fataldanger resimlerine bakacaktım ama göremedim nasıl bakabilirim acaba?
fataldanger bide ilk iki ameliyatını kime oldun merak ettim? istanbuldaki estetik cerhah arkadaş bana hocalarına sorup hıfzı velidedeoğlunu ve bülent erdoğan (ankara numune hastanesindeymiş) tavsiye etmişti. hıfzı bey çok pahalıya ameliyat yapıyormuş ve memmun olmayanları okudum. bülent beyinde özel muhayenesi yokmuş ve ben aradığımda izne ayrılıyorum demişti 15 gün yokum birde bülent beyi internetten araştırdığımda hakkında çok bir yorum bulamayınca vazgeçmiştim.
birde gene gazi üniversitesinden selattin özmen ile sühan ayhana iyi diyorlar belki işine yarar.
. gerçi benimkide eğri şimdi(((
canım genel olarak ilgisizdi sorularımı bile bitirmeden çıkmak durumunda kaldık görüşme bedava olunca böyle oluyo sanırım sana ne kadar fiyat verdi canım
valla bnm durumum cok farklı cnm sadece burunucunda işlem yapılacak kemıge felan hıc dokunulmaycak ve kendı muayenehanesinde olacak bırsey onun ıcın benım verecegm fıat senın ısıne yaramaz sanırım
merhaba jivuluna özelden mesaj yazamıyorum hala(( burnum sanki şişler indikçe güzelleşiyor. hafif bir eğrilik var hala ama ilk sargılar çıktığındaki kadar kötü durmuyor. bu hafta tekrar kontrole gittim serdar bey onlarda geçecek dedi. bakalım sabırla bekliyorum ve masajlarıma devam ediyorum.
ama burnumun şu an çok şiş olmasına rağmen kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bana da tuhaf gelmiyor artık baya alıştım eğer böyle devam ederse yüzüme çok uygun bir burun olduğunu söyleyebilirim. inşallah bu hafta sana fotograf yollayacağım bi türlü fotograf çekemediğim için yollayamadım. fotolarda biraz eğri çıkıyor ama normalde dikkatli bakmadıkça eğrilikte fark edilmiyor. inşallah sende bir an önce olursun da biter gider çünkü ameliyat olana kadar insan gerçekten çok stresli oluyor.
fataldanger resimlerine bakacaktım ama göremedim nasıl bakabilirim acaba?
amelıyat gunume de 10 gun kaldı cok supheye dustuk
baska arkadaslarda varsa cevaplıyacak lutfen cevaplasın egrılık gecmesse ınsanı korkutuyo
Bıde amelıyat surecını anlatırmısınız cunku yanımda kımse olmıyacak otel de kalıcam sızce sıkıntı olurmu hepsınden bahsedersenız sevınırım uzun oldu ama kusura bakmayın
cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın
buz olayına onem verıcem cunku amelıyattan 20 gun sonra ıse baslamam gerekıyor yuzumde morluk olmasını ıstemem
Son olarak ıyıkıde olmusum dedınmı amelıyat bıraz egrılık kalmıs olabılır ama yenı burnusun o egrılıgı unutturuyormu bunu cok merak edıyom cunku kendıme bunu cok soruyorumdason 4 gun
Tekrar gecmıs olsun.
cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın
buz olayına onem verıcem cunku amelıyattan 20 gun sonra ıse baslamam gerekıyor yuzumde morluk olmasını ıstemem
Son olarak ıyıkıde olmusum dedınmı amelıyat bıraz egrılık kalmıs olabılır ama yenı burnusun o egrılıgı unutturuyormu bunu cok merak edıyom cunku kendıme bunu cok soruyorumdason 4 gun
Tekrar gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?