gizli fotoğraflar

benım esım bıle benım telefonuma bakmıyor
bu telefon kurcalamak ac bakıcam demek nedır yahu...

eskı sevgılınızle olan resımlerın telefonunuzda durması kadar yanlıs davranmıs sevgılınız
bence ustune gıtmeyın ...

Fotoğrafları neden silmiyorsun ? koleksiyon mu yapıyorsun? Sevgilin haklı iyi bir özür hak etmiş.

Önce fotoları neden silmediğinin cevabını ver kendine...
Onu geçtim neden gizli bir dosyaya koydun,
haksızsın, ve karşındakine büyük haksızlık yapmışsın.
kötü bir şey yaşatmışsın ve bu yaşattığını yaşatırlar sana. ilahi adalet var sonuçta

değerliyse düzeltmeye çalışırsın ki eski sevgilinin fotoları gizli bir dosyadaysa şimdiki sevgilinin değerli olduğuna inanmak zor

7-8 ay çok uzun bir zaman değil resimleri unutacak kadar onu geçin önce , empati yapma yeteneğiniz varsa sevgilinizin ne kadar merak ettiğini düşünebilirsiniz herhalde.
Gerçekten özel bir durum varsa gösterilmez orası da ayrı bir durum.

Sen olsan kızmazmıydın.Yeni bir iliskiye baslamışsın.O fotoğrafları çoktan silmen gerekirdi.

ben olsam bana guvenmıyor musun ne dusunuyorsun hakkımda vs diyerek uste cıkardım

Adam hakli eger bana sevgilim oyle bi hareket yapsa acmasa yanlis dusunurdum bidada aramazdim

Genelde burda bumu eşim yada sevgilim yaptı diye yazarlar bizde deli gibi yorum yaparız . sana yanlışı vardır die. buyrun kızlar yorum yapın.

3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?

Tavsiye istiyorsun ama ne üzerine tavsiye bu ? Sen ne yapmak istiyorsun peki onu söylersen bizde ona göre yorum yapalım.Hatalı oldugunu söylemiş çoğu kişi zaten.Daha 3 aydır çok yeni sevgili oldugunuzu,öyle tlfnun karıştırılmasını sevmedigini,taviz vermek istemediginden ondan göstermedigini vs vs falan filan bişeyler söyle bari idare et durumu.suçlu olan sensin gönlünü al artık.resimleride sil yada baska bi yere aktar.o gizli dosyayada kızlarla falan bi kac resim koy yada baska bi resimler koy yine gizli kalsın.ilerde tekrar bakmak isteyebilir.kızlarla özel resimlerimiz vardı gizli duruyordu falan dersin..

Hayır yani ilişkiye başlamışsam eski sevgilimin fotolarını neden bir albüm yapıp saklayayım ki.
Silerim olur biter ...
Bence haksızsınız kim olsa aynı tepkiyi verir.

1.senin ozeline saygi gostermeyen ve ne oldugunu bilmeden israrla telefonuna bakmak isteyen, gostermeyince trip atan adami terk et.
2.eski sevgilinle fotolarini arsivledigin ve telefonunda surekli yaninda tasidigin, su anki sevgilinin gorup uzulme ihtimalini goze aldigin icin o adam da seni terk etsin.

Back
X