Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de çok seviniyorum valla böyle mutlu sonları duyunca. Umarım Allah mutluluğumuzu tamamına erdirir. Belki bundan sonra bizim gibi olanlara da doktorlar bu kadar umutsuz konuşmazlar. muhtemelen ben ilk gittiğimde kalbi duyamam daha erken olur diye düşünüyorum. önce keseyi görüyolarmış bi hafta on gün sonra kalp atışı.. off bu tedirginlik hiç bitmicek galiba. ama en önemli aşamasını geçtik çok şükür. bir döllenme iki test sonucu. darısı başına arkadaşım inşallah.

belki de şimdiye kadar doktorlar hep umutsuz konuştuğu için bizim durumumuzda olan çiftler tekrar tekrar denemekten vazgeçti. Ondan sağlıklı bir istatistik çıkaramadılar. olmuyor deyip geçtiler. yurtdışında globozoo olan çiftlere tüp bebek bile yapmıyorlarmış. ne acı yaa

Dun ankaradan ciktik adanada mola verdik bagursaklarimin bozukluğuna grip eklendi baya kötüyüm bugün eve gecicez buradan inşallah sen nasilsin kendini yorma calisiyisundegilmi

bana umut oluyorsun gysp cokmutluyum senin adina bende bu ay basliyorum eslerinizden alinan yumurtLarin bolunmesi icin ozel bir ilacverildimi inssallah debizim yumurtalarda bolunur

azra geçmiş olsun cnm yaa... ben de tedaviye başlarken hastalanmıştım. bi de tabi ilaç falan alamayınca insan baya sürükleniyo. ama bol bol meyve yemeye çalış. ben iyiyim çok şükür. çalışıyorum. bu hafta cumartesi de mesaim var. zaten ii de oluyo vakit hızlı geçiyo böyle. çok heyecanlıyım tabi. keseyi görmeyi bekliyorum. ama resmen belim kalçam kalınlaştı, göğüslerim büyüdü falan hissediyorum enteresan bişey:) en kısa zamanda sizden de haberler bekliyorum. valla en az kendi sonucum kadar meraktayım.

Zehra sana da yeni tedavinde bol şans diliyorum. kalsiyum iyonoforla döllenme gerçekleşti bizde. standart tüp bebekteki gibi olmuyor maalesef bizim spermler;) bizim yumurcaklar herkesinkinden daha nazlı.

bu arada diğer arkadaşlardan haber alamıyoruz. onlar da başlayacaklardı tedaviye.

Saol Canim bugün daha iyiyim meyveyle iyi olmaya calisiyorum buyysun buyusun daha çok kalinlasacak .:) zehracum evet tedavin hayirli olsun güze l sonuçlar al bide bende nar suyu içmeye basladim hazır aksam olurmu sikmasi zir oluyor biraz

cnm valla ben bir iki gün dışarda sıktırdım. Baktım olmuyo, eşim bi meyve sıkacağı aldı onda hazırladı sağolsun. hazır da alsan olur heralde.

Saol Canim bugün daha iyiyim meyveyle iyi olmaya calisiyorum buyysun buyusun daha çok kalinlasacak .:) zehracum evet tedavin hayirli olsun güze l sonuçlar al bide bende nar suyu içmeye basladim hazır aksam olurmu sikmasi zir oluyor biraz

cnm nasılsın? nasıl gidiyor bekleme süreci? 3-4 gün kadar bişey kaldı sanırsam. güzel haberlerini sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum. Dualarım seninle....

Canım çok çok çok sevindim ya ben de gözyaşlarımı tutamadım. Allah tamamına erdirsin inşallah! dualarımız seninle canım. lütfen bu kendini yormama olayına hep devam et ve moralini hep iyi tut canım.
azra01 arkadaşım senden de aynı güzel haberleri bekliyoruz. lütfen sende moralini yüksek tut.
Bizde iki defa Ankara ya gittik DNA hasarı için ölçüm yapılamadı sayı çok az diye. burda sperm testi yaptırdık sayı 1 milyondan 100 bine düşmüş. şimdi fish boyama yaptırın dedi Kaan hoca. ona göre tüp bebeğe başlarız dedi. canım çok büyük bi üzüntüdeydim ama şimdi sizlerle ve azminizle moral buldum kendime geldim.
Aslında şubat tatilinde denemeyi düşünüyoduk ama yaza kalcak sanırım:KK43:

cnm senin mesajlarını göremiyormuşum ben de seni merak ediyordum. Şimdi aratıp buldum. Hiç üzülme canım 1 milyon ya da 100 bin hiç fark etmez. Pes etmek yok;) Bak bana da deneyip de kendinizi hormona boğmayın demelerine rağmen deniyordum. ii ki de denemişim. bziim minik bir yerlerde bizim onu bulmamızı bekliyormuş meğer. Sizin miniklerde bir yerlerde bekliyorlar ben inanıyorum. DUalarımdasınız. K kelebek3248 i de merak ediyorum. Sen neden şubatta denemiyorsun? İlaç falan verir diye mi?

İyiyim sanirim ya bende bilmuyorumki cuma test günüm önce çoksakin hic heyecan yoktu ama simdi heyecanliyim bi umutlu bi umutsuzum karmasik duygularim

cnm ben de öyleydim. günler geçmek bilmedi. hatta son gün epey umutsuzdum. Sanırım her seferinde vücudun ilaçlara tepkisi de farklı. bu sefer çok kasık ağrım falan da olmamıştı. Hiç belli olmuyor. Allahın takdiri diyelim. bu sefer olacak inşallah...

Bana zaman çok cabuk geciyo hatta ben geçmesin istiyorum benim ishalim hic geçmedi transfer öncesi basladi hala devam ediyor bide crinone jel ilk günler gelmiyordu iki gündür geri cikiyo

crinone jelden sonra bol bol yürü, hareket et. o zaman emiliyo. zamanın çabuk geçmesi ne güzel. bana hala geçmiyo:) perşembeyi iple çekiyorum

Gyps 84 ne yaptin ne zaman gidiyosun doktorabende bbugün yaptiticam testi adet agrisi gibi agrim oluyo arada bekleyemicem devlet hastanesine geldim acil ine kanda bakmiyoruz dedi simdi kadim doğumagidiyorum ve cçok korkuyorum

Gyps 84 ne yaptin ne zaman gidiyosun doktorabende bbugün yaptiticam testi adet agrisi gibi agrim oluyo arada bekleyemicem devlet hastanesine geldim acil ine kanda bakmiyoruz dedi simdi kadim doğumagidiyorum ve cçok korkuyorum

ahhh canım benim hadi hayırlısı.. 10. gün dimi bgn? korkacak birşey yok. Allah büyük.. herşey bizim için.. hemen yaz bana dualarım seninle. Benim de doktor randevum öğlen 13.30da.

[QUOTECanim maalesef negatif olnafisy84, post: 38383946, member: 530768"]canım naaptınız çıkmadı mı sonucun?[/QUOTE]
Cikti canim

Olmadi negatif 0,63

canım her şeyde bir hayır vardır. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Ben inanıyorum bir gün olacağına ama zamanı var demek ki.. Üzülme demek boş tabi ama. biraz dinlendikten sonra İstanbul Tüp Bebek Merkeziyle bir görüşsen?

Back
X