• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysilerime karışıyor :((

sen erkek olsan eşinin bacaklarını herkese göstermesini mi istersin yoksa iffetli kendini koruyan bi kadın olmasını mı ?

Niye sert çıkıyosunuz, yanlış anlamayın dedim zaten. Bende sınır olmasından yana olduğumu belirttim ama siz bunu okumadınız sanırım. Daha önceki mesajımda mevcut, isterseniz sorunuzun cevabını oradan alabilrisiniz.

Niye sert çıkıyosunuz, yanlış anlamayın dedim zaten. Bende sınır olmasından yana olduğumu belirttim ama siz bunu okumadınız sanırım. Daha önceki mesajımda mevcut, isterseniz sorunuzun cevabını oradan alabilrisiniz.

hayır canım yanlış anladın sert cıkmadım sordum sadece empati yapalım diye

İlişkilerde en nefret ettiğim şeylerden biri de budur.Ya onu bunu bilmem ama ben gelemiyorum kızlar böyle şeylere.

Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

sen erkek olsan eşinin bacaklarını herkese göstermesini mi istersin yoksa iffetli kendini koruyan bi kadın olmasını mı ?

Mini etek giyen ben iffetimi korumuyorum öyle mi? Ne bu şimdi evlenmeye karışıyım zaten ama evlendim diyelim hayatta kısıtlamam.
O nasıl İNSANSA istediğini bedenine giyebiliyorsa BENDE İNSANIM giyerim. İster açık ister kapalı.
Kadınlar bir cinsel obje değil. Mini etek giydi diye nolacak canım kadınlar böyle düşünürse erkeklerin bunları düşünmesi gayet normal.
Sakın böyle düşünme giyiminden ötürü evli ya da barklı eşine güvenen bir erkek asla karısnın kıyafetinden iffetini sorumlu tutmaz...
İnsanz biz bu beden çok normal anlıyorum türkiye de daha bu meme bacak olayı hala atlatılamadı kadında bi obje olarak görünüyor ama kadınlarda
Böyle düşünmesin erkekler daha çok bu sefer üstüne geliyor iffet değil asıl sorunları güvenmemek.... Sakın ha mesajımı yanlış anlama sana
yazmadım bir böyle düşünen herkese çünkü giyinmek kadar doğal bir şey yok ki aklı başında bir kadın ne doz giyeceğini zaten bilir. :71:

iffetlimi oluyo ? ya fazla geniş olmak iyi değil bence oranı buranı açmanın hiç bi mantıklı açıklaması yok

okadar yanlış bi kelime kullanıyosun ki şuanda. herkesin hayatı kendine niye burda bir insana iffetsiz gibi bi yakıştırma yapıyosun ki hiç hoş değil giyer giymez giiydir giydirmez bu sıfatı yakıştırman hiç hoş değil.:19:

Yakışan yakışanı giymeli bence. Evet bir sınır olmalı ama mini eteği sevende olabilir onları yargılamak da bize düşmez bence.

evet öyle bize düşmez . giyim gercekten nefis meselesi ya ve cok önemli bence kadınlar değerlidir kendilerini korumaları gerekir. erkekler kadınlar gibi değill farklı düşünüyolar ben erkek olsam eşimin annemin kız kardeşimin fazla acık giymesini istemezdim. bende kapalı diğilim ama doğru olan bu..

okadar yanlış bi kelime kullanıyosun ki şuanda. herkesin hayatı kendine niye burda bir insana iffetsiz gibi bi yakıştırma yapıyosun ki hiç hoş değil giyer giymez giiydir giydirmez bu sıfatı yakıştırman hiç hoş değil.:19:

hayır yanlış anlıyosunuz ben kendini korumak anlamında sölemiştim..

hayır canım yanlış anladın sert cıkmadım sordum sadece empati yapalım diye
Anladım, pardon o zaman:71:
Mini etek giyen ben iffetimi korumuyorum öyle mi? Ne bu şimdi evlenmeye karışıyım zaten ama evlendim diyelim hayatta kısıtlamam.
O nasıl İNSANSA istediğini bedenine giyebiliyorsa BENDE İNSANIM giyerim. İster açık ister kapalı.
Kadınlar bir cinsel obje değil. Mini etek giydi diye nolacak canım kadınlar böyle düşünürse erkeklerin bunları düşünmesi gayet normal.
Sakın böyle düşünme giyiminden ötürü evli ya da barklı eşine güvenen bir erkek asla karısnın kıyafetinden iffetini sorumlu tutmaz...
İnsanz biz bu beden çok normal anlıyorum türkiye de daha bu meme bacak olayı hala atlatılamadı kadında bi obje olarak görünüyor ama kadınlarda
Böyle düşünmesin erkekler daha çok bu sefer üstüne geliyor iffet değil asıl sorunları güvenmemek.... Sakın ha mesajımı yanlış anlama sana
yazmadım bir böyle düşünen herkese çünkü giyinmek kadar doğal bir şey yok ki aklı başında bir kadın ne doz giyeceğini zaten bilir. :71:

