• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizliyor...

googlede, silinen verileri geri yükleyen prolar var onları yükle ve sistem teker kteker bunları sana gösterir.
keylogger trojan kullanıp eşine msn sine trojan atıp bütün her bastığı tuşu kendi pc ne alabilirsin.
site reklamı yasak deilse burda site ismi verebilirm yardım alabileceğin

site reklamı yasakmı bilmiyorum.siz bana özelden atsanız,site adreslerini çok memnun olurum...

evliligin anlami tabiki basit bir sifre degil.. ozunde yatan bu benim ozelim bu alana giremezsin dusuncesi evlilikte seffafligi durustlugu baltalar.kaldi ki avrupada insanlar evliyken aldattiginda ona durust olmak adina ben bunu yaptim diye esine soyluyor durust davraniyor ya cekip gidiyor yada affet beni diyor bu tutumlari cok hosuma gider mesela (durust oluslari naparlarsa yapsinlar gizlememeleri..) ve su msne giripde adamin can havliyle herseyi silmesi yoketmesi konusunun ozundeyse adamin hicbirsekilde sucluluk duymadigi var nasil olsa giremez saf ben devam ederim silerimde mantigi..(eger aldatiyorsa ...tam tersu belki bir arkadasiyla dertlesip esinin gormesini istemedigi bir cumle kurmus olabilir bu gibi durumlar istisna) mesela ben annemle kaynanam hakkinda konustuktan sonra silerim ama hergun ondan konusmayacagim icin her dakika tetikte oluo herseyi yoketmek ; kirdiginiz cevizler icin acik vermektir
Ne de güzel aciklamissin :)

yorumlara yapılan yorumları okumak istemiYORUM
ne varki herkes kendini haklı görecek
tüm düşüncelere saygı saygı saygı
gelelim ana soruya msn şifresi nasıl kırılır bende meraktayım
bilenlerin yorumlarını ayıklayıp okuyacam

iyicee tartışma platformuna dönmüş burası

bence ewlilikte gizlilik olmazz yani bende bu yönde görüş bildirenlere katılıyorum kısmenn

ikincisi diger arkadaşlarında dedigi gibi msn almak çok koly alır gizli bi msn bırak şifesini adresini bile bilemessin
kısacası yapacak insan her daim her koşulda kendine fırsat yartır

...
msn şifresini ögrenmenin bi yolu var başka hiç bişey işe yarıcanı snmıyorum

msn açmadan paralomı unuttum dersin
adımları takip edersin
eşinin çogu bilgilerini biliysundur
artık şansına
...
bi şey daha eklemek istiyorum
aslında bir bilgisayardan açılan tüm msn lerin sadece adresleri kayıt ediliyor
orayada bakabilirsin belki bilmedigin başka kullandıgı msn adresi de vardır

cnm dediğim gibi msn aç yada arkadaşın tanıdığın açsın eklesin eşini eşine yaklaşsın görürsün eşin karşılık veriyomu diye yada onla arkadaş olsunlar eşin anlatır belki hayatını
son olarak facebook yonja bu tarz siteler kendilerini ne diye tanıtıyo,ARKADAŞLIK SİTESİ,benim sewgilim kocam o kadar asosyal bi insanmıki arkadaşı nette bulsun,yada benim arkadaşlığım ona yetmedimi,şifreyi bırakın bu tür sitelere üye olması hataa!!!

slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum.geçenlerde facebooktan birisi buna arkadaşlık için msj atmış msnsine,ben bunu geçmişi izlediğim programdan farkettim.eşimin facebook adresi yok zaten gelen msja karşılık falancayla arkadaş olmak istiyorsanız kayıt olun yazıyor.

işin çok gıcık tarafı benim facebookum var ve kızın profiline baktım,eşimin muhtemelen üniversitedeyken hoşlandığı kız,aynı ünv mezunu,memleketi benim bildiğim gibi vede göz renginide biliyorum.eşim taa üniversitedeyken böyle bi kızla muhabbeti olduğunu ozamanlar duymuştum fiziksel özelliklerine kadar,akrabalar kanalıyla ortamda konuşulurken.
eşim msn adresini dahi benimle evlendikten sonra aldı,internetle aman aman çok ilgili ve bilgili değildir,öylyse kızın eline eşimin msnsi nerden geçtide msj attı,eşimin msnsi kendi isim ve soyisminden oluşuyo bilemiyorum belki deneyerek buldu,ayrıca kız evli ve eşiylede fotoları var.

