çiğdemcim ben sana dün diyecektim zaten ama çekindim açıkçası. doktor bence çok doğru bir karar vermiş. aşılama boşa geçen zaman ve para. pco.da genelde tutmuyor aşılama. inşallah tüple bir an önce hamiş kalırsın.
selam arkadaşlar bende 3 gündür gulukofaj 850 mg kullanıyorum günde iki doz . ishalden başka yan etkisini görmedim şükür ancak iştahım otomatik kesildi yiyemiyorum . böyle yanı
selam arkadaşlar bende 3 gündür gulukofaj 850 mg kullanıyorum günde iki doz . ishalden başka yan etkisini görmedim şükür ancak iştahım otomatik kesildi yiyemiyorum . böyle yanı
canım biraz olacak sende tanıtsana kendini merak ettim hoşgeldin topiğimize :1hug::1hugpuyorumnanaktan
CANIM HOŞGELDİN ..ALIŞANA KADAR BÖYLE ÇOK İYİ KİLO VERDİYOR Şeniz
BEN HALA 51.8 KİLODAYIM
tşkler canım ben 31 yaşındayım bir tane oğlum var 12 yaşında. polikistik over liyim. yumurtlama ve çatlama sorunuyla yaşıyorum malesef. daha öncede klomen çatlama iğnesi tedavileri gördüm ancak olmadı ve ozman çok kiloluydum 24 kilo verdim hoş 3-4 geri aldım ancak tedaviye yeniden başladık. doktorum klomen yanında şimdi glikofajda verdi inşallah kalan fazlalıklrarıda veririm ve birde bebek alırım kucağıma allahtan hayırlısı işte .
burayıda bu topiği yani ceylan cım sayesinde gördüm
mustang hoşgeldin canım. allah oğluna uzun sağlıklı ömürler ve en kısa zamanda bir kardeş versin. 24 kiloyu verdiğine gerçekten hayret ettim. demekki çok iradeli bir insansın. ben bir türlü veremiyorum. tavsiyen var mıdır?
mustang hoşgeldin canım. allah oğluna uzun sağlıklı ömürler ve en kısa zamanda bir kardeş versin. 24 kiloyu verdiğine gerçekten hayret ettim. demekki çok iradeli bir insansın. ben bir türlü veremiyorum. tavsiyen var mıdır?
saol canım abbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin. onların acısını göstermesin .
kilo konusuna gelince canım ilk başlangıçta 1 ay akapuntura giderek psikolajık ve bedensel destek aldım benim başlamamda etkili oldu ama daha sonra baktım kendim götürebiliyorum bıraktım ve devam ettim . dahada ayrıntı için canım başarı öyküm var bakabilirsin oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/244716-mehalimin-basari-oykusu.html
aman erkder amin canım. Inan istersen yaparsın . Kilo verenlerin senden ne fazlası var aslada yok yeterki azmet kararlı ol kendine inan devamı gelecektir
bulantım yok diyordum dünden beri bulanıyorum fena hakde hemde eşim bile kokuyor düşünün artık hahahahah çok fena bir durum yaa.
arkadaşlar bu etkiler sürekli devam etmiyor değil mi vucut alışınca geçiyor lütfen öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?