• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysem mi ? Nasıl bir saç yapsam ? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saç hangi model olmalı?

• Düz örgülü topuz

OY: 12 15,8%
  • Dağınık Topuz

OY: 64 84,2%

• Ankete Katılan
    76
Sağol bitanem :54: Böyle yapmaya çalıştım ki böyle yaptım zaten de pek belli olmadı :) Bir de ben gözümün altına sürmem genellikle yakıştırmıyorum.

Sana ve tüm kk kızlarına soruyorum sizce gri mi pastel mi :)

Bence gözünün altına da sürmelisin canım daha etkileyici bakışlara sahip olursun :34:

Ben gri makyajdan yanayım :21:

Bence gözünün altına da sürmelisin canım daha etkileyici bakışlara sahip olursun :34:

Ben gri makyajdan yanayım :21:

Seni dinlicem söz :16:

En azından hafif gri sürerim biraz daha etkili olması için.

Karar veremedim gri pastel arasında gidip geliyorum.

Gri sürersem ne renk ruj sürebilirim. Pastel olursa krem rengi tabi ki nude.

Ama nude gri ile de gider mi bilmiyorum... Ne dersin?

Seni dinlicem söz :16:

En azından hafif gri sürerim biraz daha etkili olması için.

Karar veremedim gri pastel arasında gidip geliyorum.

Gri sürersem ne renk ruj sürebilirim. Pastel olursa krem rengi tabi ki nude.

Ama nude gri ile de gider mi bilmiyorum... Ne dersin?

Nude ile gri çok soluk durur canım, gri yi başka bir renkle patlatman lazım.. Megan fox'un resmini koydum gri makyajla koyu kırmızı ruj kullanmış gayet şık olmuş bence.. :21:

Pastel tonlarından yaparsan nude ruj daha iyi durur :34:

Ben araştırıyorum canım yeni fotolar bulabilirsem koyarım..

Son düzenleme:
Nude ile gri çok soluk durur canım, gri yi başka bir renkle patlatman lazım.. Megan fox'un resmini koydum gri makyajla koyu kırmızı ruj kullanmış gayet şık olmuş bence.. :21:

Pastel tonlarından yaparsan nude ruj daha iyi durur :34:

Ben araştırıyorum canım yeni fotolar bulabilirsem koyarım..

Çok teşekkür ederim :16:

Kırmızı kıyafetime uyar mı ki ya :44:

mrb

ben acikcasi elbiseyle ayakkabiyi uyumlu bulmadim. elbise uzun mu ?

ama zaten benim tarzim bi elbise degil. iki sac modelide cok güzel . ama birince elbiseyle fazla olur bence cünkü elbisenin önünde boncuk var yada ona benzer bisi ..

mrb

ben acikcasi elbiseyle ayakkabiyi uyumlu bulmadim. elbise uzun mu ?

ama zaten benim tarzim bi elbise degil. iki sac modelide cok güzel . ama birince elbiseyle fazla olur bence cünkü elbisenin önünde boncuk var yada ona benzer bisi ..

Elbise kısa canım. Başka fikrin varsa ayakkabı için resim bulursan koyabilirsin :) Değiştirebilirim ayakkabısını :)

Makyaj olarak gözüme şunu denedim kızlar. Aceleyle yaptım rimeller bulaştı biraz. Kaşımın altına beyaz göz kapağıma açık gri yanlara koyu gri sürdüm.

Bu mu yoksa pastel bi ton mu tercih etmeliyim? Kötü olmuşsa da söyleyebilirsiniz 5 dakikada yaptım
:31:

Eki Görüntüle 513665

kipriklerin cok güzel masallah..

bence kesinlikle eyeliner cekmelisin gözlerinin formu cok uygun süper durur ozmn eyeshadow sürmene gerek kalmaz kirmizi ruj sürmek istiyorsanda mükemmel olur

Elbise kısa canım. Başka fikrin varsa ayakkabı için resim bulursan koyabilirsin :) Değiştirebilirim ayakkabısını :)

elbisenin kumasi ve detaylar önemli bol kesimmi fln onlara göre bak .. ben bol yani dökümlü kisa bir elbise hic tarzim olmadigi icin nasil bi ayakkabi olur bilemiycem ..özür dedigim gibi elbiyese bakarak al

kipriklerin cok güzel masallah..

bence kesinlikle eyeliner cekmelisin gözlerinin formu cok uygun süper durur ozmn eyeshadow sürmene gerek kalmaz kirmizi ruj sürmek istiyorsanda mükemmel olur

Teşekkür ederim
:16:

Kalem sürmüştüm,eyeliner çekerim sizin tavsiyenize uyup :)

Kırmızı ruj kıyafetime uyar mı diye düşünüyorum dudaklarım kalın çünkü.

