Gizli çocuk

Yahu erken dogdu dersin ne erken dogan cocuklar gordu bu gozler hatta bir donem beynim yanmisti bu erken dogumlardan

Birinci dereceden bir akrabam 7 buçuk aylık hamileyken 4 kg bir tosuncuk doğurduydu. 9 aylık doğsaydı direk ilkokula vereceklerdi..

her iki alenin de 9 aydır sizin evli olmadığınızı bilmemesi çok anormal bir durum ,eşinizinki bilebilir ben orayı kaçırmışta olabilirim ama bir anne baba 9 ay bu ya, nasıl anlamaz kızlarının evli olduğunu hiçmi size gelmiyorlar yada siz hiçmi gitmiyorsunuz ailenizin yanına beynim yandı şuan ,he bu durumu reşitliğe bağlayanda olmuş pes diyorum valla ya reşit bile olsa herşeyin bir adabı var biraz empati yapın Allah aşkına iyi her reşitim diyen caının istediğini yapsın

Yok ailemden maddi anlamda destek almıyorum şuan okuduğum için devletten aldığım burs var ve eşimin parası var
O kadar parayla tek başına yaşabileceğinizi düşünüyorlar öyle mi?
İşlerine gelince memur sevgiliden destek alabileceğini düşünüyorlar, ama gerçekten evlendik çocuk var fitinde ana habere konu öyle mi?

Ama ben evlenirken hamileydim zaten bundan haberleri yok

Evlilikten haberleri var ama bebekten yok

Siz eğlenebilesiniz diye açmadım konuyu özelden yazmak isteyen olursa detayını anlatırım
Ben beni eğlendir diye yorum yapmıyorum cicim. Sen oturup adam akıllı yazsan bizim de kafamızda bu kadar soru işareti oluşmaz. Nedir olay istenmeyen gebelik mi, eşimden şiddet mi görüyorsun, ne var? Ailen çok kapalı bir aile mi? Nedir yani?

bu hikaye bana çok tuaf geldi nerden bakarsam bakayım tuaf yani anlam veremedim olaylara
tek anladığım ve diyebileceğim size şu. ; sizi her kavgada böylesine tehtit eden kocadan hiç bir halt olmaz.
yazık o yavruya.

Öğretmenlik okuyorum
tmm şunu yapıyorsun eşinle konuş ciddi bir şekilde tehdit edersen boşanıyorum de.gerekirse herşeyi göze al.ailene söyle sert çıkarlarsa sığınma evine git onlar seni yönlendirir.gerekirse başka ünv geçiş yapıp okunu o şekilde tamamlayıp hayatına devam edersin.sana para göndermemiş ailen birbuçuk yıldırda görüşmemişsin çokta şettirmemek lazım.

Canım sen bayramlarda fln da mı gitmedin ailenin yanına? Ailenle bayağı kopuksunuz öyleyse?
Başka kardeşlerin fln var mı? Tek çocukmusun? Eşinin ailesi biliyor mu durumları peki?
Eşinin yaşı kaç?

Büyük konusmayayaım cocugum yok henüz ama kapıdan kovsa bacadan girerim yani.
Gelme dedikçe gider bakarım ne yapıo bu diye..

ailesi biliyor resmi nikahı beraber yaşadıklarını bilmiyorlar

Ben de iki kız çocuğu annesiyim.Kizim bir çocuk dünyaya getirse ve bunu meşru kılmak için hamileyken nikah yaptığını değil başka bir dizi yalan söylese....su yeryuzunde evladımin bir evladı olsa ama o benden korktuğu için bunu bana anlatamasa .....bu cocuk hic mi bana guvenmedi,hic mi anne-kiz olamadik der kahrolurum

Birinci dereceden bir akrabam 7 buçuk aylık hamileyken 4 kg bir tosuncuk doğurduydu. 9 aylık doğsaydı direk ilkokula vereceklerdi..

sefa doğanayın bi teyze tiplemesi var, dedikoducu. onun konuşma tarzıyla okudum yazınızı ahha erken doğan bi bebek kaç aylık olur ki, 4-5 kilo mu doğuyolar bir de ay hiç bilgim yok araştırmıyorum da . 5kg doğsa bir damacana ağırlığında oluyor demek ki o da bayağğğ büyükmüş be

Hamile kaldığınız için, tayin atama vs bahane ederek nikah kiyacam dediniz. Formalite evlilik dediniz yani ailenize . Çocuk doğurduğunuz büyüyor ve aslinda siz sevdiğiniz adamla evlendiniz. En basa dönelim ne gerek vardı atraksiyona ?? Adı alan üsküdarı geçmiş burada ne akıl verilmesini bekliyorsunuz. Aldır desek çocuk doğmuş, ailene söyle desek evlenmişsiniz,boran desek ana haber diyosunuz bilemedim

Senin ailenin sana kizma hakki yok cunku boyle bir ebeveynlik yok bunu bir kavra once ve kimseden korkma.
Zaten seni onemseyen bir aile uyduruktan bir hikaye ile evlenmene izin vermezdi. Hadi bosluklarina denk geldi verdiler bunca zaman insan cocugunu gormez mi?
O kocaya da cok selam soyle evlenirken cocuk yaparken iyi ama sonra gecip karsina seni tehdit edecek kadar karaktersiz o kocadan da hic bir halt olmaz. Sonuc hic kimseyi onemseme kendi yolunu ciz okulunu bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…