arkadaşlar merhaba. ameliyat olalı 5 gün oldu. ameliyatın en kolay yerinden (genel anastezi) korktuğumu farkettim. ameliyat sonrası tamponlarla yaşamak baya zor oluyor. ikinci gün şişlikler max. seviyeye ulaşıyor. ondan sonrada hızlıca iniyor. yüzümdeki şişler indi ama gözlerimin altı hala baya yeşil. c.tesi günü serdar bey alçımı değiştirecek. hala nefes alamıyorum bide geceli ağzım açık uyuyorum. ilk 15 gün normal dedi serdar bey ama genede korkuyorum.
burnumun şekli hakkında hiçbir fikrim yok serdar bey güzel oldu dedi ama bakalım artık sabırla beklicem :))
ayyy çok sevindim canm yaa darısı benım basıma ınsallahh bende senn gıbı gülerim benm zaten sadece uc olacak o çok şişip morarmam heralde dört gözle resmlerını beklıyo olacagm inşllhh resm gösterrsın sadece burun olsada yeter..inşllhh şeklıde aynen senın ıstedıgın gıbı olur
yani resimlerimi buraya koymam ama istersen mail adresini alıp atarım. tabi morluklar falan geçtikten sonra. sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
bana kalsa hemen bı an önce ama aılem bana cok sıkıntı çıkarıyo özelliklede babam nasıl ıkna edrım bılmıyorum(tek engelım o ıkna edebılırsem bu haftasonu gelıcem ankaraya edemezsem nısanın ıkıncı haftası artık ozamanda ıkna olmazsa babam yaza kalacak ama ben hemen olsun ıstıyorum ( cnm fotograf ıcn sagol ben sana yazıyım maıl adresımı kerim_izmr_kerm@hotmail.com fotografnı beklıcem..
Merhaba geçmiş olsun. Yakında ben de burun ameliyatı olacağım çok merak ettim çok mu mrluk oluyor.
o zaman bir an önce herşey istediğin gibi olur inşallah diyeyim. resim koyabilecek duruma geldiğinde burnum, çeker koyarım ama alçım en 10 gün daha kalacak gibi gözüküyor. mail adresini kaydediyorum ama. iyi akşamlar.
arkadaşlar merhaba. ameliyat olalı 5 gün oldu. ameliyatın en kolay yerinden (genel anastezi) korktuğumu farkettim. ameliyat sonrası tamponlarla yaşamak baya zor oluyor. ikinci gün şişlikler max. seviyeye ulaşıyor. ondan sonrada hızlıca iniyor. yüzümdeki şişler indi ama gözlerimin altı hala baya yeşil. c.tesi günü serdar bey alçımı değiştirecek. hala nefes alamıyorum bide geceli ağzım açık uyuyorum. ilk 15 gün normal dedi serdar bey ama genede korkuyorum.
burnumun şekli hakkında hiçbir fikrim yok serdar bey güzel oldu dedi ama bakalım artık sabırla beklicem :))
çok geçmiş olsun o aşamaları iki kez atlatmış biri olarak seni iyi anlıyorum:) ama bence genel anestezi ameliyatın en kolay kısmı değil emin ol:)hatta ben üçüncü ameliyatımı lokalle düşünüyorum genelde uyanamama riski varmış gibi bir şeyler duymuştum.benim göz altlarımın geçmesi çok uzun zaman aldı.bir ay sonnudaa bile gözlerimin altında hala karartı vardı o kadar çok takmıştım ki bunu kafayaa...ama emin ol seninki hemen geçer.umarım burnun güzel olmuştur.bizi habersiz bırakma,sabırsızlıkla bekliyorum neticeyi.alçın değişirken burnunu görebilirsin belki,ama o görüntü yanıltmasın seni,çok şiş ve şekilsiz durabilir
ben de serdar beye lokalle olucam zaten sadece ucuna mudahale edılecek kemıge dokunulmayacak ınsllh bende cok morarmam..
sadece ucuna müdahele edilevcekse zaten hiç morarma olmaz sende,kemik kırılması morarma yapar
evet ................
meraba jivaluna özelden mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. atelim cuma günü yanii dün çıktı. burnum baya şişmişti ama şiş haliyle bile güzel gözüküyordu. sadece burnumda biraz morluk vardı ve serdar beyin ameliyat sırasında kalemle çizmiş burnumu onlar duruyordu. atel çıktıktan sonra biraz kardeşimle gezecektik o yüzden serdar bey üstüne bant yapıştırdı ve bir iki gün kalsın yıkanırken çıkartırsın dedi. o yüzden burnum hala bantlı ama aklımdasın merak etme hafta içi aksilik olmazsa sana resimleri mail atıcam. onun haricinde morluklarım ve yüzümdeki şişler tamamen geçti. ameliyat öncesi ben çok korkuyordum ama korkulacak bir ameliyat da değilmiş. heleki senin sadece burun ucun olacak hiç bişey olmaz inşallah.
fotorafları çeker çekmez mail atıcam. iyi akşamlar.
merba cnm memnun olmana hem senın adına hem kendı adıma cok sevndım doğru bı doktr karrı verdgmı dusunuyorum sayende..inşllhh sıslıklerınde bı an once gecerde tamamen ıstedgn seklını alır.fotolar ıcın sımdıden cok tesekkrrr edıyorumm
gkcngkcn merhaba,ben de merakla senin sonucunu bekliyordum,biliyorsun ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum,serdar beyin ameliyatlarını gerçekten çok merak ediyorum da bantlar çıkınca ben de burnunu görebilmeyi çok isterim aslında..meraba jivaluna özelden mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. atelim cuma günü yanii dün çıktı. burnum baya şişmişti ama şiş haliyle bile güzel gözüküyordu. sadece burnumda biraz morluk vardı ve serdar beyin ameliyat sırasında kalemle çizmiş burnumu onlar duruyordu. atel çıktıktan sonra biraz kardeşimle gezecektik o yüzden serdar bey üstüne bant yapıştırdı ve bir iki gün kalsın yıkanırken çıkartırsın dedi. o yüzden burnum hala bantlı ama aklımdasın merak etme hafta içi aksilik olmazsa sana resimleri mail atıcam. onun haricinde morluklarım ve yüzümdeki şişler tamamen geçti. ameliyat öncesi ben çok korkuyordum ama korkulacak bir ameliyat da değilmiş. heleki senin sadece burun ucun olacak hiç bişey olmaz inşallah.
fotorafları çeker çekmez mail atıcam. iyi akşamlar.
Ankara'da gazi üniversitesinde doç.dr. serhan tuncere estetik yaptıran var mı?
serdar öztürk bugün aradı konustuk amelıyat gunu verebılegını söyledi insllah allhtn bişey olmazsa bu cuma yada c.tesi gelecem...hafta içi bi günde ameliyat gunu alacam inşallh..tek engelim ailem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?