Üstüne ne söylesem boş, sonuna kadar hak veriyorum. Sanırım biz erkekleri itiyoruz böyle düşüncelere, bunu mesajınızdan sonra daha iyi anladım. Belki bir kısıtlama getirilebilir diye düşünüyordum ama sizin mesajınızdan sonra kadınları cinsel obje olarak gören erkeklerin hatalı olduğunu fark ettim. Mini giymek tercih meselesidir, eşim bana güvendikten sonra, yakıştırdıktan sonra niye giyilmesin ki?

evet öyle bize düşmez . giyim gercekten nefis meselesi ya ve cok önemli bence kadınlar değerlidir kendilerini korumaları gerekir. erkekler kadınlar gibi değill farklı düşünüyolar ben erkek olsam eşimin annemin kız kardeşimin fazla acık giymesini istemezdim. bende kapalı diğilim ama doğru olan bu..

bende öyle çok ısa giymem bak giymediğim halde giyen biri için bu denli ucu açık bir sıfatı da yakıştıramam.ey gidi eyyy ne insanlar var bi güzel örtünün altına gizlenip iş çevirenler mesele kapamakta değil mesele açıkkken ya da kapalı farketmez insanın vijdanında yüreğinde olmalı bilmem anladın mı:52:

şuan kendimi cok kotu hısettım ya bende kapalı giyinen biri değilim ama açıklığında bi sınırı var

Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Bu elit bir çevreye bağlı...
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Demin ki yorumunuz çok üzdü beni.
İffetli mi oluyor demişsiniz çok kötü bir yakıştırma.
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...

hayır yanlış anlıyosunuz ben kendini korumak anlamında sölemiştim..

ne demek kendini korumak ne demek bu allah aşkına şimdi kısa etek giyen birine birimi saldırcak ya da ne bilim ne demek korumak kullamak canım bakan bakıyo sen acıkta olsan uzun da giysen öyle erkekler var ki senin topuk sesinden bile etkileniyo canıçıkasıcalar.eh napalım ölelim biz ozaman bu rahatszı insanlar var dıye ozaman:1:

Daha yeni evlisinizz..

Geçer geçer...

Ben giyindiğimde eşimm etrafımda döndürüp incelemeden oramı buramıı çıkamazdım evden..
Sonra geçiyor onlarr
Bırakıyorlar ilk başta noluyorsa bu erkeklere, etrafımda olan evli arkadaşlarım hep bundan dert yanıyorlar..
Sahiplenme duygusunu abartıyorlar sonraa hata yaptıklarını anlıyorlar..

aynen ıkı senelık evlıyım ılk sene hıc karısmadı ama bu sene ne olduysa 48 kılodan 58 kıloya cıktım boyda 1.68 benım koca delirdi onu giyme bunu gıyme hemen kılo verıp sıska olmak ıstıyorum yıne 48e ınmek ıstıyorum ama emınım bundan vazgececek :kkk:

Konu sahibesine gelirsek.. Sen madem rahatsızsın bu konudan neden bize anlattıklarını da eşine söylemiyorsun ki?
Taviz verme taktik uygulamayada gerek yok bu yaşına seni o mu giydirdi eminim baban bile karışmamıştır.
Dediğini yapmazsın, istemiyorsan olur biter. :49:

şuan kendimi cok kotu hısettım ya bende kapalı giyinen biri değilim ama açıklığında bi sınırı var

Niye kötü hissediyorsunuz ben anlamadım. Açık giymek benim tercihimdir ki şu anda dolabımda en az 4-5 tane mini etek vardır. Elbiselerim kısadır, uzundur. Siz kapalı giyinmeyi seversiniz, amenna istediğinizi giyinin. Ama bu yüzden ben iffetsiz olmamalıyım değil mi?

Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...

Bana da yapmadılar. Sevgilim yakıştığını söyler veya renk uyumundan vs. bahseder. Çevreye bağlı sanırım bir şey bu. Her şey kafada bitiyor.

evet doğru her şey kafada bitiyor...

Son düzenleme:

erkeklerin nefsi elit bi çevre falan dinlemiyo benim bildiğim.. yani herkes istediğini giyinebilir ben mahrem olan yerlerimi açarsam kendimi kötü hissederim... ama belki bi başkasıda mini etekle kendini daha iyi koruyabildiğini daha doğru bi insan olduğunu düşünebilir.. bu güne kadar hiç kimseyi kıyafetiyle değerlendirmedim değerlerndirmemde. konu bu olduğu için kendimle ilgili düşüncelerimi söledim

Back
X