- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
-
ailesi biliyorsa ve ailesi icin cektiyse de siz rezil olursunuz yalniz.20 bin çekmiş
Ne zaman çekip neye kullandığını bilmemekle beraber ben de onu merak ediyorum
Sorsam geçiştireceğine ya da yalan söyleyeceğine eminin . Bu onun genel huyu çünkü en ufak şey de bile yalan söyler , oradan yola çıkarak böyle diyorum. O yüzden kendisine sormadım henüz.
Ailesinin yanında sorarsam , onların yanında anlatır belki bir de ailesi bilmiyorsa öğrenmiş olurlar oğullarının gizli saklı iş yaptığını
Ama henüz şok üstümde sıhhatli düşünemiyorum
O yüzden buraya sordum
kredi çekerken eşin imzası alınmıyor mu ki kızlar ?
Yalan makinesi gibi biri olursa karşınızda siz de güvenmezsiniz
Siz de hamileymişsiniz çocuğunuz olduğunda anlarsınız . Çünkü annelik bambaşka şey . Burası ilk cümlenize açıklık getirmek içindi .
Ben merakımı dindirmiş olurum , neler çeviriyor öğrenmiş olurum . Gerisini o düşünsün
Ya parayi ailesine verdiyse?20 bin çekmiş
Ne zaman çekip neye kullandığını bilmemekle beraber ben de onu merak ediyorum
Sorsam geçiştireceğine ya da yalan söyleyeceğine eminin . Bu onun genel huyu çünkü en ufak şey de bile yalan söyler , oradan yola çıkarak böyle diyorum. O yüzden kendisine sormadım henüz.
Ailesinin yanında sorarsam , onların yanında anlatır belki bir de ailesi bilmiyorsa öğrenmiş olurlar oğullarının gizli saklı iş yaptığını
Ama henüz şok üstümde sıhhatli düşünemiyorum
O yüzden buraya sordum
Eşiniz sizden habersiz ihtiyaç kredisi çekse maaş bankasından ne yapardınız , nasıl tepki verirdiniz ? ( borç , kredi , kredi kartı borcu vs yok , maaşla geçiniyoruz ) yani benim bildiğim yok . Bu parayı kime ya da neye kullandığını öğrenme ihtinali var mı ?
Sorduğunuzda geçiştirecek ve yalan söyleyecek biriyse , ailesinin yanında anlatma ihtimaline karşı , ailesine gidip bu durumu söyler misiniz?
ailesi biliyorsa ve ailesi icin cektiyse de siz rezil olursunuz yalniz.
az çok bir tahminin yok mu?Eşiniz sizden habersiz ihtiyaç kredisi çekse maaş bankasından ne yapardınız , nasıl tepki verirdiniz ? ( borç , kredi , kredi kartı borcu vs yok , maaşla geçiniyoruz ) yani benim bildiğim yok . Bu parayı kime ya da neye kullandığını öğrenme ihtinali var mı ?
Sorduğunuzda geçiştirecek ve yalan söyleyecek biriyse , ailesinin yanında anlatma ihtimaline karşı , ailesine gidip bu durumu söyler misiniz?
Bence çektiği 20 binlik krediden daha büyük bir sorun var
Adamın yalan makinesi olması
Allah yardımcınız olsun
İnşallah çözersiniz
Ya parayi ailesine verdiyse?
yani birisi kredi cekecek esim kefil olacak benden de mi imza alinacakYok hayır, sadece kefillik durumlarında eşinde imzası isteniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?