evet canım valla benimde marka takıntım yok bi şeyi beğenirsem yakışırsa kaça olursa olsun alırım pahalı veya ucuz farketmez ama bazen maka yerlerdende alıyorum ama hep indirimler denk geliyor o yüzden
Marka takıntım yoktur, ama genelde kotlarımı maviden, bazı kıyafetlerimi benetton'dan veya nike dan alırım.Mng de unutmamalı...Fakat salı pazarından giyindiğimde olur....Kısaca kıyafette takıntım yok Fakat elektronikte marka takıntım vardır applelın tüm ürünlerine bayılırım.
kotlarım levis son aldığım polo
özellikle zara yı çok seviyorum
kalite demek marka demek değil biliyorum ama muhakkak bildiğim güvendiğim ürünleri almak isterim
son olarakta rodi ve colins ten aşofman ve swit almıştım
tommy,lacostenin ayakkabılarından vazgeçemiyoruz sevgilimle
kot pantolanda diesel kesinlikle,mango,bershka,pull and bear,stradavarius,zara,adidas,converse,GAP
çok takıntılı olmamakla birlikte stefanel. park bravonun da abiyelerini beğeniyorum hem öle uçuk fiyatları da yok. bakmadan geçmemek lazım düğün dernek varsa.. ayakkabıda ninewest'i tek geçerim ama sezon sonu uğramak lazım jeyyar
marka takıntım var diyebilirim. Markalı ürünleri giymeyi seviyorum ama pazardan da bişe alıp yıllarca giyebiliyorum. Daha bugün çok güzel bi T-shirt aldım pazardan.
Son zamanlarda kotlarımı Aquaverde'den alıyorum.
Ayakkabılarım converse,inci,deriden v.b değişiyo.
Üst gruplarda heryerden alıyorum.
kaliteli olsun yeter, adı pekde umrumda değil açıkcası..
Ama çok param olsa mutlaka burberry'den alırdım, çizgilerine bayılıyorum çünkü..
ZARA benimde favorilerimden ayrıca polo ve abercrombie yi de es geceemem flip flop dersek kucuk bebişim ve ben hawaianas larımızı coook seviyoruz ben brasil i cok seviyorum. bebişim için se mothercare carter s disney george ve cichlid i tercih ediyorum. bi türlü bulamadıgım babygap icine cook üzülüyorum
marka takıntım asla olmadı.biseyi cok begenirsem fiyatı ve markası ne olursa olsun mutlaka alırım.ama alısveris yaptıgım belli baslı markalar vardır.giyimde mango,zara,stradivarius,batik,peacocks...
ayakkabıda nine west vazgecilmezim :)
a.s.a.s.a.s.merhaba marka takıntım yakışanı giyerim ancak memnunlukla giydiklerimde yok değil zara lcw gibi markalardanda giyiniyorum görüşmek dileğiyle :teytey:
Abercrombie and fitch, G Star Raw, FCUK, DKNY, Diesel, Lacoste, Paul Smith, Ted Baker, Zara, Topshop, H&M, River Island, Mango, Tommy Hilfiger - genelde giyindigim ustlerim bunlardan oluo ama ozel seyler icin elbiselerdede Marc Jacobs ve DKNY i cok seviorum
kot ise Levis olmali kalip olarak digerleriyle rahat edemiyorum.
Ayakkabi da pek sansim yok cunku 41 numara giyiyorum bu yuzden klasik ayakkabilarimi Deichmann dan aliyorum. ama spor ayakkabida da adidas i tercih ediyorum.
ust olarak da LCW modellerini begeniyorum Defacto yu tercih ediyorum XL oldugundan mango nun modellerine genellikle sadece bakiyorum :)))