şimdi mesele şuki işin aslını öğrenmek için çatlıyorum bi kaç gündür,eşimin facebooka kaydolmadığını biliyorum,kızın sayfasınıda takip ediyorum yeni eklenen arkadaş yok msj tarihi itibariyle.eşim facede görüşmüyor olabilir ama ya msnden yaışıyosa yada mailleşiyosa,içim içimi yiyo,keylogger yüklemekte çok kararsızım virüs fln kaparım bilgisayarı çökertrim diye riskleri var çünkü,msn şifresi lazım bana sadece,nasıl bulcam bilemiyorum.gili sorusuna ulaştım--tarihten en sevdiğiniz kişi --diye bi soru bi türlü çözemedim,çaktırmadan muhabbet arasında ağzından alabilirmiyim bilmiyorum,yada bunu nasıl yapabilirim bu konuda cindir.

yardım....aklım durdu hadi beyin fırtınası yapalım

msn şifresi gizlemek de neyin nesi Allah aşkınaa... siz bir ömrü paylaşıyorsunuz ve o sizinle msn şifresini paylaşmıyor... sizden gizli neyi olabilir ki? ömrünüz şüphe içinde mi geçecek böyle?

ben böyle bir durumda olsam büyük bir tartışma çıkarırdım ve şifresini söyleyinceye kadar da yüzüne bakmazdım... siz iyi hazmediyorsunuz...

slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum.geçenlerde facebooktan birisi buna arkadaşlık için msj atmış msnsine,ben bunu geçmişi izlediğim programdan farkettim.eşimin facebook adresi yok zaten gelen msja karşılık falancayla arkadaş olmak istiyorsanız kayıt olun yazıyor.

işin çok gıcık tarafı benim facebookum var ve kızın profiline baktım,eşimin muhtemelen üniversitedeyken hoşlandığı kız,aynı ünv mezunu,memleketi benim bildiğim gibi vede göz renginide biliyorum.eşim taa üniversitedeyken böyle bi kızla muhabbeti olduğunu ozamanlar duymuştum fiziksel özelliklerine kadar,akrabalar kanalıyla ortamda konuşulurken.
eşim msn adresini dahi benimle evlendikten sonra aldı,internetle aman aman çok ilgili ve bilgili değildir,öylyse kızın eline eşimin msnsi nerden geçtide msj attı,eşimin msnsi kendi isim ve soyisminden oluşuyo bilemiyorum belki deneyerek buldu,ayrıca kız evli ve eşiylede fotoları var.

şimdi mesele şuki işin aslını öğrenmek için çatlıyorum bi kaç gündür,eşimin facebooka kaydolmadığını biliyorum,kızın sayfasınıda takip ediyorum yeni eklenen arkadaş yok msj tarihi itibariyle.eşim facede görüşmüyor olabilir ama ya msnden yaışıyosa yada mailleşiyosa,içim içimi yiyo,keylogger yüklemekte çok kararsızım virüs fln kaparım bilgisayarı çökertrim diye riskleri var çünkü,msn şifresi lazım bana sadece,nasıl bulcam bilemiyorum.gili sorusuna ulaştım--tarihten en sevdiğiniz kişi --diye bi soru bi türlü çözemedim,çaktırmadan muhabbet arasında ağzından alabilirmiyim bilmiyorum,yada bunu nasıl yapabilirim bu konuda cindir.

yardım....aklım durdu hadi beyin fırtınası yapalım

arkadaşım aynı pc yi kullanıyorsanız eğer bir program var, o program kurulu olduğunda msn adresini bir kere açsa (ya da açtıysa) bile şifreyi direk kaydediyo, özelinden gönderiyorum program adını burdan paylaşmak yasak olabilir çünkü... birde şifresini kırması için fazla uğraşma sonra otomatik mail gelir eşine, durumu anlayabilir...yaşadığın çok sinir bir durum Allah yardımcın olsun

kötü bir durum,ama bu durumun sonun da daha çok üzülücekmişsin gibi geliyor,
keşke msn kırmak yerine eşinle daha açık konuşabilsen bu konuyu,
gizlemesi gereksiz bence bir bahanesi yok bunun,
benim eşimle bütün şifrelerimiz aynıdır,
msn den telefon pin kodumuza kadar,
gizlilik evlilik içinde geçebilicek bir kelime olmamalı,

