- 2 Aralık 2018
- 340
- 487
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
Öğretmenlik okuyorumhangi bölümde okuyorsun.eşin tehtid ediyor çocuğu olduğu halde ondan bir halt olmaz.
Bebek 4 aylık dedibebek doğdu mu
Yahu erken dogdu dersin ne erken dogan cocuklar gordu bu gozlerhatta bir donem beynim yanmisti bu erken dogumlardan
O kadar parayla tek başına yaşabileceğinizi düşünüyorlar öyle mi?Yok ailemden maddi anlamda destek almıyorum şuan okuduğum için devletten aldığım burs var ve eşimin parası var
Ama ben evlenirken hamileydim zaten bundan haberleri yokbu neyin afası anlamadım ben?? sevgiliz olan kişi ile hamilelik duurmundan ötürü ailelerin bilgisi dahilinde bir evlilik yapılmış ve birlikte yaşıyorsunuz bunu da aileniz biliyor,, haliyle nikahta varsa sevişmeniz kadar doğal birşey yok çocukta olması çok doğal ...
ne var ben doğum yaptım deseniz ne olacak nikahlı eşinizden olmuş çocuk , sanki elalemden doğmuş..
zaten aileniz iyi bir aile olsa size sahip çıkardı bu işler başınıza gelmezdi ne kadar ilgisiz bir aileki neredeyse 2 yıldır kızlarının yüzünü görmemişler merak edipte insan evladının yanına gitmez mi hiç yada gel demez mi??
Evlilikten haberleri var ama bebekten yokher iki alenin de 9 aydır sizin evli olmadığınızı bilmemesi çok anormal bir durum ,eşinizinki bilebilir ben orayı kaçırmışta olabilirim ama bir anne baba 9 ay bu ya, nasıl anlamaz kızlarının evli olduğunu hiçmi size gelmiyorlar yada siz hiçmi gitmiyorsunuz ailenizin yanına beynim yandı şuan ,he bu durumu reşitliğe bağlayanda olmuş pes diyorum valla ya reşit bile olsa herşeyin bir adabı var biraz empati yapın Allah aşkına iyi her reşitim diyen caının istediğini yapsın
Dediğin cok saçma 18 ine gelince çıkar bariBizde düğün yaptıktan sonra ortaya çıkarmayı düşünmüştük ama ben düğüne kadar sabredemeyeceğim
Ben beni eğlendir diye yorum yapmıyorum cicim. Sen oturup adam akıllı yazsan bizim de kafamızda bu kadar soru işareti oluşmaz. Nedir olay istenmeyen gebelik mi, eşimden şiddet mi görüyorsun, ne var? Ailen çok kapalı bir aile mi? Nedir yani?Siz eğlenebilesiniz diye açmadım konuyu özelden yazmak isteyen olursa detayını anlatırım
tmm şunu yapıyorsun eşinle konuş ciddi bir şekilde tehdit edersen boşanıyorum de.gerekirse herşeyi göze al.ailene söyle sert çıkarlarsa sığınma evine git onlar seni yönlendirir.gerekirse başka ünv geçiş yapıp okunu o şekilde tamamlayıp hayatına devam edersin.sana para göndermemiş ailen birbuçuk yıldırda görüşmemişsin çokta şettirmemek lazım.Öğretmenlik okuyorum
Büyük konusmayayaım cocugum yok henüz ama kapıdan kovsa bacadan girerim yani.Ya şimdi böyle diyoruz ama konu sahibi de ailesiyle arasına set çekmiş olabilir mi? Benim bir arkadaşım yapmıştı benzerini anne babasına bağırır dururdu gelmemeleri için. Bir kere geldiler sürpriz yapıp adamları yerin dibine soktu mesela.
ailesi biliyor resmi nikahı beraber yaşadıklarını bilmiyorlarher iki alenin de 9 aydır sizin evli olmadığınızı bilmemesi çok anormal bir durum ,eşinizinki bilebilir ben orayı kaçırmışta olabilirim ama bir anne baba 9 ay bu ya, nasıl anlamaz kızlarının evli olduğunu hiçmi size gelmiyorlar yada siz hiçmi gitmiyorsunuz ailenizin yanına beynim yandı şuan ,he bu durumu reşitliğe bağlayanda olmuş pes diyorum valla ya reşit bile olsa herşeyin bir adabı var biraz empati yapın Allah aşkına iyi her reşitim diyen caının istediğini yapsın
Ben de sizinle aynı düşüncedeyim aslında ama böyle insanlar da var işte..Büyük konusmayayaım cocugum yok henüz ama kapıdan kovsa bacadan girerim yani.
Gelme dedikçe gider bakarım ne yapıo bu diye..
Birinci dereceden bir akrabam 7 buçuk aylık hamileyken 4 kg bir tosuncuk doğurduydu. 9 aylık doğsaydı direk ilkokula vereceklerdi..
evet çocuk olayı çok can sıkıcıbu hikaye bana çok tuaf geldi nerden bakarsam bakayım tuaf yani anlam veremedim olaylara
tek anladığım ve diyebileceğim size şu. ; sizi her kavgada böylesine tehtit eden kocadan hiç bir halt olmaz.
yazık o yavruya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?