• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysilerime karışıyor :((

ayy ne cok bu tip erkeklerden,bende sabahlari 5 te ise giden biriyim,inanirmisiniz giyiniyorm sesizce kaciyim diyorum beni yine yakaliyoo ,sabahin korunde,uyumuyo sanki yaa,ama alisti pek sesini cikarmiyo ama bu sesizlikte iyimiki bilemedim.yeni evlide degiliz 11 yil bitiyoo yarinnn.:nazar:

ne güzel kıskanan bi eşin var :61: ya hiç bir şeyine karışmasaydı, seni umursamasaydı?
seni koruyo kolluyo ki kısıtlamalar getiriyor bence sevinmelisin :52:

Kıskanmayan eş, umursamayan eş değildir. Kıskanmanında dozu vardır. Gri eşofman giyme ne demek? Bunun neresine sevinsin kızcağız? Adam resmen üzerinde egemenlik kurmuş bu konuda. Benim sevgilim diz üstü eteklerimi çok beğenir, ne kadar yakışmış çok güzel olmuşsun der. Ya da bu etekle üstündeki pek uymamış vs. konuşmaları yapar. Umursamıyor mu o zaman beni?

Biz erkeklere bu kadar taviz verdiğimiz için, bak kıskanıyor ne güzel seviyor umursuyor diye kendimizi kandırdığımız için erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz. Tek sorun güven. Sevgiliniz/eşiniz size yakıştırdıktan, beğendikten, güvendikten sonra niye izin vermesin giymenize? Sütun gibi bacağın varsa diz üstü veya mini etek yakışmıyor mu, yakışıyor.

Uzun lafın kısası umursuyor diye onlara baş eğdiğimizden şu an kadınlar eziliyor. Kendimizi kandırmayalım lütfen...

-Bu yazım size değildi, yanlış algılanmasın. Sizin gibi düşünen tüm kadınlara. Sert de algılamayın lütfen bu konuyu önemsediğim için biraz öyle olmuş olabilir:71:-

eşim ve ben bilinçli insanlarız onun benim üzerinde bi egemenlik kurması söz konusu değil zaten giysilerime karışmasıylada bi egemenlik kurulcağını düşünmüyorum ama kıskanç evet giysilerime karışması üzüyor beni ben nasıl giyinilmesi gerektiğini biliyorum ve oda bunu biliyor ama son zamanlarda
daha fazla kısıtlama getirmeye başladı bide dünki olayla beraber iyice moralim bozuldu onla konuşmadan önce böle olaylar yaşamış deneyimli insanlardan biraz fikir almak istedim bu konu bakşa bir bakış açısı gerktirmiyecek kadar basit bence hepinize teşekkürederim yorumlarınız için

aynen benimkide karışır..bende 3 yıldır çözümleyemedim bu meseleye..inşallah çoçugum olunca değişir..arkadşların dedikleri gibide yaptım yok banamısın demiyor..dışarı çıkacagımız zaman mutlaka tartışıyoruz..walla ağaç yaşken eğilir demişler..bence herseye en basta müdahale etmek gerekmiş..ama verdim tavizi bir kere..:50:

ne güzel kıskanan bi eşin var :61: ya hiç bir şeyine karışmasaydı, seni umursamasaydı?
seni koruyo kolluyo ki kısıtlamalar getiriyor bence sevinmelisin :52:

Böyle düşünenler oldukça daha çok karışmaya çalışırlar orası kesin.

