Gitti param :(

Ruhurevani

Kafesteki kuş misali.
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
173
252
103
Merhaba kızlar bankamatikten para çektim cebime koydum aceleyle sonra cüzdana koyarım diye biraz ilerledikten sonra düşürmüşüm :( 10 dk sonra farkettim kamera görüntülerine baktık düşürdüğüm gibi saniyesinde iki genç alıyor, hem de gülerek . Az bir şey olsa canım sağolsun derdim de az da değildi uyku tutmuyor :(

İnşallah geçer aklıma geldikçe kötü oluyorum. Nasıl farketmedim diye kendime kızıyorum. :KK43:
haklısınız valla aynı durum benim de başıma gelse ben de çok üzülürdüm ama giden gitti artık boşuna yıpratmayın kendinizi. ne kadar üzülseniz de geri gelmeyecek maalesef. :(

Merhaba kızlar bankamatikten para çektim cebime koydum aceleyle sonra cüzdana koyarım diye biraz ilerledikten sonra düşürmüşüm :KK43: 10 dk sonra farkettim kamera görüntülerine baktık düşürdüğüm gibi saniyesinde iki genç alıyor, hem de gülerek . Az bir şey olsa canım sağolsun derdim de az da değildi uyku tutmuyor :KK43:
Çok geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen biliyorum kötü bir olay ama yakın zamanda çok büyük şeyler yaşadık ülkecek kendimize çıkaracağımız ders şu olmalı bir anda paramızı evimizi hayatımızı bile kaybediliriz küçük şeyler için üzülüyoruz ama inanılmaz anlamsız hiç sıkmayın canınızı. Çocuklara da sinir oldum

Öncelikle çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen biliyorum kötü bir olay ama yakın zamanda çok büyük şeyler yaşadık ülkecek kendimize çıkaracağımız ders şu olmalı bir anda paramızı evimizi hayatımızı bile kaybediliriz küçük şeyler için üzülüyoruz ama inanılmaz anlamsız hiç sıkmayın canınızı. Çocuklara da sinir oldum
Çok şükür her halimize. Rabbim bir daha yaşatmasın ülkemize. Onların yaşadıklarının yanında bu hiçbir şey. Sadece üzüldüğum nokta ben de ailem de zamanın da para ,altın bulduk ne yapıp ne edip sahibine ulaştırdık. Keşke herkes bu hassasiyette olsa.

Alır dediler. Ama nedense ben bulunacağına inanamadım.
Keşke ceza alsalar gerçekten o bile mucize oldu artık. Sonuçta kameralar çekmiş görünmüş. Aslında böyle durumlarda parayı onlardan bir şekilde almaları gerek. Hani trafik cezasını param yok ödeyemem deme şansı nasıl yoksa ispatlanan hırsızlıkta da böyle olmalı ki bir daha ki hırsızlığı yapabiliyorlar mı bakalım? Neyse çok geçmiş olsun. İnsan valla 50 100 tl düşürünce bile anlık kalp krizi geçiriyor her ne kadar 100 tl'nin değerimi kaldı desekte kıymetli.

Keşke ceza alsalar gerçekten o bile mucize oldu artık. Sonuçta kameralar çekmiş görünmüş. Aslında böyle durumlarda parayı onlardan bir şekilde almaları gerek. Hani trafik cezasını param yok ödeyemem deme şansı nasıl yoksa ispatlanan hırsızlıkta da böyle olmalı ki bir daha ki hırsızlığı yapabiliyorlar mı bakalım? Neyse çok geçmiş olsun. İnsan valla 50 100 tl düşürünce bile anlık kalp krizi geçiriyor her ne kadar 100 tl'nin değerimi kaldı desekte kıymetli.
Keşke dediğiniz gibi olsa..
Evet birde binbir emekle toplanan para olunca daha çok dokunuyor :( suan tek isteğim çabucak unutmak çünkü yerine gelmeyecek :(

Geçmiş olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun. Uyuyun sabaha daha rahat olursunuz

Geçmis olsun para geri gelmez, gelirse mucize olur siz yinede hakkinizi arayin

Yaaa üniversiteside öğrenci iken bir dil merkezinde çalışıyordum. O dönem baya öğrenciye ücretsiz de destek olduk. Kurs ana baba günü oluyordu. Neyse bir gün maaşımı aldım çantama koydum, hatta erkek arkadaşımın da parası bendeydi. Babamın dibi gördüğü dönem. Onun borca destek oluyordum.

Neyse çantam da dolapta. Tenefüste bir geldim. Dolap açılmış, çantamdan paralar alınmış.... Çok ağlamış, çok üzülmüştüm. O geldi aklıma. Sizi çok da iyi anladım. Geçmiş olsun, umarım paranız geri gelir.

Back
X