Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

bende katılıyorum.. alıyorum pazardan cok begenerek sora ilk yıkamada bozuluyo ve sora üzülüyorum.. marka takntısı diilde kalite desek daha dogru aslında.. en sevdiğim kendi tarzıma yakın bulduğum markalar dersek colins ve nike bence..

Zara, mango, GAP, levi's,Lee(kot)
adidas,derimod(topuklu),converse,timberland ayakabı...
valla genelde bunlar onun dışında beğenirsem alırm bnmde marka takıntım yok ama en hoşuma giden şeyleri buralrda buluyorum genelde dolabımda olan bunlar...

marka takıntım değil ama allah için kalıpları cuk diye oturuyor bu yüzden bessini yı çok beğeniyorum.

Fiziksel özelliğimden dolayı her yerden alamıyorum.Zara ,mango,diesel'i ; nike,adidas'ı ,batik'in de yazlık bodylerini tercih ediyorum.Yoksa kaliteli olduktan sonra uygun bir şeyler bulsam başka yerlerden de alabilirdim.

benim kotta vaz geçemediğim marka mavi bu da başka kalıpların güzel durmamasından kaynaklanıyor.

koton vazgeçilmezim benim onun haricinde baska beğendiklerimde marka önemim yotur beğendiysem alırım.

arkadaşlar bende sütyene takıntılıyım ama henüz ideal markayı bulmuş degilim.bütçeme göre ten dagi ve kom arasında kalmış vaziyetteyim.bi öneriniz varsa lütfen yazın.

canım ben kesınlıkle ıç giyimde marks&spencer den şaşmam hem indirimde olması lazım en yakın marks &spencere ugra bence.hem kaplı,hem destekli,hem t-shirt bra çok çeşitleri war bakmanı tawsiye ederim ayrıca anne adaylarına uygun sutyenler bıle war bıde duyduygum kadarı ıle gogus amelıyatı gecırmıs kadınlara gore bıle sutyen war ...

benimde maalesef marka takıntım war ama markaları buraya yazmayı doğru bulmuyorum...reklam yapmış gibi olurum...

Bekarken marka takilabiliyorsunda evlenince olmuyo.Cunku evin sorumlulugu sende evi gecindirmek sana dusuyo.Elinde bol para bile olsa evin ihtiyacini almaya kalkiyorsun.O yuzden suan benim icin marka onemli degil.Yakissin ve kaliteli olsun yeter..

Bekarken marka takilabiliyorsunda evlenince olmuyo.Cunku evin sorumlulugu sende evi gecindirmek sana dusuyo.Elinde bol para bile olsa evin ihtiyacini almaya kalkiyorsun.O yuzden suan benim icin marka onemli degil.Yakissin ve kaliteli olsun yeter..

.......................

Son düzenleme:
Adil ışık,dayı butik,seçil,perlina, ekol ,javelin..........Alışverişe her çıktığımda mutlaka baktığım ve genelde aldığım markalar.....Kaliteli olduktan sonra markada çok önemli değil aslında ama insanda alışkanlık yapıyor.....Semt pazarlarındada kaliteli ve güzel şeyler denk geldiğinde kaçırmadan alırım....Önemli olan insanın kendine yakıştırması.....

puma adidas rodi qibi spor kıyafetlerin olduqu markaları daha çok tercih ederim

hic farketmez yanlizca spor ayakkabilarim da marka takintim var.....digerlerinde takintim yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…