- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Bi kere de şey demişti gülerek x'in(esim) gördüğü yerleri başkası görmesinSen de gülerek laf sok işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kere de şey demişti gülerek x'in(esim) gördüğü yerleri başkası görmesinSen de gülerek laf sok işte
Kp ile aynı odada oturmayız bile adam evde durmaz geldiğinde de kendi halinde takılırKadın her zaman, her yerde kadın. Gelinini kocasından kıskanıyor da olabilir.
İnadina full dekolte giy. Gelin bizi takmiyor deyip susarlar artik.Bi kere de şey demişti gülerek x'in(esim) gördüğü yerleri başkası görmesin
Kp ile aynı odada oturmayız bile adam evde durmaz geldiğinde de kendi halinde takılır
ilk fırsatta, laf arasında giydikleriniz hakkında yorum yapılmasından nefret ettiğinizi söyleyin,
buna rağmen bir kez daha yorum yaparsa, siz de sürekli benim giysilerimi mi inceliyorsunuz, rahatsız olmaya başladım diyin.
Genel olarak soguk ama iyi bi adam gibi durumdan memnunum ben hiçbi zararı yok banaNeden böyle peki? Genel olarak mı soğuk biri, size karşı mı?
Yaşadığım yer full dekolteyi kaldıramazİnadina full dekolte giy. Gelin bizi takmiyor deyip susarlar artik.
Muhafazakar insanlar mı peki? Nereliler?Genel olarak soguk ama iyi bi adam gibi durumdan memnunum ben hiçbi zararı yok bana
Bilmiyorum aileden veya sürekli görüşmek zorunda olmadıgım biri söylese çoktan hazırdı cevabım da böyle söylersem fena gerilcez
Çok muhafazakar değiller kv türbanlı falan değil ama eşim kp yanında sigara içmez saygıdan. Ama durum ciddi olsa eşim uyarırdı babamın yanında böyle giyinme diye. Nereli olduklarını özelden yazarım isterseniz.Muhafazakar insanlar mı peki? Nereliler?
Bu dediğinizi demeyi deniycem tek seferde çözmek benim ruh saglıgım açısından da iyi olacak yoksa ya eşime çatıcam duydugun halde niye bişi demiyosun diye ya da kendi kendime sinir olup durcamben benzerini söylemiştim 12 yıl önce,
ben gerileceğime ortam gerilsin :)
böylece konu tek seferde çözülmüş oldu, tavsiye ederim.
Yok sadece muhafazakarlık hakkında ipucu olur diye memleketi merak etmiştim. Belki de kp bu tarz giysilerden hoşlanmıyodur, benim babam muhafazakar değildir ama mini şort ve dar kıyafetleri hiç sevmez, ben giyince bir ton laf eder. O tarz bir durum sözkonusu olabilir. Ama bunu söylemek kv'ye düşmez elbette. Çok sinir bozucu. Benim babaamnem de böyle, annemin giysisine laf eder, karışır. Klasik kaynanavari bir olay muhtemelen.Çok muhafazakar değiller kv türbanlı falan değil ama eşim kp yanında sigara içmez saygıdan. Ama durum ciddi olsa eşim uyarırdı babamın yanında böyle giyinme diye. Nereli olduklarını özelden yazarım isterseniz.
Esiniz yokken soylerse esiniz icin "X bunu cok begendi. Bende cok seviyorum. Ay bide cok rahat anne. " gibi bir seyle gecistirebilirsiniz. Sansliysaniz esinize soyler bu durumu. Oda size acarsa rahatsizliginizi anlatirsiniz. Soylemler devam ederse esinizde annesini uyarir.Nasıl cevap vericem işte bilmiyorum. Benim cevabımla büyüyebilir de dikkate almayabilir de. Eşimin yanında yaptıgı da oldu gülerek dediği için dikkat çekmiyo