- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Dedektör kullaniyorlarmis oyle olunca elleriyle koyduklari gibi buluyorlarmis.Şimdi... İlk olarak tanıdıklar geldi aklıma. Yabancı biri eski kiracı falan saklanmış altının yerini nereden bilsin de çalsın ki. Hem çalsa başka şeyler de çalardı. O altın sakladığınızda yanınızda biri var mıydı?
hadi yaMal
Malesef o parmak izi alma olayi filmlerde oluyormuş. Hirsizdan başka kapiyi elleyen olmamasina ragmen bir toz murekkebi fircaya batirip kapiya suruyorlar ve sonra da cok iz var alamadik diyorlar, iki kez başıma geldi.
Bu olayda olay zamani bile belli degil izlerin ustune defalarca dokunulmuştur.
Ayrıca farkedilmesi de daha geç oluyor genellikle.Hirsizlik oldugu belli olmasin diye sadece bilezikleri almislardir
Bilgisayar da gitse hemen polise giderdiniz
Ama evde baska sey alinmayip 2 bilezik gidince polise gitmez kimse , ben kaybettim diye dusunur
Dünyanın çivisi çıktı ya. İki tane bilezik için...Dedektör kullaniyorlarmis oyle olunca elleriyle koyduklari gibi buluyorlarmis.
Sadece altin para alanlarda varmis.
Bizden parmak izi alındı da noldu? Hırsız bulundu, yakalandı. 3-4 ay yatıp çıktı. Bizden çaldıklarıyla bi 3 sene daha çalışmadan yatar yani.Mal
Malesef o parmak izi alma olayi filmlerde oluyormuş. Hirsizdan başka kapiyi elleyen olmamasina ragmen bir toz murekkebi fircaya batirip kapiya suruyorlar ve sonra da cok iz var alamadik diyorlar, iki kez başıma geldi.
Bu olayda olay zamani bile belli degil izlerin ustune defalarca dokunulmuştur.
Anahtarın diğeri annemde ama Onun da yanındaymış hep.
Isın ilginç tarafı kizim ben onu çarşamba günü yerinde gördüm evi toplarken diyor. Sadece 24 saat sonra bulamiyoruz .
Ben de bunu okurum,bulurum çok şükür...Canım eşimin cüzdanı kaybolmuştu. Hiç ummadığımız bir yerden kapımıza kadar getirildi. Şu duayı okumuştum inanarak. Dene istersen.
Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Okuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.
Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .
Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.
Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.
Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.
Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.
Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/
Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Büyük bir ihtimal eski kiracı veya evsahibi.
Kilidi nasıl değiştirmezsiniz ya...
Hic sasirmadim bizim aynisi benim basima da geldi.. dugun setim bir miktar para ve gunluk taktigim bir iki kolye künyem gitti.. ben ne zaman kayboldugunu bile farkedemedim tesaduf para lazim oldu yerinde yoktu altinlar aklima geldi bi baktim onlar da yok
Calisiyorduk esimle girince evi hic daginik bulmadık tv iki laptop vardi hic birine dokunulmamis sadece altınlar alip gidilmis..
Polis cagirdik parmak izi vs alindi ama ... gitti.. alana kefen parası olsun die hala derim 3 sene oldu
Ya bence bileziklerden ziyade daha ürkütücü bir durum var. Siz unutmadiginiza eminseniz saklidiginiz yeri durum başka. Eve biri rahatca giriyor. Lütfen dikkatli olun
hangi cesaretle degistirtmediniz siz yokken gelmis gezmis cok belli...
Bende bir gün eşimin eve bıraktığı parayı bulamadım deli oldum 14 bin. Eşimi aradım çok rahat başka yere koymuşsundur dedi yok falan derken 15 dk sonra hatırladım. İyi düşünün evde onlar.
Biraz düşünün yerini değiştirdim mi emniyetli bir yere koydum mu ciddiyim evde onlar.Iki farklı yere konulmuş bilezik olunca pekte unuttum diyemiyorum. Cunki yerini çok belli biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?