glifor kullanan var mı aranızda?

gozdemurat27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
2
0
1
28
ben daha az önce üye oldum bu konuda bilgisi olan birine danışmam lazım bugün glifor 850 mg aldım eczaneden şeker hastası değilim doktorda vermedi boyum 172 kilom 72. daha 18 yaşındayım 15 kilo vermem gerek az yiyorum spor yapıyorum falan olmuyo bide ygsye hazırlanıyorum stressten sanırım bir yıl içinde 10 kilo aldım. bu ilacında yan etkileri çok. nasıl kullanıcam kullanmalı mıyım bilmiyorum spor yappsam yediklerime dikkat etsem yardımcı olur mu bu ilaç bana kullanan var mı hiç yan etkileri nelerdir?

canim bu hafta sonu bunlari arastirarak gecti can bogazdan cikar diye bir kitapta kesinlikle bu tarz ilaclari kullanmayin diyor pankreas zamanla islevini yerine getirmiyormus... bende senin gibiyim deli gibi spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama bazen hic kilo veremiyorum en iyi kilo verdigim diyet kan grubuna gore beslenerek kilo verdim yine yavas yavas ona basladim kan grubuna gore beslenme iyice nette arastir sonra kullan ama ben iki gun del gibi atastirdim okumadigim yorum kalmadi ben kullanmam sende kullanma derim pankreas sorun olmasin...

ben daha az önce üye oldum bu konuda bilgisi olan birine danışmam lazım bugün glifor 850 mg aldım eczaneden şeker hastası değilim doktorda vermedi boyum 172 kilom 72. daha 18 yaşındayım 15 kilo vermem gerek az yiyorum spor yapıyorum falan olmuyo bide ygsye hazırlanıyorum stressten sanırım bir yıl içinde 10 kilo aldım. bu ilacında yan etkileri çok. nasıl kullanıcam kullanmalı mıyım bilmiyorum spor yappsam yediklerime dikkat etsem yardımcı olur mu bu ilaç bana kullanan var mı hiç yan etkileri nelerdir?
Sakn kullanma canim zayflasa annem zayiflardiseker hastasi ve 10 yildir kullaniyr babam ve kaynpedermde kullaniyr hepsinde gobek davul gbi sagliginla oynarsin bak dahiliyeye git tahlillerini yaptr diyetsyene gitmek isyedgni syle diuet ve sporla saglikli bir sekilde kilo ver ben emzryrm dye vermedibana gicik doktor

Back
X