Gittiğin yerden geri dönme dedi

Koynumuzda koca besliyoruz :KK48:
Unutuyorum bazennn . Insallah daha oyiye gider çocuk öyle büyütülür dimii çocuk gibi davranmam lazim:KK45: bide sen kendini cok yuksekte goruyo konusuyosun benden dedi :KK51: ben şok. Onlari asla çignetmem bu zamana kadar ezdirmedim zaten ama esimi hicbirseye zorlamadim zorlayio sıkıştırmam gerek
Zorla biraz,paslı teker gibi gıcırdar baştan biraz ama,döne döne açılır hızlanır, yeni yapısını belki daha çok beğenir,ona bunun için yardımcı ol:KK53:Ama annene gidip kaldıktan sonra eve dönüşlerinde onu özlediğini belli et,anlasın ki onu sevmediğin için değil bazen gerektiği,bazen de özlediğin için kalıyorsun:KK16:

Zorla biraz,paslı teker gibi gıcırdar baştan biraz ama,döne döne açılır hızlanır, yeni yapısını belki daha çok beğenir,ona bunun için yardımcı ol:KK53:Ama annene gidip kaldıktan sonra eve dönüşlerinde onu özlediğini belli et,anlasın ki onu sevmediğin için değil bazen gerektiği,bazen de özlediğin için kalıyorsun:KK16:
Buna firsat vermiyo ki hep suratsiz tripli :(

Bu aklı evvel eş ailelerinde ki tavrı anlamıyorum ne demek oğlunun eski sevgilisinin düğününe gitmek bizim iş günahlardan eşimin eski konuşmak ştuğu kızı ailesini düğünüme çağırıp herşeyimi mahvettiler...

Bu aklı evvel eş ailelerinde ki tavrı anlamıyorum ne demek oğlunun eski sevgilisinin düğününe gitmek bizim iş günahlardan eşimin eski konuşmak ştuğu kızı ailesini düğünüme çağırıp herşeyimi mahvettiler...
Yaparlar , zevk alıyolar bundan çünkü .
Eski sevgilisi dediğim bejimle sözlüyken konuştuğu bi kezban dicem simdi hayta kalkop nisanima gelen bir kezban

Ben onun hatasını kapatamıyorum . Kapatacak olsam burda kocami yağlar ballar oyle anlatırım . Ne yasiyorsam oyle yazıyorm doğru yorumlar alabilmek icin . Benim esimle cok buyuk problemlerim olmuyor şöyle ki özünde sessiz sakin bir insan ben ağzıma geleni söylesemde o bana sadece bi kac kelime eder sabir gösterir . Şiddet yok . Eskisi gibi kisitlamak yok her istedigim yere gidip gelebiliyorum . Uyumumuz ev icinde cok iyi cok iyi olunca cok iyi anlasiyoruz o benim ilgi alanlarimla ilgilebor ben onunkiyle her türlü is olsun araba olsun venimde ayni her konida rahatca geyik yapar fikir alırız birbirimizden. Tabiki bdvye sıkıntılarimin özünü yazıyorum. Buraya ay cok mutluyum suan kocamla havalarda ucuyoruz diye konu acmiyorum . Aileme karsi tutumundan rahatsizim ve kendi annesinin lafiyla %50 de olsa hareket ettigi için skintiliyim mükemmel bir insan mi degil . Bende degilim . Keske olmasa dedigim ozellikleri kadar iyiki var dedigim özellikleri de elbette var . Hoslanmadigim beni berbat eden ozelliklerini sizler burdaki kadinlar nasil duzeltebilirim esimi nasil olgunlastirabilirim vea nasil buyutebilirim diye aslında yaziyorum . Tuttum birakmiyorum degil. Esim agziyla bosanalim degil . Ben boyle gidersek.mutlu olacağımızı sanmiyorum diyo gidecekken ben yokken git diyo binyandan da agliyo. Kimin arasinda kaliyo ? Annesiyle benim mi yoksa kendo egosuyla benim mi? . Onceden hic merhametli eegildi simdi merhameti asiladim mesela . Eskide cok sivri dilliydi simdi daha tatlidilli . Bu ailesinden gördüğü sey . Evlenmeden derdi ben bunlarin f sürekli tartismalarindan biktim evlensemde kurtulsam . Farkinda degil ama onlara benziyo herseyinsorguluyo yeri gekiyo azarliyorum farkina varoyo hatasinin . Sevmedigini düşünmüyorum cok da sevmiyo beni artik bunun farkindayim . Benim annem ikinci evliligini yapmış bir kadin babam ikinci esi . Ilk eşinden de banamdan da bir gün yüzü görmedi. Ağırlığını koy kizim der arkamda durur tabiko ama cocuklugumdan beri ikinci Eş in ne kadar zor oldugunu anlatirdi bana . Bosanmanin yükünü. Ve severek evlendim eşimle gücüm var yasadimlarim ufak degik ama bir anda zaten silip atma noktasina gelince gözüm hicbirseyi görmeyecek.
Anljyorum canim ben senin vize anlattiklarina dayanarak soyluyorum sunu kendine sorsna esimle mutlumuyum sabah huzurlu mu kalkiyorum ?cevabin evet se evliligin icin cabala ama hayirsebos yere kendini uzme.Inan degmez.Esin sana deger verse anne giderken sorun cikarmaz.Bak esime ben diyorum anneme gidicem 5 saatlik yokda gunu mu bellilerim giderim gelcegim gunude ben soylerm orda kaldigim surece beni uzecek hareketlerde bulunmaz .Cunku aileme ve bana olan degerini gostetiyor.Kv dende uzak dir sizin aranizi bozuyorsa benim kv ve gorumceden dilim cok yandi ve cok cektim.Hatlerini gosterdim tabi smdi esmde gercek yuzlerini gordu simdi yillardir biryalaka bir samimi olma cabasi ama hic gormezler o samimiyeti cunku esimi doldurrup huzurumu kacirdlar hep unutmam.

