Gittik Gördük Beğendik...(resimli)

beyoğlu çiçek pasajı çok güzel bir mekan aynı zamanda eğlenceli ve romantik eşim burda evlenme teklif etmişti bana :dance:

ne mutlu sana :) cok güzel cicek pasaji, severim..

Türkiyeye ve özellikle Istanbula cok fazla gidemiyorum ama gittigimde, dolu dolu gezmeyi severim bu yüzen soruyorum :)

buda adres tarifi
Avrupa yakasından geliyorsanız Emirgan’dan sıklıkla kalkan motorlar en ideali. Motordan Anadolu Hisarı İskelesi’nde inip 5 dakikalık bir yürüyüşle Küçüksu Kasrı’na ulaşabilirsiniz; tabii kendinizi Hisar sokaklarının cilvesine kaptırmazsanız... Anadolu yakasında oturuyorsanız arabanızla gelmeyi tercih edin; otobüs kullanırsanız Küçüksu durağından kasra yürüyene kadar Küçüksu Deresi’nden yayılan kokulardan bayılıp kalmanız kaçınılmaz. Üstelik kasrın ücretsiz otoparkı da mevcut.

emirgan korusuna bayılıyorum helede laleler oldugu zaman kösklerde bişiler yiyip içmek manzara karsısında

rumeli feneri karadenizle birleşen yer kalabalık değilde eşinizle sevgilinizle mutlaka gitmeniz gereken bir yer

modada meshur bir dondurmacı var ali usta mutlaka orda yemelisiniz :icecream:

ve tabiki pierre loti burada birde butik otel var haftasonu kaçablirsiniz eşinizle

adalardanda en cok heybeliadayı seviyorum daha huzur verici geliyor buyuk adadan

Harika bir topic olmuş karalahanacım opuyorumnanaktan

Ağa kapısı vazgeçilmezlerimdendir...

Müthiş bir yer gerçekten, o manzarası beni benden alıyor boshayallersmile

İstanbul'da yaşayanların ya da buraya yolu düşenlerin mutlaka görmesi gerek diye düşünüyorum.

canım ben cengelkoy kulelı askerıye lısesının tam arkasındayım yenı tasındım evımde manzaram yok ama yetıor yıne kayınvalıdemın evınden butun bogaz ayagımızın altında beklerım kuzum banada ızlerız manzara olmadı kacamak yapazır eger calısmıorsan hafta ıcı sakın oluor cınaraltı bı cay bıde cınaraltı mesur boregını yersen bıdaha terk etmezsın

başka bir koku var değil mi ağa kapısında .
mistik ,dingin ...
orada o havayı yaşamadan anlaşılmayacak değişik bişiyler.
nasip ıolur inş yakın zamnda tekrar gidebilmek.

burayı biliyorum. ben de çok gidiyorum.otantik bir mekan.buram buram osmanlı kokuyor...

evet canım katılıyorum...

bende çok severim pierre lotiyi.
haliçe bakarken tepeden kahveni yudumlamak hiçbişiye değişilmez:)

çok sağol canım...

oyy canım sölemen yeter.
inş nasip olur gelmek,görmek...
gittiğimde hatırlayacağım seni mutlaka:)

arkadaş grubumuzla gitmiştik.
çok güzel bir yer.
göl kıyısında hoş yerler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…