• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum...

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.

Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
abiye olarak kalem ya da diz ustu elbise al hep minyonlara çok yakışıyor

tesettürlü müsün ve kilo boy olayini da aydinliga kavustursan fikir verenler mutlaka olurdu :)

Evet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
etek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyona

etek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyona
Saçlarım çok uzun ve güzel :)aynen tam dediğin gibi giyiniyorum işte kötü oluyor

Boyunu kisa gösteren parcalari ele ilk isin bu olsun. Bölgesel fazlaligin yoksa direk önerilere basliyorum.
Kendine rahat ettigin, tek renk lacivert, koyu mavi, üzerine güzel oturan iki tane jean al. Üzerine beyaz tsört giyip ceket giysen yine bitti. Üzerine oturan seyler al.
Desenli seyler alma. Zaten kisayiz, ben de kisayim bu arada, desenli seyler icime sinmiyor.
Boynunu kapatan seylerden uzak dur, bizi daha da kisaltiyor sanki.
Üzerine otursun ne giyiyorsan.
Ha ben bir de crop top kazaklar ya da tsörtler aliyorum. Bir güzel topukluyla sanki daha uzun gösteriyorum.
Vucudunu tani ona göre kiyafet al, icine sinmeyen kiyfetlerini elden cikar.
Söyle nasil giyiyorsun gözümde canlansa daha cok fikir verilebilir aslinda.

Yatkin olduğun bi tarz yok mu? Mesela spor, klasik, retro, vintage, ne bileyim mutlaka vardir daha cok begendigin modeller.. Ona gore oneri yapmak daha kolay olacaktir..
Tesetturlu musun degil misin, kac yasindasin? Bunlar da onemli..

Evet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
Benimde boyum kısa ana dikkat ederim giyimime
Kışın siyah taytlar ve siyah çizmelerim vazgeçilmezim
Mini elbiseler yazın giyerim minicik minicik hepsi :p
Nadir kot pantolon giyerim ve eğer kot giydiysem stiletto giyerim altına mutlaka
Dizde etek yırtmaçsızsa çizmelerle giyerim
Derin yırtmaçlıysa stilettolarla giyerim

belde biten ıyı bir deri cekette her zaman kurtarıcıdır ve fazla uzun olmayan bir trençkot

Back
X