Benim bi arkadaşım var böyle. Hiç üstüne başına bir şey almaz. Hep çocuğuna alır. Yahu diyorum biraz da kendine baksana, hep aynı şeyler üstünde. 2.5 yıllık evli, evine gidiyorum hep aynı ya hep. Yazın beyaz bir atlet altına tayt, kışın siyah Bi sweatshirti var altına eşofman. Hiç farklı bir şey görmedim. Ben arkadaşı olarak daraldım düşünün, o adam işten gelip onu bu halde görüyor. Saçları zaten hep tepeden ev topuzu. Ki güzel de bir kız kendine biraz baksa taş gibi olur.
Diyorum güzel bi elbise al saçını başını yap, eşinin arada öyle karşıla sasirsin. makyaj zsten hiç yapmaz benden görüp yeni yeni ilgi duymaya başladı biraz. Kocası en pahalı yerlerden giyiniyor, bu akıllım pazardan alıyor 10-20 liraya. Kendine bir bluz alacak mesela, günlerce düşünür en ucuzunu bulmak için. Haliyle adam soğumaya başladı. Bana bile söyledi, "kaç kere diyorum git üstüne başına bi şeyler al, götürüyorum en iyi magazalara, fiyatlara bakıyo beğenmedim deyip çıkıyor, cimri çünkü. Ben vericem parayı diyorum ama yok delirtti beni" diye. Tamam önemli olan iç güzellik falan ama insan yine de eşini bakımlı görmek istiyor. Biz evde pijama atlet görsek de çok takmayız ama erkekler öyle değil.
Benim bu arkadsim biraz maddi olarak sıkıntılı büyümüş o yüzden böyleyim diyor siz de öyle büyüdünüz belki ama bence kıymetini bilin vallahi. Gidin bi güzel alışveriş yapın aynada kendinizi gördükçe alisirsiniz Bi daha mı geleceksiniz dünyaya ayol