amelyt oldnz mu acaba bilgilendrrsenz sevnrm....
gkcngkcn serdar bey in tutumu nasıldı ve hastanedemi oldunuz detaylı bilglndrrsenz sevnrm..çok geçmiş olsun bu arada umarm herşey istdgnz gbi olr inş. darısı başıma:S
arkadaşlar iyi akşamlar. ben ameliyat olalı 19 gün oldu bugün. ve ben şu an burnumun görüntüsünden memmun değilim. eğri duruyo burnum. serdar bey şişlik onlar geçecek diyor ama kemik eğri duruyo ve ben şu an geçeceğine inanmıyorum. o yüzden julviana sana resim göndercektim ama resimler o kadar kötü çıkıyo ki senide korkutmak istemiyorum. bakalım artık hayırlısı. masaja başlayınca düzelecek iye kendimi avutuyorum artık. (bu arada benim burnum ameliyattan önce çok eğri bir burundu. burun eski haline göre iyi olmuş ama genede eğrilik var)
ama serdar bey tavır olarak çok ilgili bir doktor. ameliyat öncesinde ve sonrasında gerçekten ilgileniyor. geçen gün burnumun bu kadar eğri olunca gittim hemen yanına çok ilgilendi masaj gösterdi geçecek onlar merak etme sen diye teselli etti. bu konuda hakkını yemek istemem.
meraba jivaluna özelden mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. atelim cuma günü yanii dün çıktı. burnum baya şişmişti ama şiş haliyle bile güzel gözüküyordu. sadece burnumda biraz morluk vardı ve serdar beyin ameliyat sırasında kalemle çizmiş burnumu onlar duruyordu. atel çıktıktan sonra biraz kardeşimle gezecektik o yüzden serdar bey üstüne bant yapıştırdı ve bir iki gün kalsın yıkanırken çıkartırsın dedi. o yüzden burnum hala bantlı ama aklımdasın merak etme hafta içi aksilik olmazsa sana resimleri mail atıcam. onun haricinde morluklarım ve yüzümdeki şişler tamamen geçti. ameliyat öncesi ben çok korkuyordum ama korkulacak bir ameliyat da değilmiş. heleki senin sadece burun ucun olacak hiç bişey olmaz inşallah.
fotorafları çeker çekmez mail atıcam. iyi akşamlar.
bende araştırma aşamasındayım,burnunu beğenmediğine üzüldüm,yinede belkide şişlikler tek taraflı olunca eğri gibi gözüküyor bazen,inşallah düzelir,yinede resimlerini merak ediyorum..
canını sıkma canm amelytn cok yenı tabıkı sıslıkltendır ınsallh zamnla duzelecektr fotogrf ıcın de sorun yapma sen ne zman ıstrsen olur.dedgın gıbı bırazda sans ısı aslında benım kemegmde allaha sukur hıç egrılık yok sadece ucu uzun yanı tamamen burun delıklerıve kıkırdakla oynanacak su andsende merak ettıgım burnunun ucu kakkıklıgı küçüklüğü nasıl burun delıklerınden ucundan memnunmusun bunun hakkanda bılgı versende bana yeterarkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ben burdan serdar beyi kesinlikle kötülemiyorum. burun estetiğinde her 5 hastadan 1 inde en iyi cerrahın bile hata yapma ihtimali varmış. birazcık şanslı olmak gerekiyor galiba çünkü serdar bey eğrilik düzeltmede gerçekten başarılı bir doktor. (zaten benim burnum ameliyat öncesi çok eğri bir burundu ve şimdiki eğrilik eskisiyle kıyaslanmayacak kadar az ama tabi insan mükemmeli istediği için olsa gerek şimdi ufacık eğrilik bana batıyor.) bunu serdar beyin bana gösterdiği fotograflara bakarak söylemiyorum. serdar beyi araştırırken internetten bir kaç hastasını bulup mailleştim hatta bi tanesiyle görüştüm. gerçketen kadının burnu çok güzeldi. ve serdar bey çok ilgili bir doktor ameliyat öncesi ne kadar ilgileniyorsa ameliyat sonrasıda o kadar ilgileniyor. ve benim ameliyatım daha çok yeni burnumdaki şişlikler inince nasıl bişey ortaya çıkacak bende bilmiyorum. erğilik şişlerden de kaynaklanıyo olabilir serdar bey zaten ısrarla şişliklerden onlar masajla geçecek diyor. bende sabırla beklicem artık. ama benim ameliyatım çok yeni olduğu için kimse ben beğenmedim diye kararını değiştirsin istemem. bide arkadaşlar çok ciddi bir işte çalıştığım için buraya fotograf koymayı düşünmüyorum. zaten bu haliylede yanlış yönlendirmiş olurum.
