gitti gidiyordan alışveriş yapcam güvenemiyorum

Ben de gg den alışveriş yapıyorum, bu zamana dek herhangi bir sorun yaşamadım. Arkadaşların da dediği gibi önemli olan satıcının profili. Daha önceki satışlara dair yorumları gözden geçirmende fayda var. Kargonun satıcı tarafından karşılandığı ürünler de oluyor, bu durumda zaten ürünün sayfasında bu belirtiliyor, ama genelde kargoyu alıcı karşılıyor. Güvenlik konusu ise kafana takılmasın,çünkü gittigidiyor, markafoni, trendyol ve limango gibi siteler hep yüksek güvenlik sistemleri ile çalışıyor. Velhasılı kelam ben sorun yaşamadım hiç.. İyi alış-verişler... :)

bence biraz daha dikkat et derim.Geçenlerde arkadaşım bu siteden kırmızı renkte şapka beğenimp almak istemişti fakat ona sarı renkte göndermişlerdi.Bazen böyle aksaklıklar oluyor.Alışveriş yapmadan önce satıcıya mesaj at derim::9:

merhaba

bence güvenmelisin ben neredeyse 5 yıldır alışveriş yapıyorum bu siteden..sadece satıcı ile birebir görüşüp siparişimi veriyorum..kredi kartı v.s. asla kullanmıyorum...
beğendiğim ürünün satıcısına mesaj atıyorum site üzerinden..sonrasında o bana bi şekilde dönüyor ve siparişimi siteye bağımlı olmadan veriyorum..bazen pazarlıkta yapıyorum o ayrı:)))

gittigidiyor a kesinlikle güvenmeyin.. yaklaşık bir ay önce birisi gitti gidiyor dan benim kredi kartımdan 1 milyarlık alışveriş yaptı ve hiç bir şekilde haberim olmadı, banka işlem yapıldıktan sonra mesaj attı. gitti gidiyor u aradığımızda da herhangi birisi sahte hesap açmış almış biz bişey yapamayız dedi. yani gitti gidiyor alışverişi yapanın sahte hesabını biliyor ama bişey yapmıyor. işte bukadar güvenilir gitti gidiyor sitesi.. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Fena olmuş bu ya... Kredi kartının numarasını bilen gören biri de olabilir bu.? Şaşırdım, çünkü güvenlik düzeyi yüksek diye biliyorum gg'nin... Dikkate almakta fayda var

Ha buarada online alış-verişlerde en güvenli olan sanal kart kullanmak galiba... Birçok kişi risk almaktansa bu yöntemle alış-verişi tercih ediyo

Back
X