Giyinmiyorsun

Sağolsun güzel görmek istiyor ama alamıyorum içimdekini atamıyorum resmen ya. Birde bana zevk konusunda laf yapınca kızdım ona yani öyle olsam da bana sert geldi onun söylemesi. Anneme bile akşam söylemiş ya 5 yıldır aynı çantayı kullanıyor 3 yıldır üstne tek parça almadı bu nedir artık çocuklara bak sen onu götüreceğim demiş annemde sıkıştırıyor kızdırma al işte ne naz yapıyorsun diyor ama baz değil işte alırsam kendimi kötü hissediyorum neden anlamıyorum he birde ciddi zevk yoksunuyım
Mağaza görevlilerinden yardım isteyin.
Kombin yaparken tek star parçanız olsun ya da mağazada nasıl kombinlenmişse öyle alın.
Bu sene her şey star parça, bir jean alın ve üzerine modelli kazaklar.
Ya da etekler ve bol paça pantolonlar revaçta, üzerine basic dümdüz bodyler.
En kötü ihtimalle spor şık tek parça elbise alın hem sneaker hem de daha şık bir ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz.

Eşinizi takdir ettim, sorunu fark edip çözmek için de ciddi çaba harcıyor. Size kıymet verdiği çok belli.
Yeni doğum yapmışsınız, sizi üzmek istemem. Ama demek ki eşiniz hoşlanmıyor tarzınızdan. Hiçbir şey almıyormuşsunuz, belli ki adam üzerinizde yeni, şık kıyafetler görmek istiyor.
beğenmeyip yanında gezdirmek istemese daha mı iyi olur?
Bir de Allah aşkına nasıl bu kadar tutumlu olabiliyorsunuz? Cebimde fazladan 50 liram kalsa nereye harcasam diye aklımı kaçırırım 😂

🤣😂 Harbi öyle. Eşim harcamalara hep sorun çıkarmaz gerçi genelde hep ev için ve çocuklar için alırım ses etmez pek kendime almadığım için bilemiyorum tavrı değişir mi ama ben zevki olan birisi de değilim sanırım 🤣 ne alayım nasıl kombin yapayım bilmiyorum
Kırılırdım.

Zevkine güvendiğin bi arkadaşın varsa onunla git alışverişe o yardımcı olur sana:KK53:

Şunu alacağım parayla bunu alırdım evin şu ihtiyacını karşılardım kafasından çıkmalısınız öncelikle.
Aynaya bakıp bana ne nasıl yakışır diyip saçlardan ayaklarınıza kadar yenilenin, internet sitelerini mağazaları gezinin.
Giyiminizi, tarzınızı değiştirmek istediğine göre vaziyetten memnun değil.
Giyimini,zevkini beğendiğiniz bir yakınınız, arkadaşınız eşlik etsin.
Yalnızken beğenip alamazsınız hiç birşey.
Eşinizle çıktığınızda onun beğendiği parçalara dikkat edin.
Ne tarzdan hoşlanıyor?
Hem imaj değişimi ne zararı var ki?
Sizin içinde farklılık, yenilik olur.
Başlangıç yapın devamı gelir.
Cefakar,vefakar kadın olmaktan çok bazen bakımlı,kendisine önem veren kadın olmak daha çok artı kazandırıyor. Üzgünüm ama böyle.
Eşinizin görmek istemesinden çok öncelikle kendinizi güzel ve bakımlı görmek için çabalamak isteseniz hersey kendiliğinden gelişir aslında...

Bak kuzum.Mutlaka bir çizgin vardır. Spor giyim,klasik...
Madem ne alacağını bilmiyorsun,eşinin fikrini al. Bazı erkekler zevk sahibi olur. Birlikte kombinleyin. Çekinme,beraber karar verelim de. Adamın kötü bir niyeti yok,bozulmana da hiç gerek yok.

Yeni bir seyler almak insani motive ediyor biraz. Aslinda almaya degisik giyinmeye baslasaniz keyfiniz yerine gelir. Surekli evde olunca insanin cani elbette suslenmek istemez ancak bebegi gormeye gelenlere beta bebegi parka cikardiginizda giyinmeye baslarsaniz motive olursunuz. Ayrica ben eski loyagetlerimi yilda 1 hic giymedim bu sene diyip ayirip veriyorum. Evlenirken held sadece o sene giydiklerimi getirmistim evime. Magazada dolanmayi pek sevmedigim icin online dan aliyorum surekli lombin sayfalalri var instegramda onlara bakip alisana kadar direkt onlari alabilirsiniz

