- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
beyoğlu çiçek pasajı çok güzel bir mekan aynı zamanda eğlenceli ve romantik eşim burda evlenme teklif etmişti bana :dance:
Sadabad korusu hangi semtte ?
cok güzel bir topic, kutlarim.
istanbul´da bogaz manzarali kahvalti edilecek rahat ve güzel mekanlari da yazar misiniz ?
ist süleymaniye ağa kapısı...
çok nezih ,huzurlu ,dingin br yer...
bayanlara özel blümü açıldı diye duymuştum.
birbirinden çeşitli muhteşem bitki çayları var.
her çeşit yiyecek.
sitesi mevcut dilerseniz bakabilirsiniz...
gerçekten mi bitli.
bak kafa yapma benimle.
hafta sonu namını duydum tani çınaraltının.
bendede kalabalık mekan fobisi var.
o zman bir akşam kaçak götür bizi:)
şaka bir yana çengelköyü süper babadan kalan bişiy çok severim.
hep merak ettiğim bir semt.
bi çengel turu yapmak ne güzel olurdu...
oyy oyyy az mı gittik buraya
çok hoş nezih bir mekan
hele girişi böyle nereye girdiğinizi asla tahmin edemeyeceğiniz gizemli kapısı yerimseniben
benden de tavsiyedir yolu beyazıta düşenler oralarda sorun mutlaka yolunuzu o tarafa düşürün derim aklinialirimsmile
burayı biliyorum. ben de çok gidiyorum.otantik bir mekan.buram buram osmanlı kokuyor...
şimdi eklemeye üşeniyorum resimleri ama, benim gittiğim daha doğrusu yalnız ve huzur bulmak için,kafa dinlemek için, mutlu olmak için gittiğim yer,
Eyüp Sultan' da Pierre loti tepesi var, ....(reklam olur mu)... Restaurant , Osmanlı mutfağı var, yemekleri harikadır.
İnanılmaz manzara ve Koca İstanbul'un cami siluetleri ile süslü, boğaz,haliç manzarası.
herkese tavsiye edebilirm.
Harika bir topic olmuş karalahanacım opuyorumnanaktan
Ağa kapısı vazgeçilmezlerimdendir...
Müthiş bir yer gerçekten, o manzarası beni benden alıyor boshayallersmile
İstanbul'da yaşayanların ya da buraya yolu düşenlerin mutlaka görmesi gerek diye düşünüyorum.
canım ben cengelkoy kulelı askerıye lısesının tam arkasındayım yenı tasındım evımde manzaram yok ama yetıor yınekayınvalıdemın evınden butun bogaz ayagımızın altında beklerım kuzum banada ızlerız manzara olmadı kacamak yapazır eger calısmıorsan hafta ıcı sakın oluor cınaraltı bı cay bıde cınaraltı mesur boregını yersen bıdaha terk etmezsın
http://www.guzelbirtatil.com/wp-content/uploads/2010/07/büyükçekmece-kültür-park-sahil-11.jpg
Büyükçekmece Kültür parkın içindeki yöre evleri hanımlar.
Bir çok yörenin yemeğini ayrı ayrı mekanlarda ev ortamında yiyebilirsiniz...Karadeniz evini tavsiye ederim.Fiatlar oldukça uygun;ve büyük mimar Sinan'ın yaptığı muhteşem köprüyü seyrederken yemeğinizi yiyorsunuz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?