ama üç ay sonunda burnumdaki eğrilik devam ederse burdan yazıcam zaten. herkese iyi akşamlar.
ya canım bende serdar beyi düşünüyodum ameliyat için sen memmun değilim diyince kafam karıştı iyimi cuma günüde randevum var:26:
canını sıkma canm amelytn cok yenı tabıkı sıslıkltendır ınsallh zamnla duzelecektr fotogrf ıcın de sorun yapma sen ne zman ıstrsen olur.dedgın gıbı bırazda sans ısı aslında benım kemegmde allaha sukur hıç egrılık yok sadece ucu uzun yanı tamamen burun delıklerıve kıkırdakla oynanacak su andsende merak ettıgım burnunun ucu kakkıklıgı küçüklüğü nasıl burun delıklerınden ucundan memnunmusun bunun hakkanda bılgı versende bana yeter
ya bende aynen serdar beyı dusunuyorum hatta amelıyat ıcın karar verdım canm görsme sonrasını bana da haber verrmısın cok önmli benm ıçnde lütfen cnm ve muayene görusme ucretı alıyormu bunlarıda yazarsan cok sevnrm ben muayene hanesınde lokalle burunucu estetıgı olacagım ama ankarda olmadgm ıcın henuz yuz yuze gorusemedık serdar beyle.
ya benim burun deliklerim zaten küçüktü o yüzden serdar bey burun deliklerime dokunmadı. ama burnumun ucu biraz sarkıktı. onu toplamış ve kalkıklığı da güzel duruyor şimdi ama tabi çok şiş daha burnum inince nasıl olacak bilmiyorum.
evet ben çağ hastanesinde ameliyat oldum. bir gecede yattım hastanede. serdar bey üç hastanede ameliyat yapıyormuş çağ, medicana ve güven
güven de ameliyat olucam derseniz fiyat baya artıyor. ama çağ hastaneside güzel bir hastane bence o kadar çok para vermeye değmez. vıp odalarına alıyorlar ve güzel ilgileniyorlar. bide tam bilmiyorum ama medicanada doktorun söyeldiği fiyattan ayrıca tahlil ücreti falan olarak 500 tl civarı rakam alıyormuş diye duydum. iyice sormak lazım. ama dediğim gibi çağ hastanesi bence gayet güzel bir hastane.
canım bu gün görüştüm serdar beyle burun konusunda ankarada en çok burun amerliyatı yapan doktormuş kendi söyledi ama çok ilgilendiğini söyleyemicem maalesef kararsızım :26: bu arada görüşme içnde ücret almıyo canım
ya benim burun deliklerim zaten küçüktü o yüzden serdar bey burun deliklerime dokunmadı. ama burnumun ucu biraz sarkıktı. onu toplamış ve kalkıklığı da güzel duruyor şimdi ama tabi çok şiş daha burnum inince nasıl olacak bilmiyorum.
teskkr edrm cnm ya sen böyle deyınce bende dusunmeye basladım ılgısızz derken nasıldıki ?ben amelıyat gununu bıle aldım 20sıne
canım genel olarak ilgisizdi sorularımı bile bitirmeden çıkmak durumunda kaldık görüşme bedava olunca böyle oluyo sanırım sana ne kadar fiyat verdi canım
teşkkr edrm gkcngkcn geçmiş olsun uumarım gönlüne göre olur ben emre ilhanı da düşünmeye başladım buarada......serdar bey amelyatı çağ hastanesinde ne kadar yaptım toplamda hem amllyt hem hastanae ücrti ne kadar tuttu bilgi verirsen eger çok sevnrm..tekrr teşkkr ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?