- 18 Kasım 2013
- 1.244
- 1.133
- 208
- 40
ben de çok seviniyorum valla böyle mutlu sonları duyunca. Umarım Allah mutluluğumuzu tamamına erdirir. Belki bundan sonra bizim gibi olanlara da doktorlar bu kadar umutsuz konuşmazlar. muhtemelen ben ilk gittiğimde kalbi duyamam daha erken olur diye düşünüyorum. önce keseyi görüyolarmış bi hafta on gün sonra kalp atışı.. off bu tedirginlik hiç bitmicek galiba. ama en önemli aşamasını geçtik çok şükür. bir döllenme iki test sonucu. darısı başına arkadaşım inşallah.
belki de şimdiye kadar doktorlar hep umutsuz konuştuğu için bizim durumumuzda olan çiftler tekrar tekrar denemekten vazgeçti. Ondan sağlıklı bir istatistik çıkaramadılar. olmuyor deyip geçtiler. yurtdışında globozoo olan çiftlere tüp bebek bile yapmıyorlarmış. ne acı yaa
belki de şimdiye kadar doktorlar hep umutsuz konuştuğu için bizim durumumuzda olan çiftler tekrar tekrar denemekten vazgeçti. Ondan sağlıklı bir istatistik çıkaramadılar. olmuyor deyip geçtiler. yurtdışında globozoo olan çiftlere tüp bebek bile yapmıyorlarmış. ne acı yaa