ince çek biraz dağıt canım dumanlı durur yakıştırmıyorsan kendine
Rica ederim canım ne demek, başka danışmak istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olabilirim
Gözlerini ön plana çıkardığında dudağın hafif olsun canım. Kırmızı ruj sürmeni önermem o yüzden.
bence elbise gayet hoş . ilk resmdeki topuzda gayet güzel uyar. rujun mutlaka kırmızı olsn bu renge harika gider
kıyafeti çok beğendim mutlulukla giyinmeni dilerim...saç olarak da 2. modeli çok beğendim sanki bu elbiseye daha uygun gibi geldi.. makyaj olarak da griye çalan koyu yeşil farlar vardır o ren k bi far hem ten rengine hem elbisenin rengine uyum sağlar diye düşünüyorum tabi gölgeli yapmalısın makyajını bi tek o farı sürüp çıkmayasın... ruj olarak da doğal dudak renginde bi parlatıcı ve şeftali tonlarında bi allık gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum
canım zaten arkadaşlar gerekli olaları anlatmış
elbisen çok güzel ama bana sanki ayakkabın biraz pastel ton kalmış gibi geldi. Siyah yada canlı renk bir ayakkabın varsa bence daha iyi olur gibi belkide resimden çok pastel gözüküyodur. takıların ve saçınla zaten süper olacağa benziyosun iyi eğlenceler kızcağızıda fazla ağlatmayın he :)
bence ayakkabılar çok uyumlu takı filan takmayın
saçınızıda düz fön çektirin hafif yeşilli makyaj yapın
Düz fönü günlük hayatımda çok sık kullanıyorum tatlım farklılık olsun diye dağınık topuz yapmayı düşündüm. Teşekkür ederim yorum için :)
Makyaj olarak gözüme şunu denedim kızlar. Aceleyle yaptım rimeller bulaştı biraz. Kaşımın altına beyaz göz kapağıma açık gri yanlara koyu gri sürdüm.
Bu mu yoksa pastel bi ton mu tercih etmeliyim? Kötü olmuşsa da söyleyebilirsiniz 5 dakikada yaptım
Eki Görüntüle 513665
gözlerinin biçimi çok güzel her tür makyajı kaldırır gibi duruyo... Nazar ama bu makyaj gözlerinin rengine çok açık kalmış bence daha koyu gri hatta daha önceki mesajımda dediğim gibi koyu yeşile çalan bi gri daha güzel gösterir gözlerin öne çıkar ama bi arkadaş demiş ya nude rujla gri soluk durur diye senin sürdüğün farla evet soluk durur ama koyu griyle çok çok hoş olacaktır aksine kırmızı veya başka çok belirgin bi ruj çok abartı durabilir...
Petrol rengiyle yani elbisemin rengiyle yeşil olur mu ki? Çok gri de yapmak istemiyorum çünkü açık renliyim gözüm morarmış gibi durmasın
Biraz sonra yeni bir renk denerim sizin söylediğiniz gibi koyu bir renk. Fırçalarım kayboldu maalesef. Akşam yeni fırça alacağım. Akşama çekip koyarım. Fikir verirsiniz değilmi
yaa bu ara bugün ne giysem'e çok takılıyorum orda hep elbise rengiyle birebir uygun makyaj yapılmasının çok hoş olmadığı söyleniyo ki ben de çok sevmem yaa keşk bi resim olsa da koyabilsem ben de tam gri rengi sevmem benim de gözlerimi çok kızarık gösterir mesela ama benim kastım olan gri griden çok yeşil gibi duruyo yaa bak aklıma ne geldi internetten loreal chrome shine jade silver rengine bak o rengin biraz daha koyusu bahsettiğim renk haa ama o renk de çok hoş... nasıl yapabilirsin mesela göz pınarlarına hafif parlak ekru renkle aydınlat gözün bittiği noktaya siyaha yakın bi renkle gölgeleme yap göz kaapağına da dediğim rengi sür ve büyük bi far fırçasıyla hepsini şöyle bi üstünden karıştır renkler hafifçe karışsın birbirine böylece makyajın kalıp gibi durmaktan da çıkar..
bi de madem akşam çıkacaksın dediğim rengi tarif et bakalım bi nasıl bi renk gösterecek sana...
yap tatlım tabii ki elimizden geldiğince yorum yaparız
bi de akşam çıktığında loreal chrome shine farlarına bi bak canım, ilgilenen arkadaşa da griye çalan yeşil varmış gösterir misiniz de yanlış hatırlamıyorsam jade silver verecek ama yine de bi sor belki yanlış hatırlıyorumdur
Canım oriflame ürünleri kullanıyorum yalnızca. Bitkisel olduğu için :)
Dur hemen makyaj yapıyorum şimdik :)
yok tatlım zaten alasın diye demedim hani ne demek istediğim daha iyi anlatırım ona göre uygun renkleri bulursun uydurursun diye bakasın istedim
yap bakalım merakla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?