Giyinmiyorsun

Benim de eşim böyle. Ben hoşuma gidip kombinleyebilecegim seyleri alırım o da 10 yıldan da eski kazaklari var yeni gibi durur kiyamaz yenisini almaya. Genelde ben kanına girerim su güzel alalım mı begendin mi gibi.. bence de şanslısınız sitem etse de eşiniz görmemezlikten gelmemis ya da aman masraf etmiyor ben de ses etmeyeyim dememiş;)

Şimdi yavaş yavaş başladım bakıyorum en ihtiyaç duyduğum çanta şuan ☺ onlara bakıp ayakkabı vs uyduracağım sonra kombin şekilde giysiler falan. Almaya hayatımda hiç alışmamışım gençlerden geliyor sanırım biraz da ☺ ama kaliteli ve güzel giyinmek her şekilde hakkım eşiminde yanında beni iyi görmek hakkı
Yasadigin yerde varmı bilmiyom benim burda dükkanların önünde çantalar satıliyo fiyatı da gayet uygun ve güzel çeşitler oluyo 25 30 40 tl ye filan.. dükkân içindekiler biraz daha pahalı.. uygun şeyler arıyorsan diye dedim..

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Kirilmakta haklisiniz ama soyle dusunun esiniz disari bakmak yerine size bakmayi tercih ediyor. Benim esim de yeter artik daha fazla alisveris yapma diye feryat ediyor. 😂 Ben trendyoldan alisveris yapiyorum. Illa cok para harcamak zorunda degilsiniz. Begendiginiz kiyafetleri takip edin indirime dustugunde alirsiniz. Ben genel olarak ustume yakistigini dusundugum herseyi giyerim, yerine gore..

Bende bursa dayim uygun yerler var aslında. Fomara altıparmak cadde üzerinde uygun dükkanlar var avm içindekilerden daha uygun..
Fomaranin sonundan ust gecit gibi olan yolun ordan Altiparmaga dogru giderken bazi dukkanlar var, addax falan var. Ordan birseyler bakabilirsiniz yada ugrasamqm derseniz internet alisverisi var 😀 Alisveris diyince kendini kaybedenlerdenim 💆‍♀️

Bir çok öneri gelmiş
Kombin sorununuz olduğunu söylemiştiniz
Bende size bolca alışveriş yapıp memnun kaldığım iki insta butiğini söyleyeyim
Ben kombinlerini çok beğeniyorum
Havoş ve pınarsbouique

Fomaranin sonundan ust gecit gibi olan yolun ordan Altiparmaga dogru giderken bazi dukkanlar var, addax falan var. Ordan birseyler bakabilirsiniz yada ugrasamqm derseniz internet alisverisi var 😀 Alisveris diyince kendini kaybedenlerdenim 💆‍♀️
Bir-çok dükkan var orada konu sahibi gitmişse oralara görmüştür.. avm deki mağazalardan daha uygun.. addax yanında viar, fomara cadde üstünde var moda gülay ve 2 3 mağaza daha. Altiparmk cadde üstünde çetinkaya var. Yeter ki çıkıp birkaç saat gezsin denesin illa uygun bulur.. Ben internt alışverişi yapmıyorum hem kartım yok hemde denemeden üstümde görmeden kumaşa şöyle bi el sürmeden sevmiyorum ya

Eşiniz bakımlı, güzel giyinmiş, kendine özenen bir kadın istiyor.
Ve istemeye hakkı da var.
Bütçe ayırmış, elinden geleni yapıyor.
Siz de bir tuhafsınız gerçekten, azıcık müsade edin tutumluluğunuzu bir kenara bırakın.
İlla pahalı olmasına gerek yok h&m candır bu konuda.
Hem uygun hem de modaya uygun şeyler bulabilirsiniz.
++++++

Başlığı görünce aklıma gelen şey; eşinize göre aşırı dekolteli giyindiğiniz için eşinizin bunu dediği oldu. "Her yerin açık, giyinmiyorsun sen" dediğini sandım.:KK70:

Giyinmiyorsun deme şekli kırıcı olmuş olabilir. Ama bazılarının da dediği gibi harcamaya değil de harcamamaya laf etmiş. Siz de harcayıverin, sefanız olsun.:)
Canım adamın canına tak etmiş demekki baksana 1 çantayı 5 yıldır kullanıyormuş. Giydiklerini varın siz düşünün, o kadar giysi almamışki alış verişten bi haber. Adam demekki söyleye söyleye usanmiş, en son bunu demiş, belki kendine gelir alır diye ben eşine acıdım açıkçası.

