• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitti sırma saçlarım :/

tatlım çam terebentim denedim kuruttu. biotin kullanıyorum 1 ay olucak nerdeyse. kk da sinameki kürü diyen çok bi de onu denicem. hatta geçen hafta başladım. bende sorum şu ki dipten uzuyo görüyorum beyazlardan. ama uçlar koptuğu için uzamak şöyle dursun kısalıyo.

Ay benim sacim kuru iyice kurutursa ne yaparim..!
Sac kremiyle mi kullansam ki.
Senin kuruttu ama uzatti mi mesela yoksa sadece kurutmakla mi kaldi :(

Diplerden uzayip ucundan kiriliyosa iste sac yeniliyodur kendini yipranmis sonucta.
Bence bakima devam 1-2 ayda toparlanmaz zaten soyle bi 5-6 ay 1 yil fln ciddi bakim lazim.
Vazgecme hic sabirla uygula urunlerini sac toparlayacaktir ama zaman lazim yanmis sonucta.

uzun saça neden bu kadar meraklıyız ki anlamıyorum :) omuzlarda ya da kısa değişik modeller daha havalı oluyor ve yapımı bakımı daha kolay, bazıları saçımı uzatcam diye hiç kestirmiyor ve iğrenç kırık kırık saçlarıyla geziyor o daha mı iyi sanki? fazla uzun saç boyu kısa gösterir ve bakımsız olur istisnalar vardır elbette. ama bu uzun saç olayına fazla kafayı takmayın yahu :)

Ay benim sacim kuru iyice kurutursa ne yaparim..!
Sac kremiyle mi kullansam ki.
Senin kuruttu ama uzatti mi mesela yoksa sadece kurutmakla mi kaldi :(

yaklaşık 20 gün kullandım. 1 cm uzama var dipten. bilemiyorum artık normal mi hızlı daha önce saç uzama hızımı hiç ölçmedim. ama bu kadar uğraşa az gibi geliyor. yine de tam 1 ay sonra bakmak lazım. ama uçlarım iyice kuruyum döküldüğü için benim bi işime yaramadı tabi. çam terebentin yerine zeytinyağı diyenler de oldu. offff çok taktım nasıl geçicek bu aylar :/

Back
X