Gitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pipistrella
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gidene dur diyemem giden gider zaten
sevene sevme demem seven sever zaten

kusura bakmayın ama söyldiği bahane
bana hiç inandırıcı gelmedi...
yaşınız daha çok küçük,2 yılda birliktelik deseniz 15 yaş
bence bu tür ilişkiler için çok ama çok küçük bir yaş...
bence o adamı kafanızdan silin ve tek düşünceniz okumak olsun...
ve kendinizi bu tiplerden koruyun lütfen...
sevgiler...

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir......:kahve:

şimdi bir adamı seversin.niye?dünya tatlısıdır ,anlayışlıdır,sana değer verir,birlikte geçirdiğin yıllar onun için biranda silinip unutulucak zamanlar değil,kıymeti bilinecek bir EMEK tir.şimdi yaşlarınız çok genç.tüm bunlarda neki diyebilir özellikle genç erkekler.gerçi yetişkinleride pek haberdar değil tüm bu hoşluklardan ya,neyse.işte böyle bir adam sevilir.ve kaybelince travma yaşanabilir.demekki seninki sevilecek bir adam değil.bazen aldatılmanın yada terkedilmenin acısını çıkaramamak.bak geri döndü diyememek,tüm bunların hayalini kurmak sevgi gibi algılanıyor.çoğu bana bunu nasıl yaptı psikolojisi.o yüzden eğitimine harca tüm enerjini.yoksa bu erkek milleti,kafanı çalıştırmayıp onları dünyanın merkezine koyarsan,seni daha çok üzerler.seçim senina.s.

Nefret ederim bu sana layık değilim artık bahanesinden. Böyle diyerek büyük bir saygınlıkla karşılarındakini kırmadıklarını yücelttiklerini sanırlar.. Aldatmış işte bahanesi yok ki bunun.. Canım kalp acısı çok fenadır ama sen önündeki hayata bak bu çocuğuda arkanda bırak. Okulunla ilgilen, arkadaşlarınla vakit geçir.. Daha çok gençsin Allah önüne çok daha güzel insanlar çıkarsın..

gerçekten daha genceciksiniz upuzun çokkk güzel yıllar vbar önünüzde kişiliği oturmuş, ne konuştuğunu bilen kişilerle birlikte olmanızı dilerim ... kendinize güveninizi artıracak aktiviteler yapın... üniversiteye girin bakın görün hayatta neler var...siz ozaman iyiki gitmiş diyeceksnizi eminim...Allah güzellikler versin size inşallah...

Canım daha 17 yaşındasın çok küçüksün
Bence onu bunun yüzünden hayata küsme kendini yıpratma
Otur derslerine çalış
Bir daha bu zamanı bu yaşı geri getiremeyeceksin:delphin:

Unutmalisin

Ne buyuk bir saçmalik ve egoistlik kendi kendine haer vermeden ortadan kaybolmak

Ve ben hiç inanmadim soylediklerine, bence sorumluluk almamak için boyle soyledi

Ondan hiç hayir gelmez...akittigin gozyasi bosa.

Yol ver gitsin.

İçerik nedeniyle konunuz”.AŞK ACISI ÇEKENLER.”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

selam kızlar ben 17 yaşındayım 2 yıl bi beraberliğim oldu.çok seviyodum onu oda beni sevdiğini söylüyodu gercekten seviyoduda ama bigün haber vermeden gitti ... yıkıldım 3 ay ölü gibi dolandım etrafta ailemi arkadaşlarıma çok kötü davranoydum kendimden soğuttum herkesi ...1 ay önce onu yeniden buldum ona ulaştım konuştuk ve ayrılığın sebebini öğrendim başka bi kızla bir gece birlikte olmuş ve beni haketmediğini düşünüp bana hiç haber vermemiş doğrumu yalanmı bilmiyorum ama onsuz boğuluyo gibiyim nefes alamıyorum sanki
ve işin kötü yanı yne aynı şey oldu yine haber vermeden kayboldu ortadan .
Sizce ne yapmalıyım ??

:oklava:

giden gitsin bosver cnmm...
bi iki kere gidip geri dönen yine gider emin ol buna ..
en iyisi sen hic ugrasma bi daha sana hangi sekilde ulasirsa ulassin ben yolumu cizdim sen kendine yoluna bak de bence...şakkıdı

hepnize çokk çok teşekkür ediyorum zaten onun sorumluluk sahib bri olmadığını başından beri biliyorum ama sanırım inanmak istemedim neden o aptalı sevdiğimden ben o kadar emek verdmki o ilişkiye belki küçük yaşta başladık ama bnm çin en sevdiim insandı bana bunu 2 kere yaptı zaten sildm artık ben üzülmekle aptallık etmişim aslında kendimi yıpratıcağıma önüme bakıcaktım ama hata işte hepimiz mutlaka böyle yada farklı hatalar yapmışızdır gerçekten herşeyde bi hayır var ben buna inanıyorum belkide o olsaydı hayatımda hala ben böyle hırsla tutunamazdım hayata bundan sonra tek yapıcağım şey kimsenn ben üzmesine izin vermemek

tekrar saolun hepiniz

Back
X