gkcngkcn burun Estetiği Ameliyatı

ayyy çok sevindim canm yaa darısı benım basıma ınsallahh bende senn gıbı gülerim benm zaten sadece uc olacak o çok şişip morarmam heralde dört gözle resmlerını beklıyo olacagm inşllhh resm gösterrsın sadece burun olsada yeter..inşllhh şeklıde aynen senın ıstedıgın gıbı olur

yani resimlerimi buraya koymam ama istersen mail adresini alıp atarım. tabi morluklar falan geçtikten sonra. sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

yani resimlerimi buraya koymam ama istersen mail adresini alıp atarım. tabi morluklar falan geçtikten sonra. sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

bana kalsa hemen bı an önce ama aılem bana cok sıkıntı çıkarıyo özelliklede babam nasıl ıkna edrım bılmıyorum (tek engelım o ıkna edebılırsem bu haftasonu gelıcem ankaraya edemezsem nısanın ıkıncı haftası artık ozamanda ıkna olmazsa babam yaza kalacak ama ben hemen olsun ıstıyorum ( cnm fotograf ıcn sagol ben sana yazıyım maıl adresımı kerim_izmr_kerm@hotmail.com fotografnı beklıcem..

o zaman bir an önce herşey istediğin gibi olur inşallah diyeyim. resim koyabilecek duruma geldiğinde burnum, çeker koyarım ama alçım en 10 gün daha kalacak gibi gözüküyor. mail adresini kaydediyorum ama. iyi akşamlar.

inşllhh ayy ınanılmaz bişeyy oldu ya sonunda bu gun babamı ıkna ettım bugun gelecektım ankaraya serdar beyı aradım ama ıkı hafta full burun amelıyatı doluymuş gunde 3 er tane bende mecburen ertelemk zorunda kaldım ama olsun babamı ıkna ettım ya o da yeter bana nısanın 20sıne felan gun alacam inşllh o zamana kadr senn burnn da baya ıyılesmıs olur resmnı görunce baya fıkır sahıbı olmus olrum gercı ben serdar beye nıyeyse cok guvenıyorum rsmını beklıcem cnm şimdiden çok teskkr edıyorum ..

çok geçmiş olsun o aşamaları iki kez atlatmış biri olarak seni iyi anlıyorum:) ama bence genel anestezi ameliyatın en kolay kısmı değil emin ol:)hatta ben üçüncü ameliyatımı lokalle düşünüyorum genelde uyanamama riski varmış gibi bir şeyler duymuştum.benim göz altlarımın geçmesi çok uzun zaman aldı.bir ay sonnudaa bile gözlerimin altında hala karartı vardı o kadar çok takmıştım ki bunu kafayaa...ama emin ol seninki hemen geçer.umarım burnun güzel olmuştur.bizi habersiz bırakma,sabırsızlıkla bekliyorum neticeyi.alçın değişirken burnunu görebilirsin belki,ama o görüntü yanıltmasın seni,çok şiş ve şekilsiz durabilir

ben de serdar beye lokalle olucam zaten sadece ucuna mudahale edılecek kemıge dokunulmayacak ınsllh bende cok morarmam..

meraba jivaluna özelden mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. atelim cuma günü yanii dün çıktı. burnum baya şişmişti ama şiş haliyle bile güzel gözüküyordu. sadece burnumda biraz morluk vardı ve serdar beyin ameliyat sırasında kalemle çizmiş burnumu onlar duruyordu. atel çıktıktan sonra biraz kardeşimle gezecektik o yüzden serdar bey üstüne bant yapıştırdı ve bir iki gün kalsın yıkanırken çıkartırsın dedi. o yüzden burnum hala bantlı ama aklımdasın merak etme hafta içi aksilik olmazsa sana resimleri mail atıcam. onun haricinde morluklarım ve yüzümdeki şişler tamamen geçti. ameliyat öncesi ben çok korkuyordum ama korkulacak bir ameliyat da değilmiş. heleki senin sadece burun ucun olacak hiç bişey olmaz inşallah.
fotorafları çeker çekmez mail atıcam. iyi akşamlar.

merba cnm memnun olmana hem senın adına hem kendı adıma cok sevndım doğru bı doktr karrı verdgmı dusunuyorum sayende..inşllhh sıslıklerınde bı an once gecerde tamamen ıstedgn seklını alır.fotolar ıcın sımdıden cok tesekkrrr edıyorumm

bu arada ınsallahh benımkıde guzel olur olur sadece burunucu ya dedgn gıbı ınsallah cok az bo morlukla sısslıkle atlatrm cunku 2 hafta sonra okula gıtmeyı dusunuyorum

gkcngkcn merhaba,ben de merakla senin sonucunu bekliyordum,biliyorsun ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum,serdar beyin ameliyatlarını gerçekten çok merak ediyorum da bantlar çıkınca ben de burnunu görebilmeyi çok isterim aslında..

gkcngkcn serdar bey in tutumu nasıldı ve hastanedemi oldunuz detaylı bilglndrrsenz sevnrm..çok geçmiş olsun bu arada umarm herşey istdgnz gbi olr inş. darısı başıma:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…