slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum.geçenlerde facebooktan birisi buna arkadaşlık için msj atmış msnsine,ben bunu geçmişi izlediğim programdan farkettim.eşimin facebook adresi yok zaten gelen msja karşılık falancayla arkadaş olmak istiyorsanız kayıt olun yazıyor.
işin çok gıcık tarafı benim facebookum var ve kızın profiline baktım,eşimin muhtemelen üniversitedeyken hoşlandığı kız,aynı ünv mezunu,memleketi benim bildiğim gibi vede göz renginide biliyorum.eşim taa üniversitedeyken böyle bi kızla muhabbeti olduğunu ozamanlar duymuştum fiziksel özelliklerine kadar,akrabalar kanalıyla ortamda konuşulurken.
eşim msn adresini dahi benimle evlendikten sonra aldı,internetle aman aman çok ilgili ve bilgili değildir,öylyse kızın eline eşimin msnsi nerden geçtide msj attı,eşimin msnsi kendi isim ve soyisminden oluşuyo bilemiyorum belki deneyerek buldu,ayrıca kız evli ve eşiylede fotoları var.
şimdi mesele şuki işin aslını öğrenmek için çatlıyorum bi kaç gündür,eşimin facebooka kaydolmadığını biliyorum,kızın sayfasınıda takip ediyorum yeni eklenen arkadaş yok msj tarihi itibariyle.eşim facede görüşmüyor olabilir ama ya msnden yaışıyosa yada mailleşiyosa,içim içimi yiyo,keylogger yüklemekte çok kararsızım virüs fln kaparım bilgisayarı çökertrim diye riskleri var çünkü,msn şifresi lazım bana sadece,nasıl bulcam bilemiyorum.gili sorusuna ulaştım--tarihten en sevdiğiniz kişi --diye bi soru bi türlü çözemedim,çaktırmadan muhabbet arasında ağzından alabilirmiyim bilmiyorum,yada bunu nasıl yapabilirim bu konuda cindir.
yardım....aklım durdu hadi beyin fırtınası yapalım