- Konu Sahibi EylemHemsire
-
sende zayıflama ıstegı yok azim yok.zayıflamak ısteyen ınsan gorunusunu degıstırk ısteyen ınsan azmeder.ama cogu ınsanın yaptıgı gıbı basaramadıgın bırsey ıcın birilerini sucluyorsun.malesefkı buda aılen oluyor.her aılenı evladının okumasını ıster ki sen unıversıtede okuyormussun ve dondurmussun okula gıdecek masrafın okulun harc parası servıs paran ve yemek.kımseye bahane bulma.devletın hastanelerınde dıyetısyenler var hemde beleş.sana yemek lıstenı yapar.hı herzaman o lıstedekılerı belkı evınde bulamazsın doktor muz yazdıysa sen gıt elma ye.yurumeye cık havalar daha cok sogumadan.yaz googleye plates dıye bak ne guzel ıncelırsın.ılla spor salonları para bayılmak zorunda degılsın zayıflamak ıcın.bende zamanında 10 kılo verdım 2 ayda.azmettım yapaam dedım yaptım.sende yaparsın.oturmak tv basında cekırdek cıtlatmak hepımızın hosuna gıdıyor mumkumse sende mucadele et.
iş konusuna gelıncede aylık harclıgını cıkartana kadar gıt bı markette kasıyerlık yap rafları temızle bısey yap.kımse benı almaz dıye onyargılı olma.hıcbırsey yapamıyorsanda git kütüphaneye kıtap al kıtap oku.bari boş boş durma.10 tl ya var ya yok demıssın.ben 5 yıldır calısan bır ınsanım maasımda ıyı.şu anda cebımde en fazla 20 tl vardır maas almama 10 gun artı bayram var.hiçde karamsar degılım.giderim cafeye kahve degıl cay ıcerım restoranda yemek degıl otururum kucuk bır yerde tost yerım
sana tavsıyem pazartesi ya doktora gıt yada ılk hafta kendı kendı bıseyler yapmaya calıs mıdenı alıstır.su şisen yanında olsun sureklı.kepek ekmegi ye yemeklerden sonra sırkelı su ıcebılırsın bıberıye çayı içebılırsın ve calısmıyorsun 2 3 gıbı çık yürü.bu kadarda hayata karsı karamsar olma kulagını tıka kım ne derse.
eevet özüm :2::2:İlaç alamadım derken?? Ailen hastalığını bilmiyor mu? Maddi yönden mi alamadın?
Üniv kazandın dondurmak zorunda kaldın,
Maddi tüm ihtiyaçların engelleniyor..
Üzülerek sormak istiyorum : Öz evlat mısın?
sende zayıflama ıstegı yok azim yok.zayıflamak ısteyen ınsan gorunusunu degıstırk ısteyen ınsan azmeder.ama cogu ınsanın yaptıgı gıbı basaramadıgın bırsey ıcın birilerini sucluyorsun.malesefkı buda aılen oluyor.her aılenı evladının okumasını ıster ki sen unıversıtede okuyormussun ve dondurmussun okula gıdecek masrafın okulun harc parası servıs paran ve yemek.kımseye bahane bulma.devletın hastanelerınde dıyetısyenler var hemde beleş.sana yemek lıstenı yapar.hı herzaman o lıstedekılerı belkı evınde bulamazsın doktor muz yazdıysa sen gıt elma ye.yurumeye cık havalar daha cok sogumadan.yaz googleye plates dıye bak ne guzel ıncelırsın.ılla spor salonları para bayılmak zorunda degılsın zayıflamak ıcın.bende zamanında 10 kılo verdım 2 ayda.azmettım yapaam dedım yaptım.sende yaparsın.oturmak tv basında cekırdek cıtlatmak hepımızın hosuna gıdıyor mumkumse sende mucadele et.
