- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
İyi de illa düğün olacak şartı var mı sizde? Anne babanız biliyorsa akrabaya ne? Adam eziyet edecekse söyleyin ailenize anlatın tek tek. Ne diye ezdiriyorsunz ki kendinizi.Evet düğün yok, evlilik 7-8 aydır var ama bebek 4 aylık. Anlatamıyorum derdimi
yardım almıyorsa bir aile demezmi yahu kızımız dışarda ne yicek ne içecek nereye mıçacak diye.garip olaylar zinciri devam ediyorduBen orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?
Bizde düğün yaptıktan sonra ortaya çıkarmayı düşünmüştük ama ben düğüne kadar sabredemeyeceğimYahu erken dogdu dersin ne erken dogan cocuklar gordu bu gozlerhatta bir donem beynim yanmisti bu erken dogumlardan
Iyice kafam gitti. Yardım almıyormuş, burs ve eşinin parasıyla geçiniyormuş. Yahu bi iş var bu işte...yardım almıyorsa bir aile demezmi yahu kızımız dışarda ne yicek ne içecek nereye mıçacak diye.garip olaylar zinciri devam ediyordu
Ailemle konuşuyorum. Ama bursum olduğu için ekstra bir paraya ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama tabiki maddi olarak destekte oldular ama her ay düzenli bir para almadım.yardım almıyorsa bir aile demezmi yahu kızımız dışarda ne yicek ne içecek nereye mıçacak diye.garip olaylar zinciri devam ediyordu
Siz eğlenebilesiniz diye açmadım konuyu özelden yazmak isteyen olursa detayını anlatırımIyice kafam gitti. Yardım almıyormuş, burs ve eşinin parasıyla geçiniyormuş. Yahu bi iş var bu işte...
ailenin düşünmesi lazımdı bunu.bir genç kız için önemlidir para.okuyorsun ve herşeye para yetiştimek zorundasın.çok tehlikeli zira parasızlıkAilemle konuşuyorum. Ama bursum olduğu için ekstra bir paraya ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama tabiki maddi olarak destekte oldular ama her ay düzenli bir para almadım.
İşte bende kendi yolumu nasıl çizebilirim bunu soruyorum 1 sene daha sabredip okulu mu bitirmeliyim yoksa sığınma evi falan mıevlendigin gibi ailene niye anlatmadin ki,
en azindan hamileyken soyleyip kurtulurdun.
yani su noktada ailene cok da hesap verecek durumun yok bence.
evlisin ve yasal haklarin var,
esinle anlasamiyorsan bosanabilirsin.
Cocugu evlenmis, evine bir yil boyunca gidip gormemis kisilerden medet de umamayacagina gore, kendi yolunu kendin cizeceksin.
Evet haklısımız şimdi 1 yıl okulum bitene kadar sabretmeli miyim yoksa başka seçenek var mı sizceailenin düşünmesi lazımdı bunu.bir genç kız için önemlidir para.okuyorsun ve herşeye para yetiştimek zorundasın.çok ehlikeli zira parasızlık
İşte bende kendi yolumu nasıl çizebilirim bunu soruyorum 1 sene daha sabredip okulu mu bitirmeliyim yoksa sığınma evi falan mı
hangi bölümde okuyorsun.eşin tehtid ediyor çocuğu olduğu halde ondan bir halt olmaz.İşte bende kendi yolumu nasıl çizebilirim bunu soruyorum 1 sene daha sabredip okulu mu bitirmeliyim yoksa sığınma evi falan mı
Arkadaşım sen okuyorsun, eşin çalışıyor el kadar bebeye kim bakıyor?Delifissek
Ya şimdi böyle diyoruz ama konu sahibi de ailesiyle arasına set çekmiş olabilir mi? Benim bir arkadaşım yapmıştı benzerini anne babasına bağırır dururdu gelmemeleri için. Bir kere geldiler sürpriz yapıp adamları yerin dibine soktu mesela.Ablacım senin ailen sorunlu bunu bi kabul et önce
1,5 sene cocugunu görmemek nedir?
Bence söylemene bile gerek yok.
Umurlarında olmaz zaten.
2 sehir arası kıtalar farkı mı var?
Gelmek isteyen durumu bile olmasa,kızım bize al bilet gelelim der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?