Aslında kırılma sebebim sözleri yani ya da nebilim ona değilde kendime kırıldım belki 🤣 ondan duyunca kötü oldu içim. Anneme bile yakınmış birde hepten bozuldum haklı ama bozuldum işte nebilim. Merkeze gidip bakacağım bugün alamazsam yine de netten bakarım sanırım
Ya tm haklısınız bozulmakta ama bide onun gözüyle bakın lütfen. Ne güzel ne naif ki size bütçe ayırmış bakın bunları düşünün ve bozulmayin üzülmeyin lütfen gidin güzel bir alışveriş yapın sizde hakketmişsiniz bunu kendinizi iyi hissedersiniz hem. Kenarda paranız gene olur sizin ve eşinizin mutluluğundan önemli değil. Sizde çok ince düşüncelisiniz tabiiki ama almak giyinmek te en nihayetinde ihtiyaç hep mutlu olun mutlu edin ❤️

Kıyafet çok önemli ve bence eşiniz haklı. Yani dünyaya bir kere geliyoruz ve kaç yıl daha genç kalacaksınız Allah aşkına ? Şimdi güzel giyinmeyip ne zaman giyineceksiniz. Mağazalar ürünleri zaten tezgahlara yerleştirirken uyuma-kombine dikkat ederek yerleştiriyor. Bu kazağı buraya koyuyorum, pantolonu da buraya koyuyum ki kazağı alan pantolonu da alsın diye mesela. Ya da hiç olmadı pintereste vs bakabilirsiniz kombin önerileri için ve ona göre alışverişinizi planlarsınız.

Kızlar eşimle bir tartışma yaşadık. Gerçi bu aralar çok tartışır olduk ama neyse. Bana" giyinmiyorsun, kendine yeni hiçbir şey almıyorsun, bir çantayı 5 yıldır kullanıyorsun, tarz hoş şeyler almıyorsun üzülüyorum" dedi. Bense olaya fazla maddi bakıyorum. Birde tercihleri çok belli olmayan birisiyim. Ne alsam karar veremiyorum çok alamıyorum da belkide alışamadım almaya bir şeyler ihtiyaç olarak görmüyorum. Mesela o para bana göre kenarda dursun kötü gün için vs hep. Eşimse buna kızıyor." Boşuna o çalışıyoruz kendine en son ne zaman bir şey aldın ya" dedi kızdı saçma sapan. Bense ona biraz kırıldım he birde bunun içinde giyinmeyi bilmiyorsun ifadesi vardı evet cidden bilmiyorum çok kararsız kalıyorum ama bu hep maddi düşündüğüm için. Benim için para biriktirmiş bugün için bir şeyler almaya gideceğiz diye emrivaki yaptı. Gitmek istemiyorum eşime kırıldım ben sanki. Şunu sormak istiyorum giyinme konusunda ne yapıyorsunuz. Nasıl ve nereden giysi alıyorsunuz ben bu hep para dursun kısmını nasıl aşarım. Birde siz bu durumda eşinize kırılır mıydınız?
Adam para biriktirmis siz olmaz mı dediniz🤦🏻‍♀️
Birikim isi iyi güzel de ,abartmıssınız siz.
Ayrıca kendiniz söylüyorsunuz beceremiyorm diye adama neden kızdınız anlamadım.
Ben netten alısveris yapıyrm genelde.
Trendyol gayet basarılı bu konuda.
Fiyattları da uygun.

