Gizli çocuk

Birinci dereceden bir akrabam 7 buçuk aylık hamileyken 4 kg bir tosuncuk doğurduydu. 9 aylık doğsaydı direk ilkokula vereceklerdi..
Bizde de önce bahsi geçen adam için 'kiz kacirdi' dediler, ki hiç asla öyle şeyler olmaz bizde:) adam da kadın da eli ekmek tutan insanlar. Kadının babası izin vermiyor demişlerdi ki öyle birşey de yokmuş :) önce nikah oldu, sonra istediler... Aradan 6 ay geçti, erken doğdu/ küveze girdi muhabbeti yaptılar. Biz de inandık haliyle. Ama çocuk küveze sığmaz, iri yarı bir bebek. Öyle ki sırf kilodan sezaryen olmuş annesi :))
Sonuç? Çocuk ergenlik yaşına girdi, hala herkes 'erken dogdu' diyor, Muş gibi yapıyor :)
Zaten bize ne...
Bu arada ben konu sahibini destekliyorum. Bence en iyisini yapmiş (o günün şartıyla düşünürsek).
Ama şu bir gerçek ki; aile söz konusu kendi çocuğu olunca her türlü nahoş olayı elbet affediyor. Benim arkadaşım yedi aylık hamileyken evlendi (onda Adam şerefsizin tekiydi. Hiç evlenmese daha iyi olacak birşey) düğün falan yaptı. O kadar gözle görülebilir bir hale gelindi ki, onda bile anlamazlıktan geldiler :) iki aya kalmadan doğurdu. Hatta şimdi boşandı adamdan, yine ailesiyle...
Bence tek ihtiyacınız olan azıcık cesaret...
Hatta alistira alıştıra söyleyin. Önce kardeşlere, sonra anneye falan...

Kusura bakmayın ama daha fazla tutamayacağım kendimi.. öncelikle herkese selam sürekli takip ediyorum ve güzel bir site burası.

Konu sahibine gelince; evet dışarıdan konuşmak çok daha kolaydır fakat şöyle diyim dışarıda bir üniversite okumuş kadın olarak tek amacım okulu bitirip, meslek sahibi olmaktı. Evet herkes aşık olup, sevdiğiyle evlenmek ister lakin bunun için şartların, hayatın yolunda olması gerekmektedir. Sonucunda olan olmuş ortada bir bebek var. Ben sizin yerinizde olsam tüm cesaretimle ailemin karşısına çıkar, kendime yeni bir hayat kurar, bebeğimi de alıp o adamı boşardım. Sonucunda öğretmenlik güzel bir meslek bundan sonrasını planlayıp ona göre yaşayın derim. En azından bebeğiniz için.

senin ailen bilmiyor nasıl müsade ettiler buna hani sen çok akıl edemedik yaşlı başlı insanlar alsalardı sizi götürselerdi babanızın karşısına

Kesinlikle katılıyorum sürekli bahanelerle gitmemiş muhtemelen aralarında olanları bilmiyoruz şimdide aile suçlu oldu okurken sevgilisinden bebek yapanın hiç suçu yok çünkü
Ben suçum yok nerede dedim bana bir gösterseniz?

Siz boşanmak istiyor musunuz eşiniz kötü davranıyor diye?yoksa ailem bilince arka çıkar kotu davranamaz mi diyorsunuz

Onların haberi var. Onlar kendi evlatlarına sahip çıkıyorlar ama yalnız kalan benim
Bu nasıl sahip çıkmak?Daha gelinin ailesiyle görüşmüyorlar.Ayrıcada aranızdaki ilişki nasıl toruna bakış açıları nasıl?Oğullarının seni tehdit ettiklerinden haberleri var mı ?

evet ,neriman abla
3kg mi, ay insandan bahsediyoruz ne kadar da küçük ben doğursam gram doğururum heralde öyle ay içim bi garip oldu

Neriman ablanın adı bile güldürmeye yetiyor
Bebek denen şey çok çeşitli kiloda doğabiliyor. Belki senden 5kg çıkar kimbilir

bilmiyorsunki.söylememişsinki belki sana sahip çıkacaklar
İşte nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Bana özelden yazsanız olur mu bazı üyeler dalga geçmeye gelmiş çünkü daha fazla yazıp alay konusu olmak istemiyorum

hoşgeldiniz.nasılsınız

Teşekkürler, iyiyim siz nasılsınız?
Burada sürekli aktifim en sonunda dayanamadım :)

İşte ben de "kime ne?" diye düşündüğüm için verdim erken doğum! örneğini.
O akrabamızın düğününde karnı bile hafiften belliydi. Kim gidip hesap sorabilir? Niye sorar zaten?

Herkes kendi evinin önünü süpürecek önce.

12. sayfaya kadar okudum gerisine dayanamadım. Konu sahibi öncelikle ailen seni başka bi yere okumaya gönderipte 1.5 yıl görmüyosa salak saçma bi yalanla evlenmene müsade ediyosa senin ana habere çıkcak kadar tepki verirler demen mantık dışı. Zaten ailenin çok umuru olsa seninle ilgili konular sen tek başına hamile kalıp doğurup bide o çocuk 4 aylıkken ne yapsam ki diye düşünmezdin. Ben söylemediğin sakladığın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Evlendiğini biliyolarsa çocuğa bişey diyemezler zaten. Önce yada sonra olmuş ama olmuş. Formalite evlenmeni kabul eden aile canlı kanlı bebeğini hayli hayli kabul eder. Etmezlersede etmesinler. 1 buçuk yıl telefonda konuştuğun ailenle kalan ömründe telefonda konuşmayıver.

evlilik icinde olan çocuğun nesini saklayacaksınız. ortaya çıkarsa ciksin...

Arkadaşlar bebeğimin doğum kilosuyla bile dalga geçiyorsunuz. Yapmayın etmeyin burada ben size meze olmak için konu açmadım. Lütfen inanmayanlar yazmasın gerçekten bana yol gösterebilecek olanlar yazsın.

Arkadaşlar bebeğimin doğum kilosuyla bile dalga geçiyorsunuz. Yapmayın etmeyin burada ben size meze olmak için konu açmadım. Lütfen inanmayanlar yazmasın gerçekten bana yol gösterebilecek olanlar yazsın.
sinirlenme.o mesajları görmezden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…