Anljyorum canim ben senin vize anlattiklarina dayanarak soyluyorum sunu kendine sorsna esimle mutlumuyum sabah huzurlu mu kalkiyorum ?cevabin evet se evliligin icin cabala ama hayirsebos yere kendini uzme.Inan degmez.Esin sana deger verse anne giderken sorun cikarmaz.Bak esime ben diyorum anneme gidicem 5 saatlik yokda gunu mu bellilerim giderim gelcegim gunude ben soylerm orda kaldigim surece beni uzecek hareketlerde bulunmaz .Cunku aileme ve bana olan degerini gostetiyor.Kv dende uzak dir sizin aranizi bozuyorsa benim kv ve gorumceden dilim cok yandi ve cok cektim.Hatlerini gosterdim tabi smdi esmde gercek yuzlerini gordu simdi yillardir biryalaka bir samimi olma cabasi ama hic gormezler o samimiyeti cunku esimi doldurrup huzurumu kacirdlar hep unutmam.
Esin nasil gördü gerçek yüzlerini canim ?

Soyle ki benim hikayen cok uzun tatlim cok cektim kv deden esmi sureli dolduruyordu.Bizde bosanma noktasina geldik uzun bir sure o surede esmi hic arayi sormamis kv demiski bosanirsa iyi olur esimden icin bize bakar demis.Salak kadin tabi esim bunubduymus.Kendisinr dediiski be neden annem yuzunden yuvami yikayim yikarsam bir gun bile yuzme bakmazlar maddi acida kendisni kullanmak istedklerini anlamis .O gunden beri esim herseyi anladi annrsine iyi bir ceki duzen verdi .Simdi yilda bir evlerine giderim esimde cok nadir kendileri sureli bana bir yalaka pesindeler ama asla samimi olmam cinku biliyorum ki oyuzu versem yine ayni pisliklerine devam etcekler.

