Gizli kredi

helal olsun giz
her serde bi hayir vardir diye bosuna soylenmiyormus

Öncelikle ailenin yanında sakın bu konudan bahsetmeyin, yoksa siz yalancı duruma düşersiniz. Hı diğer türlü itiraf etti diyelim kendimle ilgili deyip geçiştirir ve sizin evliliğiniz tamamen bozulur.
Belki ailesine verdi bilemezsiniz ki? O zaman daha kötü olur,dedektif gibi pesinde koşmuş olursunuz.

Siz bence evde eşinizle düzgün bir şekilde konuşun.
Belki de maaş alamıyordur mecbur kalmıştır.

Yukarıda yazdıklarınıza aynen katılıyorum söylenebilecek çok şey var da gerek yok parmakları yormaya .
Yalnız dediğiniz gibi yapsa herkes , benim soruma soru sormak yerine , cevap verseler ..

Banka bilgi vermez sanırım değil mi ? Gesap dökümanına nereden nasıl ulaşabilirim

1. kredi çektiğini , ne kadar çektiğini siz nereden öğrendiniz ?

Yalan söylüyorsa işiniz zor. Canı istemedikçe doğruyu söyleyeceğini zannetmiyorum.

Gerçekten dedektif gibi peşine düşmüş olursunuz.

Ailesine vermiş olsa bile sizi kaale almamış vermiş. Verdikten sonra öğrenseniz ne olacak ?

Kendisinin anlatmasını bekleyin sabırlı iseniz çünki elbet bi yerde patlak verecektir.

o kıvırdıkca ben irdelerdim
hele calışıyorsam dahada burnundan getirir. ögrenirim ne yapar ederim.

Siz nereden nasıl öğrendiniz ? Sonrasında ne oldu ?

Banka bilgi vermez.İnternet bankacılığı varsa şifresini müşteri numarasını bilmeniz gerek.

Büyük ihtimal parayı zaten ailesine vermiştir. Kredi çekmesinin üstüne tek başına sağa sola gitmediyse, kendi yememiştir.
Aldatma durumundan da şüphelenmiyorsanız, o parayı ailesi almıştır.

keske kredi de cekemeseler..

Kişiden kişiye değişir mutlaka ama, eşlerin bu derece birbirinin işlerine burnunu sokmasını hoş bulmuyorum ben. Evet evliyim, çocuklarımız var ama attığı her adımı bilmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Bakış açıları değişebilir tabi.

yalancı bir adamla hayat devam ettiriyorsaniz nedeni ne olursa olsun nereye harcamış olursa olsun zaten iki surat yapıp sonra sineye çekip affedeceksını boşuna kv kp ye kendini rezil etme bence hiç olay çıkarma zaten susup oturacaksın açma lafını

Siz nasıl öğrendiniz?

Nerede ne yaptığı belli olmayan bir para çekmiş olacak bu durum da sizi ilglendirmeyecek öyle mi
evlilik bu mu , gizli saklı habersiz işler yapmak ?
Ya da Adamdan yarın boşansanız ya da ölse mal mülk yerine sadece yüklü borç size kalsa yine de bilmeniz gerektiğini düşünmüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…