ama yinede msn i kırma çabanın sonu hayra çıkmicak gibi,bence en açık haliyle konuş eşinle,
haklıyken haksız konuma düşme ihtimalinide unutma derim

arkadaşım aynı pc yi kullanıyorsanız eğer bir program var, o program kurulu olduğunda msn adresini bir kere açsa (ya da açtıysa) bile şifreyi direk kaydediyo, özelinden gönderiyorum program adını burdan paylaşmak yasak olabilir çünkü... birde şifresini kırması için fazla uğraşma sonra otomatik mail gelir eşine, durumu anlayabilir...yaşadığın çok sinir bir durum Allah yardımcın olsun

evet aynı pc yani evdeki laptopumuz
,inşallah bulabilirim teşekkürler

şimdi baktım canım msjına,mail pvyi biyerden denk gelip yüklemiştim ama boş çıkıyo göstermiyo,bi yerde parolamı sakla tuşunun tıklı olması gerekiyor diye okumuştum eşimse oraların tıkını hep kaldırıyo şifresini girerken.yinede ilgin ve yardım için teşekkürler

msn sifre kırma.......eşinin mail adresini yaz..sifremi unuttum a tıkla...mailine hangi ülke ,şehir girdi...biliyorsan onları seç ve gizli soruya cevap ver...eşin artık onu ne yaptı ise..sansa belki bir kerede bulursun....sonra yeni şifre yap oldu biti :))))))))))tempo file denden geçmişe bakabiliyorsun...sen mail açmadan..tempofilesden girilen hotmail adresine girmeyi bi dene

şimdi baktım canım msjına,mail pvyi biyerden denk gelip yüklemiştim ama boş çıkıyo göstermiyo,bi yerde parolamı sakla tuşunun tıklı olması gerekiyor diye okumuştum eşimse oraların tıkını hep kaldırıyo şifresini girerken.yinede ilgin ve yardım için teşekkürler

üzüldüm arkadaşım olmamasına, ama benim bildiğim msn adres çubuğunda olması yeterli, ben şifremi değiştirip yeni şifremi unutup kaybettiğimde işime yaramıştı bu program çünkü

Bende evlendik diye her şifreyi bilme hakkı olmadığını düşünüyorum eşlerde.
Evlendik diye özel alanın olmaması bana göre değil.
Benim aklıma eşime bunu sormak bile gelmedi, aynı şekilde o da bana sormadı..

Ama burada durum biraz farklı:
Gizli tutmak için çabalamakla, özel alan yaratmış olmak arasında fark var.
Empati yapıyorum, çok rahat biri olmama rağmen ben bile acaba derim bu tepkiler karşısında..

Hangi browser'ı kullanıyorsunuz?
Firefox ise kullandığı şifreleri görebilirsiniz muhtemelen..

bana göre evlilik iki kişinin bir olması ve öylede yaşanır evlendikten sonra ne özeliymiş o ya anlamadım gitti özel olamaz tek bi özeli var zaten o da benim benden daha özel ne olabilir ki o yüzden verilir şifre niye gizlensin saklanacak bişi yoksa biz sevgiliyken biliyoduk ben o,o da ben demek bilmiyorum bana ters hele ki evliyken çıngar çıkar:oklava:

Bende evlendik diye her şifreyi bilme hakkı olmadığını düşünüyorum eşlerde.
Evlendik diye özel alanın olmaması bana göre değil.
Benim aklıma eşime bunu sormak bile gelmedi, aynı şekilde o da bana sormadı..

Ama burada durum biraz farklı:
Gizli tutmak için çabalamakla, özel alan yaratmış olmak arasında fark var.
Empati yapıyorum, çok rahat biri olmama rağmen ben bile acaba derim bu tepkiler karşısında..

Hangi browser'ı kullanıyorsunuz?
Firefox ise kullandığı şifreleri görebilirsiniz muhtemelen..

şimdi bende çok bilgili değilim,browser deyince neyi kastetmiş oluyosunuz,açılışta windows vista yazıyo onunla ilgili bişeymi,xp olanlardada ulaşılabiliyomuş diye duymuştum

Eğer msn şifresi gizliyor, ileti geçmişini girdiği siteleri vs..
hemen siliyorsa bence bu işin içinde bir iş vardır
yoksa durup dudurken kimse girdiği siteleri vs.. silmez..
ben olsam öncelikle ciddi olarak eşimle konuşurdum

Back
X