Bak gördün mü,annenin konuşması boşa gitmeyecek inşallah.Evine dön bu durumda bence de.Ama kendine prensip edin ve onları çiğnetme.Ne olursa olsun.Bazen erkekler de bocalıyor,haklı çıkarır mı yaptıklarını,hayır.Hani çocuğa sınırlar çizersin ya,belirsizliktense ne yapabileceğini ne yapamayacağını bilir,o yöntemi izle.Durum iyiye gidince yelkenleri suya indirme.Unutma,su uyur,koca uyumaz :KK70::KK70:
Ne güzel bir söz ya tarihe geçmelisin arkadaş SU UYUR KOCA UYUMAZ :KK45::super::-)

ben eşinin gelip almasını daha uygun görüyorum. hem annenden hem senden özür dilemesi lazım.

rest çekiyorsunuz ama devamı yok. eşin kaç kez söz verdiyse hepsini tuttu mu? tuttuysa çok iyi. ama ağırlığının devam etmesi için o almalı seni.

Sabah aradi annem den sonra konuştuk.
Ben sana hicbirsey dememistim dün damarima bastin büyüzden bu kavga çıktı vs dedi . Bende bana düşünceni bildir istemiyorum lafiyla oyuncak etme beni dedim . Ben bosanmaya hazirim hadi öften püften bosanalim dedim .ben seni kabul etmiyorum böyle her yere geken her seyi yaoan benim fedakarlik olarak istenmeyen benim bikilan benim cocuk gibisin dedim bosanmaya cesaretin varmi acip duruyosunda sen bosan diyosun bana dedim . Cesaretin varsa sen rahatsizsin sen bosancaksin dedim . Ben senin butun eksiklerine ragmen kabul ediyorum hala ayni yoldayiz kac senedir hep yanliz birakislarinda dahil dedim ben senin 2 sartini kabul ettim bana o kadar sey yasatmaniza ragmen dedim oda bu yol benim yolum dedi . Kusura bakma dedim sen istemiyosun diye ben annemden babamdan ayrilamam bu yolda benim yolum ya yolumda yurursun yada ayurirsin yolunu devam edersin dedim . Bu zamana kadar ben senin yolunda yurudum bu zamandan sonra sen benimkinde yuruyeceksin yoksa keyfin bilir dedim .tamam dedi ben ayrilma meraklisi degilim falan dedi uyum saglamaya caliscam karsilikli anlasalim dedi bundan sonra. Ben de karailikli yazicam ezbere konusma dedim m tamam dedi oyle kapatyik annemle konustum simdi git evine dedi . Abimde haftaaya gelip konurum ben onunla adam akilli dedi yoksa ayrilirsin dedi . Annem de arayip ben gonderdim simdi bu son olsun diyecek . Bakalim tabri neolacak
Bak seni en dogal hakkindan (ailen) mahrum etmeyi kendinde hak olarak goruyo, "benim yolum bu" diye kafa tutuyo, sen geri adim atmayinca "ayak uydurmaya calisirim" diyo.. Esinle yaka paça, bagir cagir kavga et demiyorum asla ama bazi konularda dik ve kararli ol ne olur.. Kendini suclu veya hatali gorme, esinin seni ailenden koparma hakki asla yok, haddini aşmak bu.. Boşar, birakir diye korkuyosan da, bu kadar haksiz bi nedenle seni birakacaksa eninde sonunda yine birakir emin ol.. O yuzden sen kendi doğrularından taviz verme..

Yaparlar , zevk alıyolar bundan çünkü .
Eski sevgilisi dediğim bejimle sözlüyken konuştuğu bi kezban dicem simdi hayta kalkop nisanima gelen bir kezban

Kız tek başına mı konusmus? Senin sözlün olacak insancık seninle yüzük takmışken gidip başka kızla konusmus. Sen de hiiç kocanda suc yokmus gibi "kocamla konusan kezban" diyosun. Kocamın konuştuğu kız degil yani... ama yine de kezban olan o kız. Pes.

Aynen burda haklısınız eve bir avukat getiripte eşim sürekli beni yalnız bırakıyor derse haklı olur bir komşumuza eşi öyle yapmıştı kadını ailesinin yanına gönderip sonra da evini boşluyor dedi ve kim ne derse desin koca bu konuda haklı bulunmuştu ve kadın maldan çok az bir miktar alabildi dikkat et

Aynen o yüzden evinden çıkmayacak sen de o da ayrılmak istiyorsa burda herkese söylüyorum medeni kanuna göre BOSANANA KADAR ESLERİNİZ SİZE BAKMAK ZORUNDA!!!! Git annenin babanın evine deme hakkı da şıkkı da yok ben bayanım kardeşim sen dışarda yaparsın ben yapamam gidecek kişi varsa dilekçe gelene kdr elime sen gidersin...

