- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
yaklaşık 15 gün önce yıkanması için halılarımı 2 senedir verdiğim aynı yere verdim ..3 gün içinde teslim ederiz dediler ..her sene güzelce yıkayıp getirip teslim ediyolardı sorun yoktu neyse 4 gün geçti gelmediler 5 nci gün aradım gelicekmi dedim abla yarın getircez dediler peki dedim 2 gün geçti gelmediler tekrar aradım arabam bozuldu yarın kesin getircem dedi ..sonra telefonu kapatmaya başladılar ..eşimi cumartesi günü dükkana gönderdim yerinde yeller esiyor taşınmışlar..sürekli telefon etmeye başladım açıyo telefonu gelicem gelicem diyo sonra kapatıyor telefonu ..cep açıldı mesajı gelir gelmez arıyoz eşim de arıyor abi bugün muhakkak getircem diyoo hala yooook .. ölürmüsün öldürürmüsün 
gittimi yani halılarım üstüne bi bardak su mu içeyim napim ben yaaa ...
biraz önce mesaj attım halılar kayboldusa kayboldu de yırtıldıysa yırtıldı de yıkamadım de bişi de artık dedim tabiki cevap veren yok sinirden ağladım ağladım ağladım oturdum şimdi bilgisayara derdi olanları okuyom napim canım saolsun

gittimi yani halılarım üstüne bi bardak su mu içeyim napim ben yaaa ...
biraz önce mesaj attım halılar kayboldusa kayboldu de yırtıldıysa yırtıldı de yıkamadım de bişi de artık dedim tabiki cevap veren yok sinirden ağladım ağladım ağladım oturdum şimdi bilgisayara derdi olanları okuyom napim canım saolsun