Küçük müdahaleler olabilir fakat düğme sen fark etmeden açılırsa,bir tarafın gözükürseye kadar giderse olmaz.Güvensizlik hatta hastalık boyutunda bir şey bu.
Gri eşofman?Siyah olanından farkı ne?Eğer dar olursa ikisi de iç çamaşırınızı belli eder fakat iç göstermez.Aynı şey.Bence de arkadaşların dediği gibi aynı şekilde karşılık verin ki ne kadar saçma bir şey yaptığını görsün.Sevginin belirtisi güvensizlik değildir.​

eşim ve ben bilinçli insanlarız onun benim üzerinde bi egemenlik kurması söz konusu değil zaten giysilerime karışmasıylada bi egemenlik kurulcağını düşünmüyorum ama kıskanç evet giysilerime karışması üzüyor beni ben nasıl giyinilmesi gerektiğini biliyorum ve oda bunu biliyor ama son zamanlarda
daha fazla kısıtlama getirmeye başladı bide dünki olayla beraber iyice moralim bozuldu onla konuşmadan önce böle olaylar yaşamış deneyimli insanlardan biraz fikir almak istedim bu konu bakşa bir bakış açısı gerktirmiyecek kadar basit bence hepinize teşekkürederim yorumlarınız için

Size değildi yorumum zaten. Ama sizin eşiniz giysilerinize karışmıyor, ne giyeceğinize karar veriyor. Bu da sizin iradenizi kullanmadığınızı, eşinizin sizi yönlendirmeye çalışarak egemenlik kurduğunu gösterir diye düşünüyorum ben. Siz nasıl giyineceğinizi biliyor olabilirsiniz fakat ben eşinizle görüşlerinizin uyuşmadığını düşündüm. Gri eşofman giymenizi yasaklamasından dolayı böyle bir kanıya vardım. Başka bakış açılarını bu forumdaki binlerce üyeden göreceksiniz, bu yüzden bunu yadırgamayın herkes aynı düşünemez sizinle, bu da benim bakış açım sanırım belirtmekte de özgürüm. Tekrar söylüyorum ki alıntı yaparak yorum yaptığım için sizin üzerinize alınacağınızı düşünmedim. Yazımın sonunda da "-Bu yazım size değildi, yanlış algılanmasın. Sizin gibi düşünen tüm kadınlara. Sert de algılamayın lütfen bu konuyu önemsediğim için biraz öyle olmuş olabilir:71:- diyerek sevgili nur'un yorumuna düşüncemi belirttim.

Son düzenleme:
arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum :((

off aynısını eşim de yapıyordu hatta bi ara büyük bir kavgamız oldu zaten bazı şeylerin birikimiydi belki de...dar giymemeye çalışırım...o koyu renkler ağır renkler giymöemi ister..kendisine öyle alır genelde...mesela kot pardüse almak istedim ona izin vermiyor kumaş pardüse daha güzel duruyormuş!!öyle de kapanıyorum işte bırak da kumaşı ben seçeyim...ama giysi konusunda artık rengini hiç sormuyorum bile alıyorum şükür..ne o öyle karalara bağlanmış gibi siyah gri siyah!biraz zamanla alışır sanırım senin eşin de...dekolte dar olmasına karışmasını normal buluyorum zira eşlerin kıskanması normal kıskanmayan bir canlı var o da domuzdur...
ama rengine kadar karışması saçma ya.zaten çok dikkat çekecek renkler de giyinmem tutup da kıpkırmızı ya da baştan aşağı çingene pembesiyle çıkmıyorum dışarı ..dikkat çekecek renkleri bayanlara ben de yakıştırmıyorum tabi bu benim fikrim..
alışırsınız birbirinize zamanla geçer inşallah ...umarım tek sorun giysi konusunda olur başka dertlerin olmaz..:71: ha bu beyaz pantolon meselesini yeni farkettim;erkekler beyaz pantolon giyen bayanların çok dikkat çektiğini çamaşırının belli olduğu için uygun olmadığını söylüyor bizzat eşimden ve abimden duydum..sanırım hakları da yok değil ama beyaz giyip de üstüne arkayı kapayacak şekilde gömlek tunik olabilir diye düşünüyorum...eşine bir de öyle söyle bakalım..

