- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Güneydoğuda buyuk bir şehirde iş için bulunuyorum. Buraya antalyadan geldim. Antalyada 5 yıl yalnız yaşamıştım. Buraya gelince bir arkadaşım bana iki tane kadın arkadaşının koca bir evde yaşadığını, istersem onlarda kalabilecegimi söyledi. Ben yalnız yaşamaya alışkın biri olarak, kendime ev bulana kadar kalırım, eger müsade ederlerse dedim. Gel zaman git zaman kızlarla çok iyi anlaştık. Evler zaten burda kocaman. 3 banyolu 5 odali falan. Gitme dediler. Ben de yalnız kalmak istemiyordum pek. Kizlarla kalıyorum şu an. Ev hep temiz. Ocakta hep yemek var. Evde kahkaha eksik olmaz. Sorunumuz yok. Zaten iş faslı bitince başka şehire gececegim
Kızlarin çok misafiri gelir. Benden önce de oyleymis. Eve kadın erkek bir sürü gelen giden olur. Çok sosyaller. Ama gürültü yapmamaya maksimum gayret sarfedilir evde. Komşular rahatsiz olmasin diye.
Site Yönetimindeki iki amca kızlara uyuz olmus bu yüzden..ben tasinmadan once. Hatta bekar insanlarin evine kadınli erkekli misafir gelemez demisler. Kavga çıkmış.
Şimdi bu evden tasiniyoruz. Ev sahibi evi satti ve bu siteden bize başka bir daire vermek istemiyorlar.
site yönetimi demis ki "misafir meselesi hadi neyse. Ama lou salome hanimin kıyafetleri çok iddiali ve açık saçık. Kendisi çok güleryüzlü. Hanimefendi bir insan.kendisiyle hiç sorun yaşamadık. Ama sitedeki kadınlar onun yüzünden kocalariyla kavga ediyor. Sen o kiza bakiyorsun girip çıkarken diye. Lou hanim da maşallah gunde 2 3 kere kıyafet degistiriyor. Bir Öyle etek giyiyor bir böyle etek giyiyor" Demisler.
Kizlar şunu söyliyim. Antalyada giyindigim gibi giyinmiyorum burda asla. Etek ve elbise giyiyorum. Ama dizin azicik üstünde. Mini değil. Boyum uzun. Topuklu giyiyorum bazen. Hava zaten 50 derece. Kaldirimlar berbat..çivi topuk giyilmiyor bile.
Tavrim da hanım hanimcik. Bu insanlar benden ne istiyor...
Köşedeki pastanenin sahibi adam geçen demis ki "lou hanim iyidir. Hostur. Zariftir. Ama toplumun değer yargilarina göre giyinmek lazim".
Yahu ben çıplak ya da erotik gezmiyorum. Bana babam karismamis bu yaşa kadar. Elin ilkokul mezunu adamlari kendinde Karışma hakki görüyor.
Sinir oldum. Kadinlar da ayrı sorunlu. Kocalarinin gözü disarda biliyorlar. Biliyorlar da ben onlarin daha dün magaradan kaçmış gibi duran kocalarina mi bakicam.
Ne biçim bir mahalle baskisi yaa sinir oldum.
saygısızlık yapmak istemedim ban yememek için. ağzımı açmak istemiyorum. ABLASIN OKUMUŞSUN İYİ BİR YERLERE GELMİŞSİN AMAAAA biz sana göre cahiliz kusura bakma.Evet yaa. Mesela izmir antalya mugla trakya...
Ama hakli oldugunuz bir yer var. Bana ne demişsiniz. Evet size ne. Kim ne giyerse giyer.
Oligarşi deniyor onaSiyasete girmek istemiyorum.Ama demokrasi eşit değildir çoğunluk.
Çoğunluğun verdiği her karar toplum yararına olmayabilir çünkü.Bu zarardan dönülmesini yine azınlık sağlar.
biz cahiliz arkadaşım bizene :)Sende haklisin
Karısan insanlar üni mezunu olsa hadi neyse !
