- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bizde genelde her EŞYAYI bulduk.ESYA diyorum zira yazım çarptırıldı.Dini konuya girer mi bilemedim ama insan çareleri tukenince her yolu deniyor. Geçen sene bilezigimi ben de bu dua ile buldum. Cekmeceyi 5 kez ben 3 kez de eşim tamamen boşaltmiş olmamiza ragmen bulamamistik ustelik. Ve yine cekmeceden çıktı.
Artık dağıtmadan buluyormuş hırsızlar,altın arama dedektörüyleGeçmiş olsun üzüldüm bilen biri var mıydı yerini mutlaka tanıdığınız biri almıştır..hırsız olsa her yer dağınık olur her şeyi alır.
Aynen kredi kartı,market indirim kartı,hastanede çektirdiğimiz röntgen kola şişeleri bile açıyor kapıyı çelik kapı açılması çok kolay diyorlar yatarken hergün kitliyorum hatta gündüz bile bir tane kilitini kitliyorum kendimce önlem alıyorum en azından hırsız girmeye çalışsa kilitli olduğu için açılması uzun sürer.Bir de kartla acilabiliyor ve hic bir iz kalmiyor acildigina dair. Biz tasinirken anahtar kapinin ic tarafindayken kapi kapanmis ve disarda kalmislar. Nakliyecilerden biri kartla acmis hic bir iz yok.Kapimiz da oyle kalin ki yeni celik kapilardan. Kartla girip dedoktorle alip cikmis olabilirler.cok gecmis olsun. Umarim bulabilirsiniz.
Evi tuttugunuzda evin kilidini degistirdiniz mi. Eve hirsiz girse heryeri deselerdi. Emlakci veya ev sahibinden huylandim.Okuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.
Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .
Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.
Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.
Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.
Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.
Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/
Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Malesef o parmak izi alma olayi filmlerde oluyormuş. Hirsizdan başka kapiyi elleyen olmamasina ragmen bir toz murekkebi fircaya batirip kapiya suruyorlar ve sonra da cok iz var alamadik diyorlar, iki kez başıma geldi.polisi aramalisiniz parmak izi falan alsinlar. yani gunahini almayalim tabi de anahtar degismedigine gore mutlaka birinde vardi ve girdi aldi cikti. birden bire nasil kaybolur ki?
hangi cesaretle degistirtmediniz siz yokken gelmis gezmis cok belli...Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
aynı hatayı ben de yaptım geldiğimde koltuğum kırılmıştı. hayvan herif ne yaptıysa evimde bilmiyorum.Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
Anahtarı degistirmedim iki tane verdi ev sahibi başka yedek yok dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?