Gitti bileziklerim

Hırsizlar da türlü türlü. Sadece altin calani var, sadece pc tv calani var. Ama kapi kilitliyse hep kirilmasindan anlardiniz. Ama kilitlemeden cektiyseneiz saniyesinde acip hic anlamadan kapatirlar. Malesef ben de anahtarin kopyasindan supheleniyorum.

Ya bence bileziklerden ziyade daha ürkütücü bir durum var. Siz unutmadiginiza eminseniz saklidiginiz yeri durum başka. Eve biri rahatca giriyor. Lütfen dikkatli olun

Son düzenleme:
Bir de kartla acilabiliyor ve hic bir iz kalmiyor acildigina dair. Biz tasinirken anahtar kapinin ic tarafindayken kapi kapanmis ve disarda kalmislar. Nakliyecilerden biri kartla acmis hic bir iz yok.Kapimiz da oyle kalin ki yeni celik kapilardan. Kartla girip dedoktorle alip cikmis olabilirler. cok gecmis olsun. Umarim bulabilirsiniz.

Bizde genelde her EŞYAYI bulduk.ESYA diyorum zira yazım çarptırıldı.

4 aydir kayip olan esyami buldum 1 hafta once.Nereye koydigumu hatirlamiyordum calindigina da inanmiyordum .O kadar alakasiz bir yere birakmisim ki bulunca nasil sevindim anlatamam.Insallah siz de bulursunuz hissettiklerinizi anliyorum.

Aynen kredi kartı,market indirim kartı,hastanede çektirdiğimiz röntgen kola şişeleri bile açıyor kapıyı çelik kapı açılması çok kolay diyorlar yatarken hergün kitliyorum hatta gündüz bile bir tane kilitini kitliyorum kendimce önlem alıyorum en azından hırsız girmeye çalışsa kilitli olduğu için açılması uzun sürer.

Evi tuttugunuzda evin kilidini degistirdiniz mi. Eve hirsiz girse heryeri deselerdi. Emlakci veya ev sahibinden huylandim.

Var.benim iki tane bileziğim aynen böyle kayboldu evin içinde bulunamadı malesef ama gramı çok bişey değildi yinede çok üzüldüm.

polisi aramalisiniz parmak izi falan alsinlar. yani gunahini almayalim tabi de anahtar degismedigine gore mutlaka birinde vardi ve girdi aldi cikti. birden bire nasil kaybolur ki?

Mal
polisi aramalisiniz parmak izi falan alsinlar. yani gunahini almayalim tabi de anahtar degismedigine gore mutlaka birinde vardi ve girdi aldi cikti. birden bire nasil kaybolur ki?
Malesef o parmak izi alma olayi filmlerde oluyormuş. Hirsizdan başka kapiyi elleyen olmamasina ragmen bir toz murekkebi fircaya batirip kapiya suruyorlar ve sonra da cok iz var alamadik diyorlar, iki kez başıma geldi.
Bu olayda olay zamani bile belli degil izlerin ustune defalarca dokunulmuştur.

Şimdi... İlk olarak tanıdıklar geldi aklıma. Yabancı biri eski kiracı falan saklanmış altının yerini nereden bilsin de çalsın ki. Hem çalsa başka şeyler de çalardı. O altın sakladığınızda yanınızda biri var mıydı?

Benim eltiminde altınları kaybolmuştu ve 15 gün sonra farketmişti. Evde en ufak dağınıklık yoktu. Hırsız kendi eliyle koymuş gibi bulmuş bilezikleri. Sonradan anladılar ki balkondan girmiş , dedektörle aramış , ne bulduysa almış götürmüş.
Çok sinir bozucu bir durum. Geçmiş olsun

Ev sahibinden başka kimse gelmiyor aklıma bir de üstüne basa basa başka yedek yok demiş buda düşündürücü

Çok geçmiş olsun bir ara kuzenimin başına gelmişti böyle bir şey.
Anahtarı değiştirmemişler, eşi günlük kazanıyordu ara ara çekmecedeki paraları eksiliyormuş meğer ev sahibi almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…