Gizliyor...

estağfirullah ne kızması,bu saate kadar uğraştın.ancak parolayı anımsayı tıklayınca benim parolamı gösterdi şimdi eşimin boş bi anına getirip orası tıklıyken şifresini yazdırmak

teşekkürler inşallah başarabilirim herkese ii geceler

sonuç ne oldu canım

estağfirullah ne kızması,bu saate kadar uğraştın.ancak parolayı anımsayı tıklayınca benim parolamı gösterdi şimdi eşimin boş bi anına getirip orası tıklıyken şifresini yazdırmak

teşekkürler inşallah başarabilirim herkese ii geceler

önemli değil.bir nebze de olsa yardımcı olduysam ne mutlu banayerimseniben

siz 1 senedir hala bununla mı uğraşıyorsunuz akannehir
taş olsa çatlar yaa, iyice paranoya yapmışsınız sanırım.
insanın 1 senedir kocasına güvnemeyip sürekli pc'yi konrol etmsesi, azimle şifresini kırmaya çalışması çok ilginç.
bir adım bile ilerleme yok mu evlilik hayatınızda, yerinizde mi saydınız hep?

bir de eğer ben bilgisayarı baştan imal etmeyi, program yazılımı falan biliyor bile olsam size şifre kırma programı vermezdim.
veren ya da kocanızın şifresini öğrenmenize yardımcı olan arkadaşları da ben anlayamıyorum.
eğer adam birşey yapmıyor olsa ama siz birşeyleri yanlış anlayıp huzurunuzu kaçırsanız acaba suçluluk hissetmeyecek mi kimse

insanın 1 senedir kocasına güvnemeyip sürekli pc'yi konrol etmsesi, azimle şifresini kırmaya çalışması çok ilginç.

inanmıyorum hakikaten 1 sene önce açılmış konu hepte bakarım tarihe ama konu sahibide cevap verince yeni konu sandım.

çok ilginç 1 senedir çözüm bulamaması katılıyorum yazdıklarına esmeralda

Nasıl birşey bu yaa...
Kocamı çooook ama çok seviyorum, asla aldatmadım, hatta böyle bişey aklımdan bile geçmedi...
Ama kocam mail adreslerimin şifrelerini facebook şifremi falan bilömez... İleti geçmişini de kaydetmeyiz....
KOcam da asla benden niye gizliyorsun şifrelerini diye şüphe etmedi... Şüphe etmesini gerektirecek bişey değil çünkü.. Bir insanın e-maili, facebook hesabı kendisine özeldir... Neden ben onun şifresini, p da benim şifremi bilelim ki... Herkesin e-mail facebook hesabı kendine...

Nasıl birşey bu yaa...
Kocamı çooook ama çok seviyorum, asla aldatmadım, hatta böyle bişey aklımdan bile geçmedi...
Ama kocam mail adreslerimin şifrelerini facebook şifremi falan bilömez... İleti geçmişini de kaydetmeyiz....
KOcam da asla benden niye gizliyorsun şifrelerini diye şüphe etmedi... Şüphe etmesini gerektirecek bişey değil çünkü.. Bir insanın e-maili, facebook hesabı kendisine özeldir... Neden ben onun şifresini, p da benim şifremi bilelim ki... Herkesin e-mail facebook hesabı kendine...

konuyu yarım buçuk okumazsanız,o zaman anlarsınız...
eşiniz siz odaya girdiğinizde hemen kapatıyosa msni ,senin yanında şifresini girerken-ha sende özellikle dikkat edip bakmadığın halde-eliyle gizleyerek giriyorsa ve onun msnine bişey gönderip hadi bakalım dediğinizde-kasıtlı değil-bunu erteliyosa` ozamanda bukadar rahatmı konuşursunuz.

konuyu tam okusaydınız bizdede durum aynı sizinki gibiyken buhale geldiğini ve bundan benim rahatsız olduğumu anlardınız

:lepi:sonuna kadar katiliyorum size takinti yapmis galibaayrica bana hic normal gelmedi bu durum bence uzmana basvurun

slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum.geçenlerde facebooktan birisi buna arkadaşlık için msj atmış msnsine,ben bunu geçmişi izlediğim programdan farkettim.eşimin facebook adresi yok zaten gelen msja karşılık falancayla arkadaş olmak istiyorsanız kayıt olun yazıyor.

işin çok gıcık tarafı benim facebookum var ve kızın profiline baktım,eşimin muhtemelen üniversitedeyken hoşlandığı kız,aynı ünv mezunu,memleketi benim bildiğim gibi vede göz renginide biliyorum.eşim taa üniversitedeyken böyle bi kızla muhabbeti olduğunu ozamanlar duymuştum fiziksel özelliklerine kadar,akrabalar kanalıyla ortamda konuşulurken.
eşim msn adresini dahi benimle evlendikten sonra aldı,internetle aman aman çok ilgili ve bilgili değildir,öylyse kızın eline eşimin msnsi nerden geçtide msj attı,eşimin msnsi kendi isim ve soyisminden oluşuyo bilemiyorum belki deneyerek buldu,ayrıca kız evli ve eşiylede fotoları var.

