- 1 Aralık 2021
- 14.364
- 51.207
- 548
- 34
- Konu Sahibi Ruhurevani
Çok üzüldüm inşallah bulunur.....bu arada bulunan miktar fazla ise karakola bildirilmeli bence 5 tl 10 tl değil sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yorumlar onların kendi bozuk ahlaklarıyla alakalı bir durum. demek ki kendilerinin önünde para düşürseniz alıp cebe atacaklar, emniyete falan götürmeyecekler. haram yemeye alışmışlarsa demek ki, normal karşılıyorlar. ondan sonra şikayet eder dururuz toplumda ahlak, insanlık kalmadı diye. böylelerinin çoluğundan, çocuğundan, en yakınlarından çıksın inşallah onun bedeli.Ben böyle bir durumla karşılaştığım da normalmiş gibi cebime atmadım ,atmam da . Normal karşılayanları anlamıyorum, kendilerine cevap vermek istemiyorum. Mümkünse bir şey yazmasınlar, bir oh olsun demedikleri kalmış.
Polisler suç olduğunu, tespit etmenin kolay olduğunu söylediler . Evet gasp edilmedim belki ama bulunurlarsa ceza alacaklarmış.ne kadar saçma bir yorum ya. tabii ki çalmış oluyorlar. siz de çalmış oluyorsunuz. en yakın polis merkezine gidip ben bu parayı şu saatte şu adreste buldum belli ki biri düşürmüş. sahibini bulmanız için size teslim ediyorum demek varken sormadan etmeden cebe atmak bal gibi de hırsızlık. parayı nereye kullandığınızın bi önemi yok. sokak hayvanlarını çok düşünüyorsanız belki de başka birinin kira, yemek, çocuğunun mama parasıyla değil kendi paranızla alır beslersiniz. kendinize ait olmayan neyi aldıysanız, çalmış oluyorsunuz. oldu ya hırsızlığı da normalleştirdiğiniz günleri gördük!
@Mune yazılan yorum hakkında işlem yapılmalı bence.
yazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.Polisler suç olduğunu, tespit etmenin kolay olduğunu söylediler . Evet gasp edilmedim belki ama bulunurlarsa ceza alacaklarmış.
Bize ders oldu artık yüklü para taşımayız. Rabbim bir daha yaşatmasın .Geçmiş olsun. Yillar önce ben de elimdeki cuzdani ortalikta birakip gitmistim dalginlikta.Tabi ki aklim basima gelip döndüğümde ortada yoktu. Kimlik, para dahil her şeyim...
İçinde de baya nakit vardi.![]()
Bize ders oldu artık yüklü para taşımayız. Rabbim bir daha yaşatmasın .
Belki de onlar için az bir miktar düşürülen para boş verebiliyorlar ...yaşları küçük de olabilir alanların bu durumda aileleri öder diye düşünüyorumyazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.
anladığım kadarıyla konu sahibi 3-4 bin lira düşürmüş 50-100 TL değil.Belki de onlar için az bir miktar düşürülen para boş verebiliyorlar
Boşverin kendilerini farklı ifade etmişlerdir diye umuyorum. Herkes aynı hassasiyette olmuyor. Bir kere de telefon çaldırmıstim o zaman bile beni suçlayan olmuştu neden yolda telefonla konuşmuşum. Nedense hırsızın hiç suçu yok gibi konuşuyorlar.yazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.
Olsun bulsunlar siz şikayetçi olun.İnşallah geçer aklıma geldikçe kötü oluyorum. Nasıl farketmedim diye kendime kızıyorum.![]()
3500 tlydi acele ettiğim için cebime bıraktım cebim derindi birde yani o an sanki gözüm kör oldu da göremedim düşürdüğümü.anladığım kadarıyla konu sahibi 3-4 bin lira düşürmüş 50-100 TL değil.
olabilir insanlık halidir, senin düşürmüş olman kimseye de çalma hakkı vermiyor.3500 tlydi acele ettiğim için cebime bıraktım cebim derindi birde yani o an sanki gözüm kör oldu da göremedim düşürdüğümü.
Tamamne kadar saçma bir yorum ya. tabii ki çalmış oluyorlar. siz de çalmış oluyorsunuz. en yakın polis merkezine gidip ben bu parayı şu saatte şu adreste buldum belli ki biri düşürmüş. sahibini bulmanız için size teslim ediyorum demek varken sormadan etmeden cebe atmak bal gibi de hırsızlık. parayı nereye kullandığınızın bi önemi yok. sokak hayvanlarını çok düşünüyorsanız belki de başka birinin kira, yemek, çocuğunun mama parasıyla değil kendi paranızla alır beslersiniz. kendinize ait olmayan neyi aldıysanız, çalmış oluyorsunuz. oldu ya hırsızlığı da normalleştirdiğiniz günleri gördük!
köpek köpeği ısırmaz diye boşuna dememiş atalarımız.Yerde buldugu parayi almanin hirsizlik olmadigini soyleyip kendi hirsizliklarinin ustunu kapatiyorlar bi de piskin piskin bunu savunuyorlar ne gunlere kaldik 5 lira 10 lira degil 3 bin lira insan olan gider insanlik namina bi karakola birakir
Ayrica yolda buldugum 50 100 lira icin kapı kapı dolaşıp sizin mi diye soramam hayvanlara hangi parayla baktığımda seni ilgilendirmezne kadar saçma bir yorum ya. tabii ki çalmış oluyorlar. siz de çalmış oluyorsunuz. en yakın polis merkezine gidip ben bu parayı şu saatte şu adreste buldum belli ki biri düşürmüş. sahibini bulmanız için size teslim ediyorum demek varken sormadan etmeden cebe atmak bal gibi de hırsızlık. parayı nereye kullandığınızın bi önemi yok. sokak hayvanlarını çok düşünüyorsanız belki de başka birinin kira, yemek, çocuğunun mama parasıyla değil kendi paranızla alır beslersiniz. kendinize ait olmayan neyi aldıysanız, çalmış oluyorsunuz. oldu ya hırsızlığı da normalleştirdiğiniz günleri gördük!
Önce haddini bileceksin Wurstria ! Kendi ailesi ile bile anlaşamayan, eril enerjisi 1500, şu sanal ortamda bile bu hissediliyor, boşa kaos yaratma.Sen kim oluyorsun da çoluk çocuk bela okuyorsun ? Klavye basında atıp, tutmak kolay tabi, yorumlarda 2 kez şikayetçi ol, sonuç belki alınır yazılmış zaten.Kaldı ki polis bile bulunur ama para geri gelir mi muamma demiş konu sahibine. Dava açılır, sonucu hakim belirler. Buraya gelip bela okuyup, haram yiyorlar diye yaftalayamazsin.Allah'a şükür bugüne kadar haram yemek nasip olmadı, olmasın da ! Anonimiz diye sevinmesin kimse yazmış bir de :) çok korktuk Wurstria, nereye saklanacagimizi bilmiyoruz şuanyazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.