmiş olsun.
Bence de öyledir.hirsizin girdiği eve bir daha anahtarla birşey olmamis gibi giremezsin zaten mutlaka anlarsın.ayrica annemin kayıp bulma dua si vardır.ibrahim ethem dedem gömleği keten dedem .........(katip eşya adini) bulursam okuyacağım ruhuna 3 kulhuvallah 1elham der 3 kez söyler bunu bulunca okur ruhuna bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…