• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizliyor...

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Sizler eşinize çok mu güveniyorsunuz dicem ama yazdıklarınıza bakılırsa evet sanırım gözü kapalı kesinlikleee yapmaz diyen kişilersiniz siz...tom pembe bi hayat varda biz mi o hayattan bi haberiz..
Evlilikte özel diye bir şey olur mu?
Sizin tek özeliniz yatak odasıdır evlilikte ben böyle düşünürüm...
Evlenirken bi ömür paylaşılır.. Bi yatak bi ev vs vs... Bunlar paylaşılırken eşlerin telefonları eşlerin msnleri özel oluyor sizin için demek... Çok garip...:1closedeyes:
ama bu yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz bence:kahve:

DÜŞ kesinlikle sana katılıyorum evlilikte özel olmaz... annenle babanla arkadaşınla konuşursun ama o senn özelin değildir zaten, eşine anlatıp anlatmamak, o sana kalmıştır bi problemin varsa da zaten önce eşin bilmelidir. msn şifresi facebook şifresi vs vs ben nişanlı olmama rağmen nişanlımın msn vs kredi kartına kadar bütün şifrelerini bilirim o da benimkileri bilir. hatta haftada bir bazen türkcellden arama kayıtlarına bile bakarım ne var ki bunda ben kıskanç bi insanım, ve inanıyorum ki dışarda öle kızlar varki öle baştan çıkmıycak insanları bile baştan çıkarabiliyorlar.... o yüzden konu sahibine hak veriyorum, gizli sorusuna bak ve şifresini kır (veya sana şöle bişey söliyim önce doğum trarihi isim (onun kullandığı şifreleri göz önüne alarak dene) sonra bak ne var ne yok, güven veya güvenme, her erkeğin veya kadınn içinde vardır yetinmeme duygusu. :olmaz::olmaz:

Son düzenleme:
Back