Gitti param :(

Ben böyle bir durumla karşılaştığım da normalmiş gibi cebime atmadım ,atmam da . Normal karşılayanları anlamıyorum, kendilerine cevap vermek istemiyorum. Mümkünse bir şey yazmasınlar, bir oh olsun demedikleri kalmış.
o yorumlar onların kendi bozuk ahlaklarıyla alakalı bir durum. demek ki kendilerinin önünde para düşürseniz alıp cebe atacaklar, emniyete falan götürmeyecekler. haram yemeye alışmışlarsa demek ki, normal karşılıyorlar. ondan sonra şikayet eder dururuz toplumda ahlak, insanlık kalmadı diye. böylelerinin çoluğundan, çocuğundan, en yakınlarından çıksın inşallah onun bedeli.

ne kadar saçma bir yorum ya. tabii ki çalmış oluyorlar. siz de çalmış oluyorsunuz. en yakın polis merkezine gidip ben bu parayı şu saatte şu adreste buldum belli ki biri düşürmüş. sahibini bulmanız için size teslim ediyorum demek varken sormadan etmeden cebe atmak bal gibi de hırsızlık. parayı nereye kullandığınızın bi önemi yok. sokak hayvanlarını çok düşünüyorsanız belki de başka birinin kira, yemek, çocuğunun mama parasıyla değil kendi paranızla alır beslersiniz. kendinize ait olmayan neyi aldıysanız, çalmış oluyorsunuz. oldu ya hırsızlığı da normalleştirdiğiniz günleri gördük!

@Mune yazılan yorum hakkında işlem yapılmalı bence.
Polisler suç olduğunu, tespit etmenin kolay olduğunu söylediler . Evet gasp edilmedim belki ama bulunurlarsa ceza alacaklarmış.

Polisler suç olduğunu, tespit etmenin kolay olduğunu söylediler . Evet gasp edilmedim belki ama bulunurlarsa ceza alacaklarmış.
yazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.

Geçmiş olsun. Yillar önce ben de elimdeki cuzdani ortalikta birakip gitmistim dalginlikta. 🤷 Tabi ki aklim basima gelip döndüğümde ortada yoktu. Kimlik, para dahil her şeyim...
İçinde de baya nakit vardi. 😔
Bize ders oldu artık yüklü para taşımayız. Rabbim bir daha yaşatmasın .

Bize ders oldu artık yüklü para taşımayız. Rabbim bir daha yaşatmasın .

Benim durumumda kamera vs yoktu kimin aldigi belli degildi yani. Ama sizde kişiler belliymiş. Ona ragmen nasil para geri gelmeyecekmiş ki? Harcadilarsa da ceplerinden ödemek zorunda olmalari gerekir. Ne yani yediler para bitti tamam o zaman mi deniyormuş. 🤷

Bazilari da sadaka sadaka diyip durmuş boyle sadaka mi olur, çalinan paradan nasil sadaka anlamadim.

yazdıkları yorumlar tamamen suça teşvik eden yorumlar. ben ekran görüntüleri ve linkleri ile ilgili merciilere kendilerini şikayet edeceğim, o iki üyeyi de şikayet edeceğim. KK'da anonimiz diye sevinmesin yani kimse. kimse buraya gelip de hırsızı haklı bulamaz, suça teşvik edemez. kimsenin böyle bişeyi yapmaya hakkı yok, siz canınızı sıkmayın.
Belki de onlar için az bir miktar düşürülen para boş verebiliyorlar ...yaşları küçük de olabilir alanların bu durumda aileleri öder diye düşünüyorum

Boşverin kendilerini farklı ifade etmişlerdir diye umuyorum. Herkes aynı hassasiyette olmuyor. Bir kere de telefon çaldırmıstim o zaman bile beni suçlayan olmuştu neden yolda telefonla konuşmuşum. Nedense hırsızın hiç suçu yok gibi konuşuyorlar.

Yerde buldugu parayi almanin hirsizlik olmadigini soyleyip kendi hirsizliklarinin ustunu kapatiyorlar bi de piskin piskin bunu savunuyorlar ne gunlere kaldik 5 lira 10 lira degil 3 bin lira insan olan gider insanlik namina bi karakola birakir

ne kadar saçma bir yorum ya. tabii ki çalmış oluyorlar. siz de çalmış oluyorsunuz. en yakın polis merkezine gidip ben bu parayı şu saatte şu adreste buldum belli ki biri düşürmüş. sahibini bulmanız için size teslim ediyorum demek varken sormadan etmeden cebe atmak bal gibi de hırsızlık. parayı nereye kullandığınızın bi önemi yok. sokak hayvanlarını çok düşünüyorsanız belki de başka birinin kira, yemek, çocuğunun mama parasıyla değil kendi paranızla alır beslersiniz. kendinize ait olmayan neyi aldıysanız, çalmış oluyorsunuz. oldu ya hırsızlığı da normalleştirdiğiniz günleri gördük!

Tamam

Yerde buldugu parayi almanin hirsizlik olmadigini soyleyip kendi hirsizliklarinin ustunu kapatiyorlar bi de piskin piskin bunu savunuyorlar ne gunlere kaldik 5 lira 10 lira degil 3 bin lira insan olan gider insanlik namina bi karakola birakir
köpek köpeği ısırmaz diye boşuna dememiş atalarımız.
insan utanır onu şuraya yazma. demek ki kendileri de hırsız.

Ayrica yolda buldugum 50 100 lira icin kapı kapı dolaşıp sizin mi diye soramam hayvanlara hangi parayla baktığımda seni ilgilendirmez ;) dava et beni :)

Önce haddini bileceksin Wurstria ! Kendi ailesi ile bile anlaşamayan, eril enerjisi 1500, şu sanal ortamda bile bu hissediliyor, boşa kaos yaratma.Sen kim oluyorsun da çoluk çocuk bela okuyorsun ? Klavye basında atıp, tutmak kolay tabi, yorumlarda 2 kez şikayetçi ol, sonuç belki alınır yazılmış zaten.Kaldı ki polis bile bulunur ama para geri gelir mi muamma demiş konu sahibine. Dava açılır, sonucu hakim belirler. Buraya gelip bela okuyup, haram yiyorlar diye yaftalayamazsin.Allah'a şükür bugüne kadar haram yemek nasip olmadı, olmasın da ! Anonimiz diye sevinmesin kimse yazmış bir de :) çok korktuk Wurstria, nereye saklanacagimizi bilmiyoruz şuan :KK66: Görende sanacak yerde sürekli para bulup cebe indiriyoruz. Aksine çok düşürmüşümdür peşine düşmedim. Düsen de düşer banane kendi kararı.

Son düzenleme:
Konu sahibi 3.500 tlsini kaybettigini kac sayfa sonra yazmis ilk sayfaya boyle toplu bir para olduğunu neden yazmiyorsunuz sacma sapan durumlar oluyor ve evet yolda buldugum yuz lirayi cebime (ki siz öyle diyorsunuz evime bile sokmuyorum) atıyorum hırsızım neyse herkes bence kendi karakterine baksin ilk önce ✌🏻

Back
X