şimdi mesele şuki işin aslını öğrenmek için çatlıyorum bi kaç gündür,eşimin facebooka kaydolmadığını biliyorum,kızın sayfasınıda takip ediyorum yeni eklenen arkadaş yok msj tarihi itibariyle.eşim facede görüşmüyor olabilir ama ya msnden yaışıyosa yada mailleşiyosa,içim içimi yiyo,keylogger yüklemekte çok kararsızım virüs fln kaparım bilgisayarı çökertrim diye riskleri var çünkü,msn şifresi lazım bana sadece,nasıl bulcam bilemiyorum.gili sorusuna ulaştım--tarihten en sevdiğiniz kişi --diye bi soru bi türlü çözemedim,çaktırmadan muhabbet arasında ağzından alabilirmiyim bilmiyorum,yada bunu nasıl yapabilirim bu konuda cindir.

yardım....aklım durdu hadi beyin fırtınası yapalım

pardon 1 yıldır paranoya yapıp msn şifresi aradığımı kim söyledi.geçen sene konuyu açtığımda bikaç gün araştırdım bulamayınca vaz geçtim,çünkü ozamanki sadece gizlemesinden kaynaklanan bi meraktı.şuanda ise facebooktan bi kızın arkadaşlık için eşimin msnine msj attığını farkettim,eşimin facebook adresi yok,o msjdan sonra kızın yeni eklenen arkadaşlarında erkekde yok,zaten kızda daha yeni üye olmuş görünüyo.tek derdim kızın eşimle msn üzerinden irtibatta olup olmadığını bulmak,çünkü eşim evlendikten sonra bu msn adresini aldı,adres kızın eline nerden geçti

ortada bukadar şey varken siz buna hala paranoyamı diyeceksiniz.ha bişey yoksa rahatlarım,kimsenin vicdanını acıtacak bi durum yok ortada,bişey varsada dürüstçe hayatıma çocuğumla devam ederim,aynı durumda siz öğrenmemeyimi yeğlerdiniz ortada bişeyler olsa dahi....

konuyu yarım buçuk okumazsanız,o zaman anlarsınız...
eşiniz siz odaya girdiğinizde hemen kapatıyosa msni ,senin yanında şifresini girerken-ha sende özellikle dikkat edip bakmadığın halde-eliyle gizleyerek giriyorsa ve onun msnine bişey gönderip hadi bakalım dediğinizde-kasıtlı değil-bunu erteliyosa` ozamanda bukadar rahatmı konuşursunuz.

konuyu tam okusaydınız bizdede durum aynı sizinki gibiyken buhale geldiğini ve bundan benim rahatsız olduğumu anlardınız

e 1 senedir bu konu çözüme ulaşmadı mı?? Merak ettim gerçekten ben 1 sene boyunca böylebir paranoyayla yaşayamam da.. :delphin:

Valla ben konu sahibine hak veriyorum.
Evet şifrelerin bilinmesi konusuna ben de karşıyım, herkesin özeli olmalı..
Ancak; konu sahibi arkadaş eşinin şüpheli tavırları sonucu şifreyi çözme arayışına girdiğinden bahsediyor.
Bir insan birşeyler gizliyormuşçasına özellikle şifreleri öğrenmesinden kaçışı ve her bilgisayardan kalkışında özellikle tarayıcı'daki tüm geçmişi silmesi bana normal gelmiyor.
Ben de olsam -eğer şifreyi alamıyorsam- bu şifre çözme arayışına girerdim :delphin:

slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum

pardon 1 yıldır paranoya yapıp msn şifresi aradığımı kim söyledi.geçen sene konuyu açtığımda bikaç gün araştırdım bulamayınca vaz geçtim,çünkü ozamanki sadece gizlemesinden kaynaklanan bi meraktı.şuanda ise facebooktan bi kızın arkadaşlık için eşimin msnine msj attığını farkettim,eşimin facebook adresi yok,o msjdan sonra kızın yeni eklenen arkadaşlarında erkekde yok,zaten kızda daha yeni üye olmuş görünüyo.tek derdim kızın eşimle msn üzerinden irtibatta olup olmadığını bulmak,çünkü eşim evlendikten sonra bu msn adresini aldı,adres kızın eline nerden geçti

ortada bukadar şey varken siz buna hala paranoyamı diyeceksiniz.ha bişey yoksa rahatlarım,kimsenin vicdanını acıtacak bi durum yok ortada,bişey varsada dürüstçe hayatıma çocuğumla devam ederim,aynı durumda siz öğrenmemeyimi yeğlerdiniz ortada bişeyler olsa dahi....

ama aradan geçen zaman boyunca bilgisarını sürekli izlediniz.
aynı durumda ben oslam zaten kocamın bilgisayarına casus program falan kurmazdım. kocdam da olsa hayatına bu kadar müdahele çook yanlış bana göre. çünkü aynısını onun yaptığını öğrensem çok büyük sorunlar yaşanır aramızda.

ortada birşey var ya da yok ama bana göre 1 yıldır eşin bilgisayarını takip etmek paranoyadır.
bu şekilde olmayan şeylerden nem kapar insan. herşeyi yanlış anlayabilir.
aynen şu anda ortada birşey yoksa sizin yaptığınız gibi..