Son düzenleme:
Aynı dert bende de var.Önceleri çok kızıyordum,son zamanlarda birşey demeden değiştirmeye başladım üzerimi aman tatsızlık çıkmasın diye.Sonra baktım baya bir söz dinler kadına döndüm.Ben ne yapıyorum dedim,beni böyle tanıdı böyle kabul etti,şimdi bu karışmak,müdahale etmek te nerden çıkıyor dedim....Hergün traşını olur,gömleklerini ütüler,mis gibi parfümlar sıkar,losyonunu sürer çıkardı.Ben de dedim ki sen ne yaparsan ben de aynısını yapıcam...Sen iki dirhem bir çekirdek giyiniyorsun da bana neden karışıyorsun o zaman.Hem açık kapalıyla alakası yok bunun,şıklıkla alakası var.Sen de şık giyinmeyeceksin bundan sonra dedim...Uzun uzun konuştu,demeçler verdi...Şimdi ise kör topal gidiyoruz işte.Bazan müdahale ediyor ve cevabını alıyor.Sadece şu şekilde bir anlaşmamız var; mini vs giyineceksem hafta sonları beraberken giyicem,işe giderken değil...Arabaya benzin alacağım zaman daha usturuplu giyinicem(ne alakaysa),geç kalacaksam daha kapalı olucam vs...Ah şu erkekler...Alana kadar herşeye okey,ama aldıktan sonra bitti.............

off aynısını eşim de yapıyordu hatta bi ara büyük bir kavgamız oldu zaten bazı şeylerin birikimiydi belki de...dar giymemeye çalışırım...o koyu renkler ağır renkler giymöemi ister..kendisine öyle alır genelde...mesela kot pardüse almak istedim ona izin vermiyor kumaş pardüse daha güzel duruyormuş!!öyle de kapanıyorum işte bırak da kumaşı ben seçeyim...ama giysi konusunda artık rengini hiç sormuyorum bile alıyorum şükür..ne o öyle karalara bağlanmış gibi siyah gri siyah!biraz zamanla alışır sanırım senin eşin de...dekolte dar olmasına karışmasını normal buluyorum zira eşlerin kıskanması normal kıskanmayan bir canlı var o da domuzdur...
ama rengine kadar karışması saçma ya.zaten çok dikkat çekecek renkler de giyinmem tutup da kıpkırmızı ya da baştan aşağı çingene pembesiyle çıkmıyorum dışarı ..dikkat çekecek renkleri bayanlara ben de yakıştırmıyorum tabi bu benim fikrim..
alışırsınız birbirinize zamanla geçer inşallah ...umarım tek sorun giysi konusunda olur başka dertlerin olmaz..:71: ha bu beyaz pantolon meselesini yeni farkettim;erkekler beyaz pantolon giyen bayanların çok dikkat çektiğini çamaşırının belli olduğu için uygun olmadığını söylüyor bizzat eşimden ve abimden duydum..sanırım hakları da yok değil ama beyaz giyip de üstüne arkayı kapayacak şekilde gömlek tunik olabilir diye düşünüyorum...eşine bir de öyle söyle bakalım..

inşallah canım tek sorunumuz bu olsun kıskanması değil derdim abartması :D aşarız bunuda inşallah

en gıcık kaptığım evde eşine şunu kısa giyme dar giyme deyip de dışarda öküz gibi kapalı açık farketmeden kadınlara kızlara bakanlar yok mu gözlerini oyuveresim geliyor:47::47: hayır sen bakarsan senin karına da bakarlar hiç mi akıl etmiyorlar:47: kısa giyme;gözleri kısalarda olsun:47: kimseye bakma karına da kısa giyme de tamam o zaman alnından öpsünler işte ayakta alkışlanır böyle bir erkek!:34::46:

Son düzenleme:
bu giyim konusundan nefret ediyorum. bu yüzden sevgilim beni bıraktı hemde kısa giyme dar giyme demiyodu kapancaksın diyodu . dayanılcak bişey değil ya :(

