off aynısını eşim de yapıyordu hatta bi ara büyük bir kavgamız oldu zaten bazı şeylerin birikimiydi belki de...dar giymemeye çalışırım...o koyu renkler ağır renkler giymöemi ister..kendisine öyle alır genelde...mesela kot pardüse almak istedim ona izin vermiyor kumaş pardüse daha güzel duruyormuş!!öyle de kapanıyorum işte bırak da kumaşı ben seçeyim...ama giysi konusunda artık rengini hiç sormuyorum bile alıyorum şükür..ne o öyle karalara bağlanmış gibi siyah gri siyah!biraz zamanla alışır sanırım senin eşin de...dekolte dar olmasına karışmasını normal buluyorum zira eşlerin kıskanması normal kıskanmayan bir canlı var o da domuzdur...
ama rengine kadar karışması saçma ya.zaten çok dikkat çekecek renkler de giyinmem tutup da kıpkırmızı ya da baştan aşağı çingene pembesiyle çıkmıyorum dışarı ..dikkat çekecek renkleri bayanlara ben de yakıştırmıyorum tabi bu benim fikrim..
alışırsınız birbirinize zamanla geçer inşallah ...umarım tek sorun giysi konusunda olur başka dertlerin olmaz..

ha bu beyaz pantolon meselesini yeni farkettim;erkekler beyaz pantolon giyen bayanların çok dikkat çektiğini çamaşırının belli olduğu için uygun olmadığını söylüyor bizzat eşimden ve abimden duydum..sanırım hakları da yok değil ama beyaz giyip de üstüne arkayı kapayacak şekilde gömlek tunik olabilir diye düşünüyorum...eşine bir de öyle söyle bakalım..