öncelikle elbise alın bence. tek parça zahmetsiz güzellik bence elbise :)
tek renk gömlek elbise ya da kaz ayağı desenli elbise alabilirsiniz.

ben eşime hep kendine biseyler al derim ama almaz. ben kendime alınca da ne gerek vardi yok muydu der olmadığını bile bile. bence sinir bozucu bi durum. emeğimin karşılığında kendime güzel şeyler almak isterim ben.

mangoya bakın öncelikle isterseniz.
lcw ve kotonda benim kafam karışıyo çok aşırı çeşit var ve sıkılıyorum ben açıkçası 🙄
journey chima da çok beğeniyorum. ipekyol adl de pek aradığımı bulamam ben.

moda olan değil zarif zamansız parcalar alırım genelde

Saçlarını boyat kestir yüzüne gidecek şekilde
Yeni makyaj malzemeleri
Yüz bakım maskeleri
Akşam eşini makyajla karşıla mesela
İki ayrı çanta daha alsan
Birkaç çift ayakkabı
Topuklu bi siyah bot mesela
Kumaş bi pantolon
Bi jean skiny
Oversize ceketler
Siyah ve beyaz kazaklar tişörtler
Siyah beyaz iki ayrı spor ayakkabıları
Yani bunlar zaten olmazsa olmazlar
İnçe küçük bi zincir kolye
Ben çok alışveriş yaparım bu da normal değil kabul ama beş yıl aynı çantayı kullanmak bence hiç değil
Yasamayı bilmeli bence çocuklar koca içim bu kadar fedakarlıkta iyi değil
Ve güzel dantelli iç çamaşırları güzel gecelikler

Ona kıyamıyorum aslında birazda bu var yani para biriktirmiş ya gitsin kendisine alsın istiyorum ben yeni doğum yaptım 4 kilo fazlam var ama o illa alacak bana bir şeyler bense ciddi harcamak istemiyorum ya neden böyle birde alamıyorum yanş alsam ne alacağımı bilmiyorum
Ah canım bende senın gıbı dusunuyordum ta kı baktım benım harcamadıgım paralar saga soka gıdıyor onun bunun faturası odenıyor baktım gorumcemler super gıbıyor kayınvalıdem bı yere gezmeye gıdıyor boy boy kumaslar kestıryor dedım aılenın enayısı benmısım😁 yok ev aldık araba borcu harcamaym esım kendıne alsın fılan yok canım alacaksın sonra bu gunler gerı gelmeyecek para her turlu kazanılır ya da bırıkımımdan bınlıra az olsun ellı yasında benım olan parayı ne yapayım.

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Kombinlemeyi bilmiyorsan hazir kombinlenmis sekilde al. Instagram satis sayfalarinda falan kombinlenmis sekilde cok güzel kiyafetler satiliyor kemerine kadar hersey düşünülmüş sekilde. Oralardan beğendiklerini kombin seklinde siparis et tek tek parça alma kombin yapamam diyosan. Kiyamama olayını da aşsan iyi olur kendine kiyafet alinca esine kıymış olmuyosun

Eşiniz haklı bence.Size deger veren erkek yaninda bakimli,hoş kadin ister.Bunlari söylemiş ki size deger veriyor.Aksi halde gözü disarda olurdu Allah korusun.Ben instagramdan satis yapan bi cok kalite hesabi takip ediyorum ama hic almiyorum.Orda yapilan kombinlerden,trendlerden,neyi neyle giyebilirim fikri olusuyor.Ona göre gidip disardan alisveris yapiyorum.Aynada üzerimde görmedigim bir seye para asla vermem.Hele hele ayakkabi hic almam.Ama fikir olsun diye sürekli takipteyim.Benzerleri disarida fazlasiyla mevcut zaten.Esinize kirilmayin lutfen.Sizi seviyor ve deger veriyor bence .

Valla benim eşimin tam tersi , ne güzel böyle koca bulmuşsun .Bende ayakkabı kıyafet çok alırım .Bazen oda çok alıyorsun diye söylenir .Madem eşiniz istiyor gidin bi avm ye yapın alışverişinizi ya da internetten alın .Ben internetten alırım hep
Ya sorun şu ben alamıyorum alırken aklımda hep kenarda mı dursa para vs oluyır birde çok zevkli değilim

Ne zaman öleceğimizi bile bilmiyoruz. Tamam bugün kazanın yarın harcayın demiyorum ama, istediğiniz gibi yaşamaz, dilediğiniz gibi harcamaz, sürekli para biriktirirseniz ne anlarsınız bu çalışmaktan, yaşamaktan.
3kazanıyorsanız 1 harcayın. 😇

Back
X