Konu eşim

Burdaki mesajlara bakip esinizle aranizi bozmayin bazi konulari esinizle istisare edip karar verip oyle yola cikin bi sefer esiniz sen beni adam yerine koymuyorsun diye dellenecek.bu isin yolu tatli dille izah etmek inatlaşmak degildir.

Herkes tam tersi yorumlar yapmsta yasamayan bilemez. O kiz dinlemeyip gtseydi ewe geldignde kawgalardan konu şiddete bile gelirdi herkes kocasini kendiki gbi sanmasin

Herkes tam tersi yorumlar yapmsta yasamayan bilemez. O kiz dinlemeyip gtseydi ewe geldignde kawgalardan konu şiddete bile gelirdi herkes kocasini kendiki gbi sanmasin

Tabi ki herkesin kocası farklıdır. Sırf kocasının gitme dediği aslında gitme de değil önce git sonra geri dön dediği yere ki bu yer kurs gitti diye bir kadın şiddet görecekse lütfen bunu ne kabullenin ne normalleştirin

Tabiki haklisiniz ama siz istedgnz kadar normal olun karsidaki anormalse bunu ona anlatamyosunuz hep kendinizden weriyosunuz zamanla kiskanclik geciyo belki ama genclgniz gdiyo .ben anne babamdan izin almazdim ,kocamdan bikere bile izin almadim diyenlere lafim. Böyle diyerek konuyu acan kisiyi cikar yol bulamayip ayrilga sürükleriz

Back
X