Gizli çocuk

yardım almıyorsa bir aile demezmi yahu kızımız dışarda ne yicek ne içecek nereye mıçacak diye.garip olaylar zinciri devam ediyordu

Yahu erken dogdu dersin ne erken dogan cocuklar gordu bu gozler hatta bir donem beynim yanmisti bu erken dogumlardan
Bizde düğün yaptıktan sonra ortaya çıkarmayı düşünmüştük ama ben düğüne kadar sabredemeyeceğim

evlendigin gibi ailene niye anlatmadin ki,
en azindan hamileyken soyleyip kurtulurdun.

yani su noktada ailene cok da hesap verecek durumun yok bence.
evlisin ve yasal haklarin var,
esinle anlasamiyorsan bosanabilirsin.

Cocugu evlenmis, evine bir yil boyunca gidip gormemis kisilerden medet de umamayacagina gore, kendi yolunu kendin cizeceksin.

yardım almıyorsa bir aile demezmi yahu kızımız dışarda ne yicek ne içecek nereye mıçacak diye.garip olaylar zinciri devam ediyordu
Ailemle konuşuyorum. Ama bursum olduğu için ekstra bir paraya ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama tabiki maddi olarak destekte oldular ama her ay düzenli bir para almadım.

Evlisiniz artık
Her geçen gün dahada zorlaşır anlatmak gidin olan biteni ailenize anların onaylarlarsa ne ala olmaz ise artık sizden çıkar

Ailemle konuşuyorum. Ama bursum olduğu için ekstra bir paraya ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama tabiki maddi olarak destekte oldular ama her ay düzenli bir para almadım.
ailenin düşünmesi lazımdı bunu.bir genç kız için önemlidir para.okuyorsun ve herşeye para yetiştimek zorundasın.çok tehlikeli zira parasızlık

İşte bende kendi yolumu nasıl çizebilirim bunu soruyorum 1 sene daha sabredip okulu mu bitirmeliyim yoksa sığınma evi falan mı

ailenin düşünmesi lazımdı bunu.bir genç kız için önemlidir para.okuyorsun ve herşeye para yetiştimek zorundasın.çok ehlikeli zira parasızlık
Evet haklısımız şimdi 1 yıl okulum bitene kadar sabretmeli miyim yoksa başka seçenek var mı sizce

bu neyin afası anlamadım ben?? sevgiliz olan kişi ile hamilelik duurmundan ötürü ailelerin bilgisi dahilinde bir evlilik yapılmış ve birlikte yaşıyorsunuz bunu da aileniz biliyor,, haliyle nikahta varsa sevişmeniz kadar doğal birşey yok çocukta olması çok doğal ...
ne var ben doğum yaptım deseniz ne olacak nikahlı eşinizden olmuş çocuk , sanki elalemden doğmuş..
zaten aileniz iyi bir aile olsa size sahip çıkardı bu işler başınıza gelmezdi ne kadar ilgisiz bir aileki neredeyse 2 yıldır kızlarının yüzünü görmemişler merak edipte insan evladının yanına gitmez mi hiç yada gel demez mi??

Ya şimdi böyle diyoruz ama konu sahibi de ailesiyle arasına set çekmiş olabilir mi? Benim bir arkadaşım yapmıştı benzerini anne babasına bağırır dururdu gelmemeleri için. Bir kere geldiler sürpriz yapıp adamları yerin dibine soktu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…