- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
- Konu Sahibi Love_your_life
Eşın seni sevmese bu durum işine öyle bir gelirdi ki. Eşınin kıymetini bil ve madem imkanın var haklı bakımlı ol kendin için her daim güzel giyin bu sana da iyi gelicektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mağaza görevlilerinden yardım isteyin.Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
Kırılırdım.Harbi öyle. Eşim harcamalara hep sorun çıkarmaz gerçi genelde hep ev için ve çocuklar için alırım ses etmez pek kendime almadığım için bilemiyorum tavrı değişir mi ama ben zevki olan birisi de değilim sanırım
ne alayım nasıl kombin yapayım bilmiyorum
Ah canım bende senın gıbı dusunuyordum ta kı baktım benım harcamadıgım paralar saga soka gıdıyor onun bunun faturası odenıyor baktım gorumcemler super gıbıyor kayınvalıdem bı yere gezmeye gıdıyor boy boy kumaslar kestıryor dedım aılenın enayısı benmısımOna kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Kombinlemeyi bilmiyorsan hazir kombinlenmis sekilde al. Instagram satis sayfalarinda falan kombinlenmis sekilde cok güzel kiyafetler satiliyor kemerine kadar hersey düşünülmüş sekilde. Oralardan beğendiklerini kombin seklinde siparis et tek tek parça alma kombin yapamam diyosan. Kiyamama olayını da aşsan iyi olur kendine kiyafet alinca esine kıymış olmuyosunKızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Ya sorun şu ben alamıyorum alırken aklımda hep kenarda mı dursa para vs oluyır birde çok zevkli değilimValla benim eşimin tam tersi , ne güzel böyle koca bulmuşsun .Bende ayakkabı kıyafet çok alırım .Bazen oda çok alıyorsun diye söylenir .Madem eşiniz istiyor gidin bi avm ye yapın alışverişinizi ya da internetten alın .Ben internetten alırım hep