Şampuan ve Saç Kremleri gliss mi dove mu elidor mu ?

Sizce hangi şampuanı tercih etmeliyim ?

• Pantene

OY: 2 6,7%
  • Gliss

OY: 17 56,7%
  • Dove

OY: 8 26,7%
  • Elidor

OY: 6 20,0%

• Ankete Katılan
    30
Dove iyi ama uzun süre kullanımda saçı matlaştırıyor şeklini bozuyor bence. Panten de iyi de yağlı saç yapısı olanlar için daha iyi kuru saçı daha bir kurutuyor. Elidor çok iyi hem nemlendiriyor yumuşacık yapıyor hemde parıl parıl parlatıyor saçı şekle sokuyor :KK66: Gliss de iyi en az elidor kadar güzel oda elidor gibi saçları yumuşatıyor ve parıl parıl yapıyor :)

Ben Elidor kullanıyorum. Pembe olanını
Çok da memnunum. Hepsini denedim saçlarıma en iyi gelen bu oldu.

Merhabalar,

Kesinlikle önerim siyah renk olan Gliss. Senelerdir kullanıyorum. Saçım boyalı olduğu halde asla matlaştırmıyor.

pantene doğal sentez saçımın uçları kuruttu ve 2. gün yağlandırıyordu ne önerirsiniz.pantene e yinede güveniyorum acaba başka bi serisinimi denesem yoksa başka bir şampuan markasımı denesem sizlerden fikir istiyorum yorumlarınızı bekliyorum aynı zamanda yukarıdaki anketede katılırsanız sevinirim :)

Canım ben sana bunların arasından başka bir şampuan önermek istiyorum SYOSS şampuanı çok güzel...Ben yoğum hacimli ince telli saçlar için olanını kullanıyorum elidoru sakın ama sakın kullanma ben şampuanını almadım ama spreyini almıştım saçlarım kolay taranması için ama saçlarımı döktü bende bırakınca düzeldi ama bazı yerlerde okudum bazılarının da çok kullandıkları için saçlarına yapışmış yağlandırmış o yüzden sana dove syoss şampuanlarını öneririm dove da kullandım o da iyi geldi saçlarıma o yüzden dove da öneririm :KK52:

Bu dördü arasında üçünü kullanmışlığım oldu. Bana en iyi gelen de gliss oldu. Alman malı fena değildir, eğer kimyasallardan uzak durmaya çalışmasam glissle yola devam ederdim.

Back
X