Gitti bileziklerim

ya bir yere koydunuz unuttunuz yada evin anahtarı birinde daha var. işte olmanızı da fırsat bilen birinde. bu ev sahibi de olabilir, eski eşinizde varsa o da olabilir

Dedektör kullaniyorlarmis oyle olunca elleriyle koyduklari gibi buluyorlarmis.
Sadece altin para alanlarda varmis.

hadi ya Insallah bulunur canim

Dedektör kullaniyorlarmis oyle olunca elleriyle koyduklari gibi buluyorlarmis.
Sadece altin para alanlarda varmis.
Dünyanın çivisi çıktı ya. İki tane bilezik için...
Siz yine de iyi bakın ve kapınızın kilidini değiştirmeyi unutmayın. Birinin elinde kapınızın anahtarının olması korkutucu bir şey. Giden altın olsun boşverin ya size zarar verselerdi?
Geçmiş olsun...

Bende bir gün eşimin eve bıraktığı parayı bulamadım deli oldum 14 bin. Eşimi aradım çok rahat başka yere koymuşsundur dedi yok falan derken 15 dk sonra hatırladım. İyi düşünün evde onlar.

Bizden parmak izi alındı da noldu? Hırsız bulundu, yakalandı. 3-4 ay yatıp çıktı. Bizden çaldıklarıyla bi 3 sene daha çalışmadan yatar yani.

Anahtarın diğeri annemde ama Onun da yanındaymış hep.
Isın ilginç tarafı kizim ben onu çarşamba günü yerinde gördüm evi toplarken diyor. Sadece 24 saat sonra bulamiyoruz .

Belki anneniz kaldırmıştır veya üzerine birşey koymuştur. Anneniz alabilecek bir yapı da değil değil mi?

Canım eşimin cüzdanı kaybolmuştu. Hiç ummadığımız bir yerden kapımıza kadar getirildi. Şu duayı okumuştum inanarak. Dene istersen.

Eklentiler

• 8829C14C-02DD-45E7-B8E9-96A9D622029A.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 85

güzelim benimde ev aldıgımız için çoktan evlilik takılarımı satmıstım sadece manevi-maddi degeri olan
kayınbabamın taktıgı kelepce eşimin aldıgı set annemin aldıgı yüzük kolye vs vardı arkadasım dogum yaptıgı ıcın kızına altın almıstım hatta oglumun bozuk para kumbarası o gun unuttugum takmadıgım alyansım ve tektasım dahil herşeyimi çalmışlar eve girmişler. bulunamadıda polisde çagırdık .. arada rüyalarıma giriyor kolay yapılmıyor.
çok üzülmüştüm. aglamıstım.

Ay hala geçmedi üzüntüsü. Nasi içine oturdu

Bende bir gün eşimin eve bıraktığı parayı bulamadım deli oldum 14 bin. Eşimi aradım çok rahat başka yere koymuşsundur dedi yok falan derken 15 dk sonra hatırladım. İyi düşünün evde onlar.

Iki farklı yere konulmuş bilezik olunca pekte unuttum diyemiyorum. Cunki yerini çok belli biliyordum

Kapının kilidini degistirsen bile anahtarcı 3 tane verir. Herzaman anahtarlar üç tanedir evsahibini bence ara böyle böyle oldu karakola gittim parmak izi almaya gelecekler bilgin olsun de bakalim biyerleri tutusacakmi ses tonu degisecekmi .Gecen ay isyerimizin çelik kapı kilidi değişti anahtarcı 3tane bıraktı abla istersen cogaltiriz ama orjinal 3 adet veriliyor dedi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…