Güzel kardeşim kendini hakliyken haksız duruma düşürme ve evine git sakin bir şekilde git derse polisi ara direk kocam bana bakmıyor evden kovuyor tutanak tutulsun ama lafla peynir gemisi yurumez

Aslinda en guzeli ama bizim hebe yufka yurekli onu yapamaz. Bir de annesinin evine evi terk ettigi icin degil tatil icin gelmisti ama her gun anasinin evinden cikmayan kocasi niyeyse kizin annesine gitmesini istemiyor.

Zaten kesinleşen ben konu sahibini haklı buluyorum. Yapacak birşey yok ama evine sahip çıksın haksız duruma düşer gerek yok gerçekten. Benim manevi ablamin sözü var ben dinlemedim zamanında hala da çok yapamam artık daha da yapmaya başladım orası ayrı nişanlılık döneminde evlilik sürecinde ben para harcamadan ev aldık herşeyi kendisi yapıyor diye bir çok şey içimde kaldı ve o zaman bak acıma acınacak duruma düşersin ben o zaman kıyamam çok seviyorum diyordum son bir ay evliligim alt üst oldu ve daha gecen dedi ben sana demiştim diye ondan ne yufka yürekli ne de acıma duygusuyla ilerleyecek. Hiç annesine belli bile etmeyecekti. Benim annem hastaydi ve ağır hastaydı kanlı bıçaklı olduğumuzda dahi annemin yanına gittiğimizde bana sarılır odadan çıkar çıkmaz defol derdim yani yada birinin yanında kol kırılır yel içinde kalır aile girdi mı sarpa sarıyor eğer konu. Sahibi tanıyorsun gitsin evine

Ayrıntılı okumadım onu bunu bilmem.
Bana gittiğin yerden dönme diyen insan ciddi değilse sinirle söylemişse bile iyice bir yalvartmadan dönmem gerçekten. Bu da en iyi ihtimal yani. Öyle anlaştıkla konuştukla bırakmam, tabiri caizse süründürürdüm.

Konuşmaya annem şahit oldu .
Arayıp istemiyorum demişsin kızımı istemiyosan göndermiyorum her seferinde bu tantana niye ne sen hint kumaşı dne o hint kumaşı. Bana geliyo diye istemiyosan millet sana güler sen her gün annendesun o zaman sen de gitme benim kizim sana bu konuda biseey diyo mu demiş . Anneme o beni istemiyo demiş düşünebiliyomusunuz bana çevirmiş. Kızımın başımızn üstünde yeri var sahipsiz zannedip başının etini niye yiyosun bu 1 degil 5 degil hep aglatarak gönderiyosun evime bu güne kadar sustum bugünden sonra susmuyorum çocuğumu sama ezdirmiyorum demiş. İstiyosan da istemiyosan da kararin neyse karinla konusup bildir demis. Anneme de kozdim bi yönden karisma diye bi yönden de artik sürekli onun at kosturmasindan bktim .
Konular parça parça o kadar sacma yerlerden istemiyorumlara gekiyo ki karsimdaki adam iyiyken iui olup kotuyken hemen hep sen yaptin hep senin yuzunden diye herseyi bana atip nasil bu kadar kotu bir insana dönüşüyor şaşıp kalıyorum
Annen cok iyi yapmis bilsin ki ailen seni her sekilde basinin ustunde tasir. Buda belki ona ders olmustur.

Kız tek başına mı konusmus? Senin sözlün olacak insancık seninle yüzük takmışken gidip başka kızla konusmus. Sen de hiiç kocanda suc yokmus gibi "kocamla konusan kezban" diyosun. Kocamın konuştuğu kız degil yani... ama yine de kezban olan o kız. Pes.
evet ya.
bunu da es geçmemek lazım.
kocası ben her şeyi yaparım, sen katlanacaksın. işine gelmiyorsa işte kapı orada diyecek kadar küstah ve bencil.

konu sahibinin gönlü ferman dinlememiş demek.

Back
X