Ayrıca diş teli kullanıyorum,ilgi çekmeyelim daha çok :1:

Teşekkür ederim
:16:

Kalem sürmüştüm,eyeliner çekerim sizin tavsiyenize uyup :)

Kırmızı ruj kıyafetime uyar mı diye düşünüyorum dudaklarım kalın çünkü.

Ayrıca diş teli kullanıyorum,ilgi çekmeyelim daha çok :1:

bende de vardi eskiden simdi ama cok güzel dislerim var ve beyaz ;)
ozmn kirmizi tercih etme bence. :D

Aynen canım tel varsa gözlere toplamalısın ilgiyi, zaten dudakların kalın ve koyu renkteymiş dudak rengine yakın bir ruj sürersin :34:

Aynen canım tel varsa gözlere toplamalısın ilgiyi, zaten dudakların kalın ve koyu renkteymiş dudak rengine yakın bir ruj sürersin :34:

Zaten göz makyajımı bu yüzden dert ettim canım.

Bizim kına gecelerinde erkek olmaz,çok şükür kalbim de dolu ama,şimdi göçmen kızları güzel olur eksik kalmak istemiyorum :1:

Bol bol göz makyajı yaparım artık.

Zaten göz makyajımı bu yüzden dert ettim canım.

Bizim kına gecelerinde erkek olmaz,çok şükür kalbim de dolu ama,şimdi göçmen kızları güzel olur eksik kalmak istemiyorum :1:

Bol bol göz makyajı yaparım artık.

$sonbahar-makyaj-trendleri-2012-1-644.webp

Bu tam aradığımız makyaj sanırım :34:

Eki Görüntüle 513842

Bu tam aradığımız makyaj sanırım :34:

Evettt :54:

Seni dinliyorum canım ve tercihim griden yana olacak.

Daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum. Aklıma takılan tek şey göz rengim. Kahve ton daha çok uyar.

Ama kahveninde ilgi çekebilmesi için altın tonlarına ihtiyacım var ne alaka,altın ve gümüş

Bence güzelmiş bu makyaj,bu kadar koyu yaparmıyım bilemiyorum denerim yarın :16:

Evettt :54:

Seni dinliyorum canım ve tercihim griden yana olacak.

Daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum. Aklıma takılan tek şey göz rengim. Kahve ton daha çok uyar.

Ama kahveninde ilgi çekebilmesi için altın tonlarına ihtiyacım var ne alaka,altın ve gümüş

Bence güzelmiş bu makyaj,bu kadar koyu yaparmıyım bilemiyorum denerim yarın :16:

canım bu kadar yoğun olmasını istiyorsan, kalem şeklinde krem farlar var onlardan alabilirsin hem sürümüde kolay :34:

Gözüne siyah eyeliner sürersen göz rengin gayet dikkat çeker :23:

Bahsettiğim kalemler böyle

$oriflame stick eyeshadow 2 eyeshadow pencil kalem far.webp

Son düzenleme:
canım bu kadar yoğun olmasını istiyorsan, kalem şeklinde krem farlar var onlardan alabilirsin hem sürümüde kolay :34:

Gözüne siyah eyeliner sürersen göz rengin gayet dikkat çeker :23:

Bahsettiğim kalemler böyle

Eki Görüntüle 513845

Kalem farlarım var canım.

Şu sıralar Oriflame'i aşındırıyorum :1: Yeni krem farlar çıkmış aldım 3 rengini. Ki zaten önceden de vardı bende krem far :)

Onlardan kullanabilirim haklısın,hem parlak hemde kalıcılar.

Gözüme eyeliner pek yakışmıyor,ancak ince çekersem güzel duruyor :(

Bu arada çoook teşekkür ederim tatlım çok yardımcı oldun :54:

Son düzenleme:
Kalem farlarım var canım.

Şu sıralar Oriflame'i aşındırıyorum :1: Yeni krem farlar çıkmış aldım 3 rengini. Ki zaten önceden de vardı bende krem far :)

Onlardan kullanabilirim haklısın,hem parlak hemde kalıcılar.

Gözüme eyeliner pek yakışmıyor,ancak ince çekersem güzel duruyor :(

Bu arada çoook teşekkür ederim tatlım çok yardımcı oldun :54:

ince çek biraz dağıt canım dumanlı durur yakıştırmıyorsan kendine :34:

Rica ederim canım ne demek, başka danışmak istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olabilirim:16:

Gözlerini ön plana çıkardığında dudağın hafif olsun canım. Kırmızı ruj sürmeni önermem o yüzden.

Back
X