Ozaman hiç acıma versin sana her ay para git vitrinlere bak biseler al değişiklik iyidir adam biraz da haklı..bende bazen şaşıyorum giyimsiz insanlara hep aynı giyinenlere ( durumu olup) ..örn ben çalışmıyorum ama kendime sık sık dehisik şeyler almayı severim aynı şeyi iki kere üst üste giyince kendimi kötü hissederim aylar sonra giymem lazım o aynı olan şeyi...ha çok pahalli da takilmam ucuz ve çok şık bir sürü şey var

Allah boyle bir kocayi herkese versin. Fedakarlik yapip musrif muamelesi gorseydiniz daha mi iyidi. Hazir esinizde sizi bu konuda tesvik ediyor gidin alin begendiginiz seyleri kombin yapmak cokta zor birsey degil magazalarin internet sayfalarinda zaten kombinlenmis oluyor kiyafetler ona gore alirsiniz. Tabi en onemlisi her vucut yapisina her kiyafet gitmez fiziginize gore kiyafet almaniz lazim.

Kıyafet çok önemli ve bence eşiniz haklı. Yani dünyaya bir kere geliyoruz ve kaç yıl daha genç kalacaksınız Allah aşkına ? Şimdi güzel giyinmeyip ne zaman giyineceksiniz. Mağazalar ürünleri zaten tezgahlara yerleştirirken uyuma-kombine dikkat ederek yerleştiriyor. Bu kazağı buraya koyuyorum, pantolonu da buraya koyuyum ki kazağı alan pantolonu da alsın diye mesela. Ya da hiç olmadı pintereste vs bakabilirsiniz kombin önerileri için ve ona göre alışverişinizi planlarsınız.

Her cumleye %100 katiliyorum

Bı ben tutumlu olamadım şu dünyada 🤦 50 TL varsa cebimde ya biseyler alırım yada gider kahve icerim. Tesetturluyum ve kıyafetler inanılmaz pahalı ipek eşarplar 180 TL 😣 ben netten pazardan lcw bakıyorum daha uygun parçalar buluyorum ayrıca şık olmqk için kombinn sarttt bı kaç parça farklı bluz kazak gömlek alın pek gorunmemis şeyler almaya çalışın farklı olunca şıkta oluyo ama biraz anlamakta şart.

Gözüme ilk çarpan herzaman en beğendiğim oluyor alışveriş yaparken muhakkak birkaç parça fazladan at gözüne hoş gelenleri muhakak giyiliyor illaki kombin yaparken ihtiyaç oluyor neden öyle demiski ya şu aralar istgramdaki sayfalara sarmış durumdayım .. belki sizde internetten alışveriş yapabilirsiniz genelde fotorafi galerime koyuyorum 2 gün sonra tekrar baktığımda gerçekten güzelmiş diyorsam alıyorum

Gözüme ilk çarpan herzaman en beğendiğim oluyor alışveriş yaparken muhakkak birkaç parça fazladan at gözüne hoş gelenleri muhakak giyiliyor illaki kombin yaparken ihtiyaç oluyor neden öyle demiski ya şu aralar istgramdaki sayfalara sarmış durumdayım .. belki sizde internetten alışveriş yapabilirsiniz genelde fotorafi galerime koyuyorum 2 gün sonra tekrar baktığımda gerçekten güzelmiş diyorsam alıyorum
Ay gördüm seni aklıma geldi sorayim dedim, geliyor mu senin ruh hastası 404.. kurtuldun inş kardeşinin kizmasindan sonra..

Ay gördüm seni aklıma geldi sorayim dedim, geliyor mu senin ruh hastası 404.. kurtuldun inş kardeşinin kizmasindan sonra..
Eşimi biktirmis durumdalar eşim ciddi anlamda bir patlama yaşamak üzere hissediyorum beni aradı kardeşin evdemi sen dolduruşa gelmişsin benim içimi Allah biliyor temiz niyetli insanım kardeşin seni dolduruyor felan dedi kardeşime bunları anlatmasam dert yanmasam nasıl bilsin ne yaşadığımızida beni doldursun dedim .. baya azarladim birdaha arama beni dedim
Eşimi eşi 3 gündür aşırı derecede rahatsız ediyormuş ..
Seni eve ben birakiyim hanımlarla oturup çay içelim diye eşim yok felan demis
Sürekli arayıp size gelelim
Musaitmisiniz bak böyle olmaz felan diyorlar esimde işim var çalışıyorum mesaideyim felan diyor ama bunlar hala aynı

Back
X