Aynı dert bende de var.Önceleri çok kızıyordum,son zamanlarda birşey demeden değiştirmeye başladım üzerimi aman tatsızlık çıkmasın diye.Sonra baktım baya bir söz dinler kadına döndüm.Ben ne yapıyorum dedim,beni böyle tanıdı böyle kabul etti,şimdi bu karışmak,müdahale etmek te nerden çıkıyor dedim....Hergün traşını olur,gömleklerini ütüler,mis gibi parfümlar sıkar,losyonunu sürer çıkardı.Ben de dedim ki sen ne yaparsan ben de aynısını yapıcam...Sen iki dirhem bir çekirdek giyiniyorsun da bana neden karışıyorsun o zaman.Hem açık kapalıyla alakası yok bunun,şıklıkla alakası var.Sen de şık giyinmeyeceksin bundan sonra dedim...Uzun uzun konuştu,demeçler verdi...Şimdi ise kör topal gidiyoruz işte.Bazan müdahale ediyor ve cevabını alıyor.Sadece şu şekilde bir anlaşmamız var; mini vs giyineceksem hafta sonları beraberken giyicem,işe giderken değil...Arabaya benzin alacağım zaman daha usturuplu giyinicem(ne alakaysa),geç kalacaksam daha kapalı olucam vs...Ah şu erkekler...Alana kadar herşeye okey,ama aldıktan sonra bitti.............

elbise, benzin istasyonu :D hahahah nekadar tanıdık anşalmalar :D

bu giyim konusundan nefret ediyorum. bu yüzden sevgilim beni bıraktı hemde kısa giyme dar giyme demiyodu kapancaksın diyodu . dayanılcak bişey değil ya :(

çok şükür o konuda çok anlayışlı çünkü ailesinde kimse açık değil bir ben varım ama ne ailesi nede eşim hiçbir şekilde karışmıyor

aslında hepimiz kızıyoruz giysilerimize karışmalarına ama doğrusunu söylemek gerekirse ben erkek olsam onlardan çok daha fazla kıskanırdım. kıyafetten tut da saçına başına kadar her şeyine :D bu yüzden eskisi kadar sorun etmiyorum :)

çok şükür o konuda çok anlayışlı çünkü ailesinde kimse açık değil bir ben varım ama ne ailesi nede eşim hiçbir şekilde karışmıyor

aslında hepimiz kızıyoruz giysilerimize karışmalarına ama doğrusunu söylemek gerekirse ben erkek olsam onlardan çok daha fazla kıskanırdım. kıyafetten tut da saçına başına kadar her şeyine :D bu yüzden eskisi kadar sorun etmiyorum :)

ee yani kıskanmaları normal :) ama herseyin bi sınırı var. tabi kadında kendini bilcek biraz gidipte evli bi kadına mini etek giymek yakışmaz bence .

ee yani kıskanmaları normal :) ama herseyin bi sınırı var. tabi kadında kendini bilcek biraz gidipte evli bi kadına mini etek giymek yakışmaz bence .

Tabi canım, kadınlar niye parfüm sürüyorsun diye kıskanıyorsa onlar niye kıskanmasın:1: Ama her şeyin bir ölçüsü var, karşındakini üzmeden kıskan kıskanıyosan:64:

Bir de bir şey merak ettim, sadece meraktan soruyorum lütfen yanlış algılamayın. Niye evli bir kadına mini etek yakışmaz? Niye böyle düşünüyosunuz? Bende bir sınır olması taraftarıyım evliliklerde ama sizin niye böyle düşündüğünüzü merak ettim.

Tabi canım, kadınlar niye parfüm sürüyorsun diye kıskanıyorsa onlar niye kıskanmasın:1: Ama her şeyin bir ölçüsü var, karşındakini üzmeden kıskan kıskanıyosan:64:

Bir de bir şey merak ettim, sadece meraktan soruyorum lütfen yanlış algılamayın. Niye evli bir kadına mini etek yakışmaz? Niye böyle düşünüyosunuz? Bende bir sınır olması taraftarıyım evliliklerde ama sizin niye böyle düşündüğünüzü merak ettim.

sen erkek olsan eşinin bacaklarını herkese göstermesini mi istersin yoksa iffetli kendini koruyan bi kadın olmasını mı ?

Back
X