• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysilerime karışıyor :((

alcn_glsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
42
0
46
İstanbul
arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum :((

sende ona kısıtlamalar getir
traş olmayacaksın de, saçlarınıda ben istediğim zaman kestireceksin de
uzun kol giysin oda bu sıcakta

eşimde bana karışıyordu ilk başlarda
neden bunu giydin
kime güzel görünmek istiyosun falan diyordu
sonra bende başladım ona demeye
neden traş oluyosun
neden parfüm sıktın
kime yakışıklı görünmek istiyosun
kim koklayacak parfümünü

:1:

Son düzenleme:
Daha yeni evlisinizz..

Geçer geçer...

Ben giyindiğimde eşimm etrafımda döndürüp incelemeden oramı buramıı çıkamazdım evden..
Sonra geçiyor onlarr
Bırakıyorlar ilk başta noluyorsa bu erkeklere, etrafımda olan evli arkadaşlarım hep bundan dert yanıyorlar..
Sahiplenme duygusunu abartıyorlar sonraa hata yaptıklarını anlıyorlar..

eşimde bana karışıyordu ilk başlarda
neden bunu giydin
kime güzel görünmek istiyosun falan diyordu
sonra bende başladım ona demeye
neden traş oluyosun
neden parfüm sıktın
kime yakışıklı görünmek istiyosun
kim koklayacak parfümünü

:1:

Haahhahaa aynı şeyleri bende eşime söylerim
o da der ki "hayat sürprizlerle doludur"der ve kafasına çantayı yer:27:
biz kadın milleti çok mu fesatız ne :))

aynısı benim başımda da var üstelik evli de değilim
ifrit oluyoum resmen, baştam tamam neyse diyordum ben böyle dedikçe işin cılkı çıktı, her evet deyişimden sonra karışma işini biraz daha abarttı
en sonunda rest çektim ama öyle böyle değil. şimdi sorununuz yok başlarda alınganlık etti tepki koydu işi başka boyutlara taşıdı ama sonra eski haline döndü.
artık eskisi kadar laf edemiyor, hatta birşey dememyi tercih ediyor sadece anlık müdahaleler kaldı artık ne biliim tişörtüm toplanınca düzeltiyor falan.
herşeye eyvallah dersen işin zor ama tabi senin durumun benden farklı sen evlisin bilemedim:44:

ne tuhaf... beyaz t,shirt, body vs giyemiyorsunuzdur da siz malum ondada sütyen askılarınız görünür :)

haa bak ben arkadaşların dediklerini de yapıyorum. dışarı çıktığımızda o bana sarmadan ben ona sarıyorum, laf etmeye fırsat bulamıyor:52:

yeni evliyim ama 7 yıldır birlikteyim evlenince daha bi kısıtlayıcı oldu dün mangoda çok güzel bir kot elbise denedim boyu dizlerde üstten kapalı falan güzel ama düğmeleri çıt çıt olmaz dedi ya :(( neymiş biri yanlışlıkla açılsa içim gözükürmüş yani işine gelince çok detaylı düşünebiliyor elbisenin düğmesi yaaaaa artık taktikleri deniycem bakalım neler olcak

yeni evliyim ama 7 yıldır birlikteyim evlenince daha bi kısıtlayıcı oldu bakalım taktikleri uygulıycam inşallah elimde patlamaz :))

Neden bu kadar taviz veriyorsun elbisenin düğmesinin açılıp açılmadığına dikkat edicek yaştasın sonuçta.
Benimde 3 yıllık bir ilişkim var başta eşin gibiydi herşeye karışırdı sonra tavrımı koyunca düzeldi.
Sonuçta nerde ne giyiceğimizi bilen insanlarız sende geç kalmadan tavrını koy bence.
Birde işve cilveylede halledebilirsin bu durumu :89:ben her zaman bakımlı ve güzel görünmek istiyorum sana vs gibi,ki sende böyle düşünüyorsundur.

Benim eşim de çok kıskanıyor dışarı çıkarken kapri dahi giyemiyorum deli mi ne:)Ama ben bunu o kadar sorun etmiyorum zaten çokaçık giyinen ya da dar giyinen biri değilimdir bazen etek giyesim geliyor ona da izin yok..Kıyafet dışında beni en çok zorlayan eşimin saçımı kısacık kestirmeme yıllardır izin vermemesi..kısa saçı çok seviyorum ve yazın kısa kullanmak istiyorum ama nerde ne kavgalar ettim en sonuncusunda boşarım seni dedi sustum:) Amannn takmıyorum artıkk napimm huzurumu bozamam

Gri eşofman :D:D:D: Bu erkekler kendilerini aşıyorlar ama sacma sapan seylerde :D

Neden bu kadar taviz veriyorsun elbisenin düğmesinin açılıp açılmadığına dikkat edicek yaştasın sonuçta.
Benimde 3 yıllık bir ilişkim var başta eşin gibiydi herşeye karışırdı sonra tavrımı koyunca düzeldi.
Sonuçta nerde ne giyiceğimizi bilen insanlarız sende geç kalmadan tavrını koy bence.
Birde işve cilveylede halledebilirsin bu durumu :89:ben her zaman bakımlı ve güzel görünmek istiyorum sana vs gibi,ki sende böyle düşünüyorsundur.

evet bence de en büyük argümanın bu olmalı. sen aklı başında ve zaten dikkatli olan bir insansın bu kadar müdahale edilmezki,bıraksın da elbisenin çıtçıtlı mı yoksa düğmeli mi olacağına sen karar ver:95:

Gri eşofmana yasak mı...:53:
Giyim için ona sormak, ondan onay almak mı...:53::53:
En başta bu kadar taviz vermeyecektiniz.

Sanıyorum kadınların hoşuna gidiyor erkeklerin başta bu tarz kısıtlama getirmeleri...

Ne kadar yanlış algılanıyor oysa ki; bu tür kısıtlamalar eşinizin/sevgilinizin sizi ne kadar sevdiği, değer verdiği anlamına gelmez.

Erkeğin kendine güveninin olmadığı göstergesinden başka birşey değildir.

benimkide karışır kıyafetlerime ama kendi çapında!:)

hayatta kale almam,zaten bisüre sonra sadece üflemekle yetiniyor garibim..

zaten yapı olarak dekolteden hoşlanmam ve çok düzgün uyumlu giyinirim ,açılacak çıt çıtlarıda hesap

ederim,rüzgarda uçuşacak etekleride..eğilince memişler nekadar gözüküyor hepsini ölçer biçerim..

sonra kıyafetimle oturup kalkmasınıda beceririm..kimse şimdiye kadar eğildiğimde donumu görmemiştir.

ben bukadar dikkat ederken amcam gelip benim kıyafetime karışamaz ...

bu konuda HASSASUM :)

işte bu en son olaydan sonra zaten iyice sıkıldım daha önce böle değidi gerçekten bi tarafım açılınca falan uyarırdı giyme bu açık derdi.
bende ona beyaz gömlek kapriyi falan yasaklıycam gömleğin düğmeli istemiyorum diycem :))

ne güzel kıskanan bi eşin var :61: ya hiç bir şeyine karışmasaydı, seni umursamasaydı?
seni koruyo kolluyo ki kısıtlamalar getiriyor bence sevinmelisin :52:

Back
X