iş konusuna gelıncede aylık harclıgını cıkartana kadar gıt bı markette kasıyerlık yap rafları temızle bısey yap.kımse benı almaz dıye onyargılı olma.hıcbırsey yapamıyorsanda git kütüphaneye kıtap al kıtap oku.bari boş boş durma.10 tl ya var ya yok demıssın.ben 5 yıldır calısan bır ınsanım maasımda ıyı.şu anda cebımde en fazla 20 tl vardır maas almama 10 gun artı bayram var.hiçde karamsar degılım.giderim cafeye kahve degıl cay ıcerım restoranda yemek degıl otururum kucuk bır yerde tost yerım
sana tavsıyem pazartesi ya doktora gıt yada ılk hafta kendı kendı bıseyler yapmaya calıs mıdenı alıstır.su şisen yanında olsun sureklı.kepek ekmegi ye yemeklerden sonra sırkelı su ıcebılırsın bıberıye çayı içebılırsın ve calısmıyorsun 2 3 gıbı çık yürü.bu kadarda hayata karsı karamsar olma kulagını tıka kım ne derse.
benzer durum bizde de var öğle yemeği genelde yenmez sabah akşam saatleri de belirsizdir ama ben arada acıkınca birşeyler hazırlarım evde ne varsa... hiç yoksa 1-2 dilim ekmek+peynir+domates kahvaltı gibi yesen?gerçekten şartlarım uygun olsa gelip burda demagoji yapmazdım ben
evde bizim 3 öğün yenmez mesela
herkesin keyfine göre yenir ve saati de yoktur
onlara uyulmadan da yemek yenmez
ne zaman canları isterse onlarla beraber yemek zorndayım
haliyle öğünler saçma ve zamansız olunca olmuyor
aslında konu sahibesi arkadaşı anlayabiliyorum
ben de kilo vermeye çalışıyorum ve onca yıl okumama rağmen işsizim evdeyim
ama sağolsunlar ailem bunu dert etmiyor ben arada bunalıyorum evde durmaktan ama şükür en azından mecbur bırakılmıyorm
o yüzden de umudum hep var kilo da veririm iş de bulurum diye
ama şu an arkadaş tüm olumsuzlukları birbriiyle bağdaştırıyor kendince...
çünkü fit arkadaşları belki de çalışıyor ve bu nedenle de çalışmak için zayıf olmak gerektiği düşüncesine sahip bilinç altında...
dışarı çıktığında baksanız çalışanlar hep normal kilolarda olunca eee o da demek ki çalışmak için zayıf olmak lazım diye bir bağlantı kuruyor
kilo veremediği için üzgün üstüne ailesi de üstüne gelince morali daha da bozuluyor çünkü insan en yakınlarından destek bekler
imkanları kısıtlı onu çok iyi anlıyorum benim de öyle... yürüyüş yapmak istesem yollar bozuk ama evde leslie, zumba falan yapıyorum bazen pilates veya sıkılaşma hareketleri bulup yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum
evde olanlardan ölçülü tüketip bir de bunu yazınca otokontrol oluşuyor
isteyen diyet günlüklerinde bir günlük açsın yanlışları varsa düzeltme şansı olur
şu an psikolojik olarak zor durumda ona motivasyon lazım...
canım ben seni anladım zatenişte bende iş bulamama nedenimi kiloya bağlar oldum çünkü ailem böyle düşünüyor
bugünde okula devam edemeyebilirsin dediler
ev yaptıracaklar da :)
burs alamıyorum alsam part mart bi şekilde devam edicem ama edemiyorum izin yok
sanırım eğitim hayatımda kaldı burada
kusura bakmayın anlatamamış olabilirim cümleleri seçemiyorum pek
eylem bizdede sabah -öglen-aksam yeme aliskanligi yok ..
ama öglen yemegini kendin yap yada ne zaman yapiliyor sizde aksam yemegi,bilmiyorum ama
mesela corba yap,ispanagi kavur yag katma azicik tuz ya da atma ve yogurt dök ye..
bu arada ironihayatin yorumuna katilmiyorum..yani is ha deyince bulunmuyor insanlar keyfinden oturmuyor
yada belkide saglik sorunu var hormonlariyla ilgili sanki kiz yemis yemis oturmus gibi öylede olsa bunu bu sekilde yazma hakkina sahip deiglsiniiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?