Gitti bileziklerim

Artık hırsızlar sadece altın çalıyor. Üst kat komşumun evinede girmişti. O kadıncağızda ne zaman çalındığını bilemedi. Yeni binaydı anahtarını değiştirmeden oturdu oda. Polis dedektörle girdiklerini altın alıp çıktıklarını söylemişti onlara. Eldiven taktıkları içinde parmak izi falanda bulamadılar

Peki kayıp çocuklar için neden yapmadınız bunu

Ama kapı kapalıydı
Ya cidden iyi cesaret Allah korusun bugün bilezik gider yarın canın bence evde olmadığına iyice emin ol bikeziklerin sonra polise ihbar et o süre zarfında kilidi değiştirme zaten memurlar soracaktır sen de kilidi değiştirmediğini şöyle onlarda ev sahibini ararlar illaki. Geçmiş olsun inşaAllah bulursun bileziklerini.

Maddi yonden degerli altin pirlanta baska birsyler var miydi para fln onlarda gitti mi???

Geçmiş olsun.

Başıma aynı durum geldi evlendim 2 ay sonra nasıl çalındığıni anlayamadığım bir şekilde takı cüzdanı yoktu. HeR yeri aradım bulamadım yeni evdi ve anahtar değiştirmemistik. Giden gidiyor kimseyi dr suclayamadik biz evde yokken bir kere görümcem girmişti eve o kadar. Dağınıklık herhangi bir farklılık yoktu evde. Üstünden 2 yıl gecti hala aklımda. Biz polise haber vermiştik geldiler, incelediler ama yapılacak bişey yoktu çok üzücü durum geçmiş olsun tekrardan .

Aynısı başıma geldi.. evde başka değerli eşyalarda vardı ama sadece benim bi kısım bileziklerim gitti.. yapacak bişi yok..

İş arkadaşlarımdan ikisinin başına geldi.İkisi de polis çağırdı.Hicbir iz yoktu. Birincisin altınlar aylar sonra evin içinde dolabın arkasında filan bulundu.İkincisinde hicbirsey bulunamadı ama aile dostları başkasının evinde hırsızlık yaparken yakalandı.

Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Anahtarı mutlaka hemen değiştirin. Benim evlenmeden önce tek başıma yaşadığım yerdeki (çok güvendiğim) ev sahibim ben okuldayken eve kiracı getirip yedek anahtarıyla kapıyı açıp evin içini gezdirmiş. Bu bilgiyi de laf arasında aynı gün küçük kızlarından öğrendim. Başka bir eve taşınacaktım. Benden izinsiz benim yaşadığım evi başka bir adama gezdirmiş. Taşınacak olduğum için evi topluyordum ve bütün eşyalarım da ortalıktaydı. Ayrıca anahtar 3 tane olur 2 tane değil. Hadi aslının biri kayboldu diyelim. Ama kopyasını almadıkları ne belli.

Hic sasirmadim bizim aynisi benim basima da geldi.. dugun setim bir miktar para ve gunluk taktigim bir iki kolye künyem gitti.. ben ne zaman kayboldugunu bile farkedemedim tesaduf para lazim oldu yerinde yoktu altinlar aklima geldi bi baktim onlar da yok
Calisiyorduk esimle girince evi hic daginik bulmadık tv iki laptop vardi hic birine dokunulmamis sadece altınlar alip gidilmis..
Polis cagirdik parmak izi vs alindi ama ... gitti.. alana kefen parası olsun die hala derim 3 sene oldu

Banada hırsız girdi. Hiçbir yeri dagitmadan , farklı yerdeki takımını alıp gitti.
Sağlık olsun demekten başka bir yol yok. Ben polise gittiğim halde sonuç yok. Ama siz gidin şikayette bulunun isterseniz.

Kapıniz kilitli miydi? Hırsız girse tekrar kilitleyemez sonuçta.
O zaman ya eski kiracı ya ev sahibi yada bilemiyoruz .ama şunu biliyorum ki polis bir şey yapmiyor

Dini konuya girer mi bilemedim ama insan çareleri tukenince her yolu deniyor. Geçen sene bilezigimi ben de bu dua ile buldum. Cekmeceyi 5 kez ben 3 kez de eşim tamamen boşaltmiş olmamiza ragmen bulamamistik ustelik. Ve yine cekmeceden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…