Ama ilkokul mezunuysa hakketen sinir bozucu
O kadınlara siz karıştığınız için oluyor bu durumlar.kimsenin kimseye saygısı yok.sıfır kol giysen çıplak geziyorsun diyorlar..sen açıklara git başka yerde yaşa dersen onlarda size böyle davranır..başınızı kapatın isterseniz çarşaf giyin ama elalemin kızına kafayı takmayın lütfen..heekes işine baksın.kız iş için gittim diyor git başka yerde yaşa diyorsunuz.ayıp ya .Kız kardeşim küçüktü. Havuza girmek istedi bir yaz. Otelin havuz idaresi annemin kardeşimin yanında bulunmasına izin vermemişti. Havuzdaki bikinili hanımlar pardesülü ve başörtülü hanımlardan rahatsız oluyorlarmışta. Hiçbirşey söylemedik. Erkek kardeşim gitmişti yanına.
Demokrasi eşittir çoğunluk.
Sizin gibi insanların olduğu bir yer bulun yaşamak için. Vardır elbette.
Kendine uygun yer yok ki bu ülkede. İstanbul' da kadını tekmelediler şort giydiği için. Ancak konu sahibesi uzun etek & pantolon giyecek böyle çözüm bulacak. Hepimizin kendinden ödün verdiği gibi yani.
Valla şimdi nevresimin alt kismini makasla kesip, giysi niyetine onu giyip cikicam. Gulyabani gibi.Guneydoguya gittiğimde giydiğim skinny kot üstü yarım kollu tişört bile sorun olmuştu.
Normal böyle şeyler o coğrafyada.
Oligarşi deniyor ona...
Valla şimdi nevresimin alt kismini makasla kesip, giysi niyetine onu giyip cikicam. Gulyabani gibi.
Kadın eşittir ezik bunlara göre.
O kadınlara siz karıştığınız için oluyor bu durumlar.kimsenin kimseye saygısı yok.sıfır kol giysen çıplak geziyorsun diyorlar..sen açıklara git başka yerde yaşa dersen onlarda size böyle davranır..başınızı kapatın isterseniz çarşaf giyin ama elalemin kızına kafayı takmayın lütfen..heekes işine baksın.kız iş için gittim diyor git başka yerde yaşa diyorsunuz.ayıp ya .
Afrikaliyi hepimiz nadir görüyoruz.Eziklikle falan alakası yok. Görmedikleri şey ilginç geliyor, dikkatlerini çekiyor sadece.
İstanbulun ortasına afrika kabilelerinin birinden bi kadın getirip koysak o da dikkat çeker.
Farklisiniz sadece ve farklı olandan korkuyorlar.
Bulunulan ortama ayak uydurulmasindan yanayım ben.
benim anlatmak istediğimi çok güzel anlatmışsın arkadaşım.Eziklikle falan alakası yok. Görmedikleri şey ilginç geliyor, dikkatlerini çekiyor sadece.
İstanbulun ortasına afrika kabilelerinin birinden bi kadın getirip koysak o da dikkat çeker.
Farklisiniz sadece ve farklı olandan korkuyorlar.
Bulunulan ortama ayak uydurulmasindan yanayım ben.
Bu konuyu neden başörtüsü mağduriyetine bağladınız acaba? Yıllardır yapılan yanlıştı bunu burda kimse savunmuyor ki. Çok mu zor kapalıya da açığa da kimse karışmasın demek.Neden? Yıllarca başını kapatmak isteyen Arabistan' a gitsin diyen kimdi acaba? Ben bara gidip oradaki adama neden içki içiyorsun diye hesap sorabilir miyim misal?
Yok önemsiz. Siz okutmayın Çocuklarınızı.Uni mezunu olmak önemli tabii
Hahay sabah sabah iyi geldi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?