• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giydiğime karışan kv

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Birkaç seferdir yaşanmaya başladı bu konu ve sıkıldım artık. Biz çok samimi olmasak da kv ile arkadaş gibiyiz hiçbir saygısızlık yapmamışımdır yüzeysel olarak her şeyden konusuruz. Dün giydiğim şeye baban(eşimin babası) geliyo önünü düzelt dedi gülerek. Sonra o giydiğim beni terlettiği için değiştirdim. Daha önce defalarca giydiğim seye eşim bile bir şey dememişken o yine niye böyle giyindin tarzı bi şey dedi gülerek. Ben de bi şeyi yok bence rahatım ben dedim. İlk giydiğim şey omuzları az bir şey açık bi bluzdu bu sene her yerde gördüklerimizden. İkinci de ince askılı hiçbir göğüs dekoltesi olmayan bi büstiyer bluzdu. Mini etek giyip ben zaten gitmem ki yaşadığım yer de buna uygun değil. Aramızda bi soguk savaş olsa sertçe cevap verirdim belki ben bi şey yapmadıkça da haddini aşıyor. Benim annem eşimin kıyafetine asla karışmaz yerini bilir. Eşime söylesem ne var bunda falan derse deliririm kavga ederiz başka bi konuda böyle yapmıştı sen annemi sevmiyosun bilmem ne demişti. Aileden biri olmasa fikrini sormadım derim şimdi öyle de denilmez nasıl yapsam?
 
Bende önceden açık giyinirdim laf felan sokmaya çalışırlardı öyle bakarlardı felan ama dekolteli giymezdim tabi yerine göre giyinirim.Şimdi alıştılar ses çıkarmıyorlar.Normal karşılıyorlar.
 
Bu ileeleyen zamanlarda "ustunu degistir" olarak size geri donecek. Size her soylediginde sizde cevap verin. Duymazdan gelmeyin. Esinize anlaticak bir sey yok ama suanda.
Nasıl cevap vericem işte bilmiyorum. Benim cevabımla büyüyebilir de dikkate almayabilir de. Eşimin yanında yaptıgı da oldu gülerek dediği için dikkat çekmiyo
 
Cok samimi olmayıp arkadaş gibiyiz gibi nedemek ?
Esinin annesi o nedenle belli bir seviyede kalmanız ve arkadaş gibi olmamanız gerekiyor işte bu kıyafete karışma hakkını o arkadaşlıktan buluyor
Olabilir bilmiyorum.. hani kız arkadaş gibi saç renginden kesiminden vs konusabildiğim biri. O yüzden arkdaş gibiyiz dedim.
 
Olabilir bilmiyorum.. hani kız arkadaş gibi saç renginden kesiminden vs konusabildiğim biri. O yüzden arkdaş gibiyiz dedim.


Yok bacım yok bundan kelli kayınvalide gelin gibi olun ,çok resmi olmayın ama çok samimide olmayın
Gerekli ölçüde muhabbet iyidir
 
Ben rahatım, üstelemeyin deyin. Eşinize anlatırsanız dırdırcı olacakmışsınız gibi geliyor bana. Kv ile aranızda halledin.
 
Back
X