Gizemli alo

Sen mi Ayşeciksin biz mi cadolozuz bilmem
Detaylar bile destekleyici bariz

Arkadasim zor durumdayim kafam karisik ilk defa böyle bir durumla karsi karsiyayim. Kucagimda cocuk olmayabilir ama 4 yildir birlikte olduğum insan. Ne durumda olduğumu düşün. Basından beri yorumlarin cok fevri. Biraz empati rica ediyorum senden.

Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Google playden konuşma kaydedici indir bidaha denk gelirsen delil sunarsin

Şüpheli bir durum kabul .Biraz tetikte ol aldatan elbet bir daha açık verir.Ki zaten telefonunu hiç vermiyormus sana buyuj oranla mesajlaşma vs yolu ile aldatiliyorsundur. Herkesin bir özeli var.Ama gizleyecek bir şey de olmamalı. Ayrıca kimsenin telefonuna birseyler yüklemek gibi bir düşüncen olmasın buna gerek yok hic doğru gelmiyor . Sen izlemede ol .

Canım inan kendi sakinligime ben bile şaşırıyorum. Daha yüzyüze gorusmedik. Gorusunce tekrar deneyecegim.

Yüzyüze görüşmeti bekliyorum canim.

Mesajini okuyunca demin baktim. 0.01 saniye gibi bi arama yok. O saatte çıkan kayit iptal edildi olarak yansimis bana. Cidden hicbirsey anlamadim.

Aslinda ben hoslanmamak olarak görüp bu zamana kadar saygi duydum.

Haklisin. Hersey basimiza gelebilir. O saatte olan aramayi kontrol ettim. Bana iptal edildi olarak yansimiş. Hicbirsey anlamadim.

dediğiniz gibi yüzyüze bütün ihtimalleri sayarak konuşun :)) kendin için iyi ve hayırlısı olan yoldan git bu meseleyi ddediğin gibi uzun uzun konuşun :) inşAllah çözüme kavuşturursunuz

Şüpheli bir durum kabul .Biraz tetikte ol aldatan elbet bir daha açık verir.Ki zaten telefonunu hiç vermiyormus sana buyuj oranla mesajlaşma vs yolu ile aldatiliyorsundur. Herkesin bir özeli var.Ama gizleyecek bir şey de olmamalı. Ayrıca kimsenin telefonuna birseyler yüklemek gibi bir düşüncen olmasın buna gerek yok hic doğru gelmiyor . Sen izlemede ol .

Haklisin arkadaşım tesekkur ederim.

Geçen eşimi aradım bir adam aloooo nerden kapanıyor bu diyor. Kapatıyor tam 4 kere aynısı oldu. Arada da kadın sesi geliyor ulan dedim adam sen ne halt ediyorsun. Sonra iş yerini aradım eşime dedim senin telefon kimde burda oda da bende sigara içmeye çıktım yukarı dedi. Eee dedim kim açıp kapatıyor bunu allah allah saçmalama dedi ama yine o ses aradan aloooo diyor. Meğerse eleman arabayı temizlerken eşimin odasının camının oraya çekmiş ben aradıkça hansfree devreye girip açılıyormuş :D kadın da bizim sekreter arabayı temizleyen elemanın eşi oda yanındaymış. Başıma geldi olabiliyor böyle şeyler. Hemen kötüye yormayın derim.

Arkadasim zor durumdayim kafam karisik ilk defa böyle bir durumla karsi karsiyayim. Kucagimda cocuk olmayabilir ama 4 yildir birlikte olduğum insan. Ne durumda olduğumu düşün. Basından beri yorumlarin cok fevri. Biraz empati rica ediyorum senden.
Ama sende hep önce bişey olmadı bence değildir diyosun
Hepsi tesadüf gibi konuşuyosun
Bu kadar emin olsan konu açmazdın değil mi
Bi insan niye telefonuna dokunulunca büyük tepki verir mesela bunu sorgula en azından
Ya da benim sevgilim yapmaz demeye devam et ne desem kaçıyosun sen bilirsin

Back
X