- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Birkaç seferdir yaşanmaya başladı bu konu ve sıkıldım artık. Biz çok samimi olmasak da kv ile arkadaş gibiyiz hiçbir saygısızlık yapmamışımdır yüzeysel olarak her şeyden konusuruz. Dün giydiğim şeye baban(eşimin babası) geliyo önünü düzelt dedi gülerek. Sonra o giydiğim beni terlettiği için değiştirdim. Daha önce defalarca giydiğim seye eşim bile bir şey dememişken o yine niye böyle giyindin tarzı bi şey dedi gülerek. Ben de bi şeyi yok bence rahatım ben dedim. İlk giydiğim şey omuzları az bir şey açık bi bluzdu bu sene her yerde gördüklerimizden. İkinci de ince askılı hiçbir göğüs dekoltesi olmayan bi büstiyer bluzdu. Mini etek giyip ben zaten gitmem ki yaşadığım yer de buna uygun değil. Aramızda bi soguk savaş olsa sertçe cevap verirdim belki ben bi şey yapmadıkça da haddini aşıyor. Benim annem eşimin kıyafetine asla karışmaz yerini bilir. Eşime söylesem ne var bunda falan derse deliririm kavga ederiz başka bi konuda böyle yapmıştı sen annemi sevmiyosun bilmem ne demişti. Aileden biri olmasa fikrini sormadım derim şimdi öyle de denilmez nasıl yapsam?