- 15 Temmuz 2013
- 4.608
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.854
- 358
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bence de öyledir.hirsizin girdiği eve bir daha anahtarla birşey olmamis gibi giremezsin zaten mutlaka anlarsın.ayrica annemin kayıp bulma dua si vardır.ibrahim ethem dedem gömleği keten dedem .........(katip eşya adini) bulursam okuyacağım ruhuna 3 kulhuvallah 1elham der 3 kez söyler bunu bulunca okur ruhuna bağışlar
Bence de öyledir.hirsizin girdiği eve bir daha anahtarla birşey olmamis gibi giremezsin zaten mutlaka anlarsın.ayrica annemin kayıp bulma dua si vardır.ibrahim ethem dedem gömleği keten dedem .........(katip eşya adini) bulursam okuyacağım ruhuna 3 kulhuvallah 1elham der 3 kez söyler bunu bulunca okur ruhuna bağışlar
Bu zamanda anahtar değişmeden eve miAnahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Ya cidden iyi cesaret Allah korusun bugün bilezik gider yarın canın bence evde olmadığına iyice emin ol bikeziklerin sonra polise ihbar et o süre zarfında kilidi değiştirme zaten memurlar soracaktır sen de kilidi değiştirmediğini şöyle onlarda ev sahibini ararlar illaki. Geçmiş olsun inşaAllah bulursun bileziklerini.Ama kapı kapalıydı
Kayıp eşya dedim konuyu çarpıtma!Peki kayıp çocuklar için neden yapmadınız bunu
Nasıl böyle bir hata yaparsınız anlayamıyorum? Polisi arayın durumu anlatın. Anahtarı evsahibinden aldıgınızıda belirtin. Parmak izi alırlar inşallah ortaya çıkar hırsızAnahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Anahtarı mutlaka hemen değiştirin. Benim evlenmeden önce tek başıma yaşadığım yerdeki (çok güvendiğim) ev sahibim ben okuldayken eve kiracı getirip yedek anahtarıyla kapıyı açıp evin içini gezdirmiş. Bu bilgiyi de laf arasında aynı gün küçük kızlarından öğrendim. Başka bir eve taşınacaktım. Benden izinsiz benim yaşadığım evi başka bir adama gezdirmiş. Taşınacak olduğum için evi topluyordum ve bütün eşyalarım da ortalıktaydı. Ayrıca anahtar 3 tane olur 2 tane değil. Hadi aslının biri kayboldu diyelim. Ama kopyasını almadıkları ne belli.Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Kayıp eşya dedim konuyu çarpıtma!
Banada hırsız girdi. Hiçbir yeri dagitmadan , farklı yerdeki takımını alıp gitti.Hırsızlar eve dedektörle girip evi hiç dağıtmadan bulabiliyor altınları. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Umarım böyle bir şey değildir ve bulursunuz. Çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun.
Ay çok komiksin!Niye? Leveli mi yetmiyo ahahahsdfjkl
Dini konuya girer mi bilemedim ama insan çareleri tukenince her yolu deniyor. Geçen sene bilezigimi ben de bu dua ile buldum. Cekmeceyi 5 kez ben 3 kez de eşim tamamen boşaltmiş olmamiza ragmen bulamamistik ustelik. Ve yine cekmeceden çıktı.Bence de öyledir.hirsizin girdiği eve bir daha anahtarla birşey olmamis gibi giremezsin zaten mutlaka anlarsın.ayrica annemin kayıp bulma dua si vardır.ibrahim ethem dedem gömleği keten dedem .........(katip eşya adini) bulursam okuyacağım ruhuna 3 kulhuvallah 1elham der 3 kez söyler bunu bulunca okur ruhuna bağışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?