Canım konunun bir kısmını okudum tamamını okuyamadan
yorum yapıcam lütfen kusura bakma,insan elbette sevdiği
kişiyi kıskanır karşıdaki de buna zemin hazırlarsa şüphe
içi kemirir durur çok iyi anlıyorum seni.Ama okuduğum
kadarıyla; yanlışım varsa düzelt,bir arkadaşı facebook
arkadaşlık teklifi göndermiş.Bu çok normal cnm yaa eski
bir arkadaş kızda evliymiş zaten.Ama bu konu dışında
eşinden rahatsız olduğun birşey var mı kötü giden birşeyler?
Sadece buysa sıkıntı lütfen hırpamalama kendini:1hug:

arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım

gizli sorusu tarihten en sevdiğiniz kişi

bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma

casus bilgisayar programı yükle kurtul...
herşeyini kaydeder...

:1ninca:yine söylüyorum çok komik geliyo bana bu yaptığınız..
gercekten 1 sene geçmiş ve hala aynı şüpheyle yaşayabşliyosunuz..
ben olsam koyardım yumruğumu ortaya, madem bişe saklamıyosun aç o zaman gözümün önünde bakalım şimdi beraber ne var ne yok sonra yine değiştir şifreni..
acaba rahat bi şekilde kem küm etmeden açar mı??
kabul etmezse sorun var, bakın özele müdahele edelim demiyorum ama adam şüphe çekiyor..kimse durup dururken istemez kocasının şifresini..eğer görmüşse, biliyosa açar bakar ne var bunda ??fakat bu adam kasıtlı olarak saklıyor her şeyi..var bi şey işte belliii belli besbelliii...şakkıdışakkıdı

ben olsam söke söke öğrenirdim, burnundan getirirdm msn i de face i dekötükedihüso

sonunda olcaklardan mı korkuyosunz?? baktınız kötü bişi yok...sonra pişmanlık, kavga....

arkadaşlarrr belli zaten bişe olduğu kalıbımı basarım habersiz bi şeklde ya da aniden yani değişklk yapmasına izin verilmeden açılsın o hesaplar, uygunsuz bişi çıkacak:1shok:

ben evliliğimizin ilk günlerinde cebinden son tlf konuşmaları listesini sildiğini farketmiş çok kızmıştım.bütün şifrelerini bilirim.arkadaşlar erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor ve özel hayatına müdahale etmemin en büyük sebebi benden gizli bişey yaparsa hemen anlayacağımı ona hissettirmekti amacım.ama yapan herhalukarda yapar tabi.ben olsam ilk kuşkulandığım anda o maili açtırır baktırmazsa kavga çıkarırdım.sonuçta biz aynısını yapsak kıyamet kopar demi.erkeklerimiz böyle malesef tepesinde zabıta gibi duracaksın

ben evliliğimizin ilk günlerinde cebinden son tlf konuşmaları listesini sildiğini farketmiş çok kızmıştım.bütün şifrelerini bilirim.arkadaşlar erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor ve özel hayatına müdahale etmemin en büyük sebebi benden gizli bişey yaparsa hemen anlayacağımı ona hissettirmekti amacım.ama yapan herhalukarda yapar tabi.ben olsam ilk kuşkulandığım anda o maili açtırır baktırmazsa kavga çıkarırdım.sonuçta biz aynısını yapsak kıyamet kopar demi.erkeklerimiz böyle malesef tepesinde zabıta gibi duracaksın

:lepi::lepi::lepi::lepi:
dimi ya?? kavga sebebi resmen..çatır çatır edeceksin kavganı..onlar böyle bişi için dayak bile atarlar

şifresini yazarken eliyle kapatması çok ilginç, bizde birbriinimizin şifresini bilmeyiz merakta etmeyiz ama elle kapatması insanın içine düşmeyeceği varsa bile şüphe düşürür gerçekten.
her pc başından kalkışında itinayla herşeyi kapatması falan... ne bileyim bi erkek bu kadar detaya sürekli olarak dikkat etmez, kuşku duymakta haklısın
peki neden böyle yaptığını sorduğunda ya da ima ettiğinde sana ne cevap veriyor?

eliyle şifresini girerken saklıyorsa bu sakladığı bişey olduğunu da gösterir, ya da sizin onun şifresini öğrenmeye çalıştığınızı farkettiğini de gösterebilir...
Ben de eşim benim şifremi öğrenmeye çalışsa ben de elimle gizlerim....
YA da bir keresinde onun yanında e-mailimi açmam gerekmişti, sonra şifremi değiştirdim....
Siz de çok şüpheleniyorsanız, ve adamın da şüphelerinizi doğrulayacak şüpheli hareketleri varsa açtırın e-mailini msnini görmek istediklerinizi görün.... Sonra istiyorsa gene değiştirsin şifresini....
Böylece onon özel şifre bilgisini almamış olursunuz, ama şüpheleriniz de son bulmuş olur..
Bu şekilde değil 1 yıl 10 yıl daha aynı konu devam eder...

Back
X